Forum Logo




Ayaneo Next Lite, SteamOS Kullanacak

Oyunlarla ilgili aklınıza gelebilecek bütün paylaşımlar, haberler, yenilikler ve bilgiler burada


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Ocak 2024, 14:20   #1
Çevrimdışı
Ayaneo Next Lite, SteamOS Kullanacak




Ayaneo Next Lite, SteamOS Kullanacak
Www.TrendForum.Net



Geçmişte Windows tabanlı el tipi oyun bilgisayarları piyasaya süren Ayaneo, yakın zamanda SteamOS kullanacak Ayaneo Next Lite taşınabilir oyun bilgisayarını tanıttı. Bir blog yazısında şirket, cihazın Valve’ın Steam Deck’te kullandığı SteamOS’u ile önceden yüklenmiş olarak geleceğini doğruladı.

Bu, Ayaneo Next taşınabilir oyun bilgisayarı serisine eklenen yeni bir ürün olacak. Hem Ayaneo Next hem de Ayaneo Next Pro’nun fiyatı normalde 1.000 doların üzerinde. Ayaneo Next Lite’ın ise diğer bazı ürünlerden daha uygun fiyatlı bir el tipi oyun bilgisayarı olması bekleniyor.

Şirket, yeni SteamOS el cihazının “Explore tasarım dilini ve NEXT Grip ergonomik tutamaklarını miras aldığını” söylüyor. Ayrıca cihaz, 800P çözünürlüklü ekrana sahip 7 inçlik bir ekrana, 47Wh büyük kapasiteli bir pile, Hall algılamalı joystick’e ve X ekseni doğrusal motorlara sahip olacak. Diğer donanım özelliklerinden bahsedilmese de bu yeni cihazın geçmişte şirketin diğer Ayaneo Windows PC’lerinde olduğu gibi bir AMD Ryzen işlemci kullanacağını bekleyebiliriz.

Ayaneo Next Lite siparişleri 11 Ocak tarihinde [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ] başlayacak ve böylece fiyatı ile daha fazlasını öğrenmiş olacağız.
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ayaneo, kullanacak, lite, steamos


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Steam Deck OLED Destekli SteamOS 3.5.5 Çıktı KoJiRo Oyun Dünyası 0 19 Kasım 2023 11:05
Valve ve GPD, Win Max 2 SteamOS Desteği İçin Birlikte Çalışıyor KoJiRo Tablet Bilgisayar Haberleri 0 13 Temmuz 2022 20:50
Harici GPU’ya Sahip İlk Taşınabilir Konsol: AyaNeo Next 2 KoJiRo Oyun Haberleri 0 02 Temmuz 2022 08:35
Oppo Reno8 Lite, Reno7 Lite’ın Yeniden Markalanmış Modeli Olacak KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 06 Haziran 2022 14:19
AMD Mendocino APU’lu Konsol: AYANEO Air Plus KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 01 Haziran 2022 20:19




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net