Forum Logo




Antikköy – Çatalca / İstanbul, Antikköy Nerede, Nasıl gidilir?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Haziran 2023, 09:00   #1
Çevrimdışı
Gold Üye
Antikköy – Çatalca / İstanbul, Antikköy Nerede, Nasıl gidilir?




Antikköy – Çatalca / İstanbul, Antikköy Nerede, Nasıl gidilir?
Www.TrendForum.Net

Yaz mevsimine giderek yaklaştığımız şu günlerde özellikle hafta sonları ailecek gidilen piknik alanları ve tesisler fazlasıyla rağbet görmektedir. Günü birlik de olsa iş yoğunluğundan ve haftanın yorucu atmosferinden uzaklaşmak için tercih edebileceğiniz tesislerden biri de Çatalca yolu üzerinde bulunan Antikköy..

Hafta sonu için nereye gitsem diye düşünüyorsanız bu yazımız tam size göre. İstanbul’un boğucu ve yorucu atmosferinden uzaklaşmak ve Büyükçekmece Gölü’nün muhteşem manzarası eşliğinde piknik, mangal ve çeşitli aktiviteler yapabileceğiniz Antikköy için bir gününüzü ayırmanızı tavsiye ediyoruz.

Özellikle hafta sonları yoğun bir ziyaretçi kitlesine sahip olan Antikköy’de çocuklu aileler de unutulmamış. Tesislerin içinde küçük de bir hayvanat bahçesi bulunuyor. Burada tavus kuşu, horoz, ördek, tavuk, kaz, keçi, kuzu, koyun, midilli, at, deve ve eşek bulunuyor. Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği eşeğe binmek, hem size hem çocuklarınıza keyifli bir hafta sonu tatili sunacak.

Gün boyunca dilerseniz hamaklarda yatabilir, dilerseniz yer minderlerinde otururken bir yandan da semaverde çayınızı yudumlayabilirsiniz. Antikköy’e kahvaltı yapmadan gelmeyi düşünüyorsanız tesislerde herşey dahil kahvaltı ve kendin pişir kendin ye seçenekleri de bulunmaktadır.

Yaz mevsiminin kavurucu sıcaklarında serin, tertemiz havasıyla ve muhteşem göl manzarasıyla yeşilin tüm renklerini ziyaretçilerine sunan Antikköy’de düğün, nişan gibi etkinlikler de düzenlenmektedir.



ntikköy’de Sunulan Hizmetler
Antikköy KahvaltıAçık Büfe Kahvaltı: Şehrin gürültüsünden uzakta olmasına rağmen bir o kadar da şehre yakın olan Antikköy’de doğal ve organik köy ürünlerinden oluşan açık büfe ile kahvaltı yapabilirsiniz. Hafta sonları açık büfe, hafta içi de bol çeşitli kahvaltı seçenekleri sizleri bekliyor.

Mangal İmkanı: Tesislere yakın bölgede yetiştirilen koyun, kuzu ve dana etlerinden ağzınıza layık şekilde hazırlanmış lezzetleri mangal ile buluşturabilirsiniz. Kasaplar tarafından hazırlanan etlerden dilediğinizi seçtikten sonra et ve pişirmeye hazır olan mangalı sizlerle buluşturuyor. Yine köy ayranı ve salata ile mangal keyfiniz daha da artacağından şüpheniz olmasın.

Semaver: Karnınızı doyurduktan sonra günün keyfini semaverde pişen çay ile devam ettirebilirsiniz.

Nargile: Ziyaretçilere özel olarak hazırlanan çeşit çeşit nargileler ile göl manzarası eşliğinde keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

Diğer Lezzetler: Antikköy’de sunulan hizmetler yukarıda bahsettiklerimizle de sınırlı değil. Bıldırcın eti, cevizli kabak tatlısı, Hamsiköy sütlacı, kara kazan kavurması, pişi hamur gibi lezzetlerin de tadına bakabilirsiniz.

Antikköy Nerede, Nasıl gidilir?
Adres: Çatalca – İstanbul çıkışı Doktor Çeşme Bölgesi, Antikköy

Telefon: 0212 789 61 24, 0530 500 06 65

Nasıl gidilir?: Antikköy’e gitmek için toplu taşıma araçlarını kullanacak olanlar; Yenibosna’dan Çatalca’ya giden otobüslere binerek yaklaşık 45 dakikalık yolculuğun ardından tesislere ulaşabilirler. Kendi aracınızla gitmeyi düşünüyorsanız TEM gişelerden yaklaşık 20 dk sürmektedir. E 80 Avrupa Otoyolu’na çıktıktan sonra Çatalca istikametine giderek Antikköy’e ulaşabilirsiniz.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
antikköy, Çatalca, gidilir, nasıl, nerede, İstanbul


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kıyıköy – Trakya / Kırklareli, Kıyıköy Nerede? ve Nasıl Gidilir ? Candres Marmara Bölgesi 0 25 Haziran 2023 09:00
Yalıköy Nerede, Nasıl Gidilir, Ne Yenir – Çatalca / İstanbul Candres Marmara Bölgesi 0 25 Haziran 2023 08:59
İstanbul'un ‘Yedi Tepe’si Nerede? Candres Marmara Bölgesi 0 25 Haziran 2023 08:59
Kütahyadan yoncalıya nasıl gidilir, Kütahya yoncalı otobüs seferleri Candres Ege Bölgesi 0 24 Haziran 2023 12:03
Adana Alman Köprüsüne nasıl gidilir - Varda Köprüsüne nasıl gidilir? Candres Akdeniz Bölgesi 0 20 Haziran 2023 20:45




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net