Forum Logo




NVIDIA RTX Remix Açık Beta Tarihi Açıklandı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Ocak 2024, 18:20   #1
Çevrimiçi
NVIDIA RTX Remix Açık Beta Tarihi Açıklandı




NVIDIA RTX Remix Açık Beta Tarihi Açıklandı
Www.TrendForum.Net



NVIDIA, Ağustos 2023 tarihinde Half-Life 2 RTX oluşturmak için birkaç Half-Life 2 mod yapımcısıyla birlikte çalıştığını duyurdu. Bu mod yapımcıları NVIDIA’nın eski Direct X 8 ve 9 oyunlarını modern grafik efektleriyle yeniden düzenleyebilen RTX Remix adlı yazılım araçlarını kullanıyordu. Şimdi ise CES 2024 duyurularının bir parçası olarak NVIDIA, 22 Ocak tarihinde RTX Remix araçlarının açık beta sürümünü başlatacağını açıkladı. Bu, herhangi bir PC oyun mod yapımcısının bu araçları alabileceği ve eski oyunları yeni görsellerle yeniden düzenlemeye başlayabileceği anlamına geliyor.

NVIDIA basın açıklamasında, RTX Remix’in bir oyunun varlıklarını gerçekten yeniden düzenleyecek bir uygulama ve yeniden düzenlenmiş sürümde orijinal olanları yakalayacak ve koruyacak bir çalışma zamanı içereceği belirtildi.

Mod yapımcıları eski oyunlara “tam ışın izleme, NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex, modern fiziksel tabanlı işleme (PBR) varlıkları ve üretken yapay zeka doku araçları” gibi özellikler ekleyebilecek. NVIDIA’ya göre RTX Remix ile yeniden düzenlenebilecek oyunlardan bazıları Call of Duty 2, Hitman 2: Silent Assassin, Garry’s Mod, Freedom Fighters, Need for Speed Underground 2 ve Vampire: The Masquerade – Bloodlines.

NVIDIA ayrıca, RTX Remix tabanlı yeniden düzenlenmiş oyunlara ev sahipliği yapmak için tanınmış PC oyun mod sitesi ModDB.com ile birlikte çalışıyor. Mod sitesi, kullanıcıların 50 GB’a kadar dosya boyutuna sahip oyunları yüklemesine izin verecek.

NVIDIA, Half-Life 2 RTX: An RTX Remix Projesi kapsamında yeniden düzenlenen Half-Life 2’nin Ravenholm bölümünü gösteren yeni bir fragman da yayınladı. NVIDIA şu anda bu projede 65 ekip üyesinin çalıştığını söylüyor. Ne zaman tamamlanacağına dair detay verilmeyen proje hakkında şirket şunları ekledi:

“Zombi gibi korkunç yaratıklar, Half-Life 2 RTX’te 4.200 üçgenden 75.590 üçgene kadar uzanan şaşırtıcı bir rakamla neredeyse 30 kat daha fazla geometrik ayrıntıya sahip. Peder Grigori de benzer şekilde artık 68.341 poligondan oluşuyor. Silahlar, 7X doku ve 70X poligon detayına sahip Yerçekimi Tabancası ile güncellendi. Artık silahınızın malzemeleri olan cam, metaller ve plastikler etrafınızdaki dünyaya tepki vererek siz hareket ettikçe ışığı, gölgeleri ve renkleri yakalıyor.”



[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açık, açıklandı, beta, nvidia, remix, rtx, tarihi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Xbox Series X|S İçin Final Fantasy XIV Online Açık Beta Tarihi Verildi KoJiRo Oyun Haberleri 0 09 Ocak 2024 12:23
ColorOS 14 Beta Alacak Tüm Modeller Açıklandı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 1 12 Aralık 2023 14:31
MultiVersus Açık Beta İçin Tarih Verildi KoJiRo Oyun Haberleri 0 20 Temmuz 2022 20:14
NVIDIA, Açık Kaynak GPU Çekirdek Modüllerini Piyasaya Sürüyor KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 04 Temmuz 2022 21:08
Ark 2 Çıkış Tarihi Açıklandı KoJiRo Oyun Haberleri 0 13 Haziran 2022 20:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net