Forum Logo




Acele Etmeseydiniz Valve, SteamVR 2.0'ı Resmen Yayınladı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 27 Ekim 2023, 07:17   #1
Çevrimiçi
Acele Etmeseydiniz Valve, SteamVR 2.0'ı Resmen Yayınladı




Acele Etmeseydiniz Valve, SteamVR 2.0'ı Resmen Yayınladı
Www.TrendForum.Net



SteamVR üzerinde çalışmaya başladığını 2019 yılında duyuran Valve, 2023'ün son çeyreğine girdiğimiz şu günlerde güncellemeyi duyurdu. Güncelleme beta aşamasına geçtiğimiz ay gelebilmişti.
Valve, Eylül ayında yaptığı SteamVR 2.0 beta açıklamasından tam bir ay sonra güncellemenin son halini yayınladı. Bu güncellemeyi ilk olarak 2019 yılının önizleme raporunda duyuran Valve, güncelleme üzerinde yoğun çalıştıklarını duyurmuştu.

Güncellemeyi bir blog gönderisi ile duyuran Valve, "Bu güncelleme ile birlikte Steam platformunda yeni ve heyecan verici olan ne varsa VR'a getiriyoruz. Bu bizim, Steam ekosistemini, farklı cihazlar arasında daha tutarlı bir deneyim yaratarak tüm kullanıcılar için daha iyi bir şekilde birleştirme çabalarımızda büyük ilk adımımız." ifadelerini kullandı.

Steam ve Steam Deck özellikleri SteamVR'a da geldi



Yeni güncellemenin temelde beş dikkat çekici farklılığı yer alıyor. Bunlardan ilki, Steam Deck ve Steam'de bulunan özelliklerin çocuğunun artık SteamVR için de kullanılabilmesi oldu. Ayrıca klavye desteği de çift işaretçiyle yazma desteğine kavuştu. Klavyeye yeni diller, emojiler ve temalar da eklendi.

SteamVR'ı daha sosyal bir hâle getirmeyi amaçlayan Valve, Steam Sohbet ve Sesli Sohbet özelliklerini de yeni güncelleme ile birlikte VR kullanıcılarına sundu. Bir diğer değişiklik de mağaza görünümünde gerçekleştirildi. Bundan böyle VR içerikleri, mağazada öne çıkacak ve merkezde yer alacak. Ayrıca Steam bildirimlerine erişim de daha kolay olacak.

Aslında Valve'ın bu açıklaması biraz şaşırtıcı oldu. Firmanın son zamanlarda yeni bir VR başlığı üzerinde çalıştığı iddia ediliyordu. Belki de Steam ileride bu güncellemeyi takip edecek bir donanım piyasaya sürecektir.

Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."

Son düzenleyen Beatrice; 27 Ekim 2023, 07:23.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
20ı, acele, etmeseydiniz, resmen, steamvr, valve, yayınladı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Acele İşe Şeytan Karışır Asi Ruh Ata Sözleri Ve Deyimler 0 25 Haziran 2023 04:33
Acele ile menzil alınmaz Astrea Ata Sözleri Ve Deyimler 0 18 Mart 2023 23:33
Acele yürüyen yolda kalır Astrea Ata Sözleri Ve Deyimler 0 18 Mart 2023 23:32
Valve ve GPD, Win Max 2 SteamOS Desteği İçin Birlikte Çalışıyor KoJiRo Tablet Bilgisayar Haberleri 0 13 Temmuz 2022 20:50
Valve, Steam Deck SSD’lerini Sessiz Sedasız Yeniliyor KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 02 Temmuz 2022 08:23




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net