Forum Logo




Kova Burcu'nu Gözünden Tanı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 31 Mart 2023, 21:07   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Kova Burcu'nu Gözünden Tanı




Kova Burcu'nu Gözünden Tanı
Www.TrendForum.Net

Kova Burcunu Gözünden Tanı!
Özgürlüğüne düşkün, değişim yanlısı, adalet sevdalısı Kova; kalabalık çevresinin, ilgilendiği türlü sosyal sorumluluk projesinin arasında yanınıza bir selamlık uğrar, fazla kalmaz, uzun oturmaz; sıradaki uğraşının peşinden koşar. Orjinaldir bir de ilk buluşmada tanınmak için yakasına gül takmaz, kalabalıklar içinde kaybolmaz. Elindekiyle yetinip, geleneklerine çakılıp kalmaz, değişim olmazsa zamanın aktığını anlamaz! Başka hangi özellikleriyle Kova gözünden tanınır?
Özgün tavrı dikkati çeker, orjinalliği akıllara yer eder!

“Ben kimse gibi değilim” deyip farklı olmak için uğraşmaz, yaptıkları hiçbir şey üstlerinde eğreti durmaz. Kova’ların zihinleri farklı çalışır, düşündükleri tavırlarına, eylemlerine, hayatlarının tümüne yansır, ortaya şahsına münhasır insanlar çıkar. Alternatif düşünebilmeleri, içinden çıkılamayan olaylara geliştirdikleri marjinal çözümlerle tanınırlar. Onlar için öylesine doğaldır ki bu süreç, insanların şaşkınlıklarına şaşırmakla yetinirler. Doğaları gereği farklı oldukları için, farklarının farkında değildirler. Zihin ayrı çalıp Kova ayrı oynayınca ortaya, değişik bir tür çıkar. Anneler ergenliği geçsin diye bekler, babalar tövbe estağfurullah çeker, görenler dönüp ardına bakar ama Kova halinden bin memnun yaşar!
Biraz deli biraz dahi ama en çok da hümanisttir!

Farklı fikirleriyle herkesin kafasındaki patlak ampulleri yaktıran Kova burçları, sıradana alışkın insanların gözlerinde, uzaya üç kez çıkıp gelmiş bir astronot izlemi oluşturur. En son sürüm teknolojik aletleri de fişek gibi kullanır. Yeni çıkan bir elektronik aletin derhal altından girer üstünden çıkar, tüm özelliklerini hatmeder. Dünyaya dair tüm bilgisini gelecek için tasarladığı projelerinde kullanır. Dünyadaki tüm gelişmeleri yakından takip edip derhal yarınlara adapte olabilmesiyle tanınan Kova; kolay ulaşılabilir olmayışla herkesin hayranlığı kazanır. Geleceğe olan merakı, yenilenmeye olan arzusu yepyeni bir toplumsal düzen kurma ihtiyacından kaynaklanır. Kova insanların hak ettiği bir dünyada yaşaması için kolları sıvar!
Kıskançlıktan hiç anlamaz, teknolojinin kitabını yazar!

Özgürlük alanının sınırlarına dek cümbür cemaat yaşar, kişisel bölgesinin başladığı yerde sakinlik arar! Kova için aşk; basbayağı bilimseldir. Aşk temelinde üreyerek çoğalma arzusunu barındıran, toplumların kültürel temalarınca şekillendirilen, dünyada yaşanış biçimleri farklılık gösteren, biraz da geleneksel bir durumdur. Duygusal ilişki ise; gereklilikleri çoktan belirlenmiş, tüm insanlığı aynı kurallar içine sığdırmayı amaçlamış bir kısıtlama biçimidir. İnsanlar birbirlerini sevgili ilan ettikleri andan itibaren başkalaşır, karşısındakinin bir birey olduğu bilgisini ardında bırakıp, özel mülkü gibi davranmaya başlar. Kova bu denli buzdan duvar ördüğü bilindik ilişkiler dünyasına yanaşmaz, kimselerin üzerinde hüküm sürmesine göz yummaz! Özgürdür Kova; sevgililik riskini kolay kolay alıp bağlanmaz.
Muhalif kişilikleri sebebiyle asi oldukları doğrudur!

Söyleyecek sözü çok, bilgi dağarcığı gelişkindir Kova’nın. İnsanın temel hakları yanında, toplumsal insan olmanın evrimini de takip eder. Çağlar boyunca yapılmış halen de süren hataları çoktan tespit edip tümünü bertaraf etmek için çalışmalara başlar! Ancak karşısında yükselen dev duvarların ardına saklanan, halk arasından kendine milyonlarca koruma bulun diktatörlerin tahtını yıkmak, koltuklarına darbe yapmak kolay zanaat değildir. Kova zorlu bir yolculukta olduğunun, çok daha fazla insanın kulağına fikirlerini taşıyıp, örgütlenmek gerektiğinin farkındadır. Eşit, adil, herkes için aynı ölçüde avantajlı bir toplumu hayal dahi etmek sanıldığı kadar kolay değildir. Kova toplumda göz göre göre yaşanan her aksamaya sesini yükseltir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcunu, gözünden, kova, tanı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kova Burcu Kadını Asi Ruh Kova 0 31 Mart 2023 20:47
Yay Burcunu Gözünden Tanı Asi Ruh Yay 0 30 Mart 2023 21:50
Başak Burcunu Gözünden Tanı Asi Ruh Başak 0 28 Mart 2023 11:00
Yengeç Burcunu Gözünden Tanı Asi Ruh Yengeç 1 25 Mart 2023 17:41
Balık Burcunu Gözünden Tanı! Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 22:59




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net