Forum Logo




Forza Motorsport Update 5, Yeni Bir Pist ile Geliyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Ocak 2024, 21:13   #1
Çevrimdışı
Forza Motorsport Update 5, Yeni Bir Pist ile Geliyor




Forza Motorsport Update 5, Yeni Bir Pist ile Geliyor
Www.TrendForum.Net



Geliştirici Turn 10, yarış simülasyonunu yeniden başlatan Forza Motorsport için bir sonraki ücretsiz içerik güncellemesini başlatmaya hazırlanıyor. Forza Motorsport Update 5’in çıkışı için Şubat ayı planlanıyor ve diğer şeylerin yanı sıra denenecek yeni bir pisti de içerecek.

Forza Motorsport Update 5 (Güncelleme 5) Neler Sunuyor?

Yeni pistin Almanya’daki devasa ve ünlü Nürburgring Nordschleife lokasyonu olacağı belirtiliyor. Bu pistin gerçek versiyonu 1920’lerde inşa edildi ve 20,8 kilometre uzunluğunda. Yeni pist, Forza Motorsport oyuncuları için hem tek oyunculu hem de çevrimiçi modlarda mevcut olacak.

Turn 10 bir blog yazısında şöyle diyor: “Nordschleife, kötü şöhrete sahip yarış tarihinin bir kanıtıdır. Bu parkurda efsaneler doğdu, diğerleri ise zorlu yenilgiler yaşadı. Pek çok zorlu dönüş, dik tırmanış ve uzun düzlüklerle (yaklaşık 300 metrelik yükseklikten bahsetmeye bile gerek yok) Nordschleife, hem yarışçılar hem de üreticiler için nihai dayanıklılık testidir.”

Ayrı bir blog yazısında Turn 10 değişiklik günlüğünün güncel sürümü de dahil olmak üzere Update 5’e dahil edilecek hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler hakkında birçok bilgi sundu.

Değişikliklerden biri, Kariyer modu yarış öncesi menüsüne Antrenmanı Atla seçeneğinin eklenmesi. Güncelleme aynı zamanda yarışçılar bir Alıştırma oturumunu bitirdiğinde yeni bir kaydetme noktasına sahip olacak.

Bu ayın başlarında Turn 10, Forza Motorsport için üç spesifik alanda iyileştirmeler üzerinde çalışacağını söyledi. Bunlar; araba ilerleme sistemi, yarış kuralları ve yapay zeka sürücüleri. Bu haftaki blog yazısında Turn 10, ilerleme sistemini iyileştirmek için diğer kaynaklardan veri almaya başladığını belirtti.

Geliştirme ekibi aynı zamanda oyundaki yapay zeka sürücülerini iyileştirmek için de çalışmaya devam ediyor. Bu değişiklikler hakkında daha fazla bilgi ise yakında açıklanacak.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, forza, geliyor, ile, motorsport, pist, update, yeni


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
McLaren pilotları, Monako pist yapısının kendilerine uymasını umuyor DeepSilence Motor Sporları 0 27 Mayıs 2023 10:09
Nintendo Switch System Update 14.1.2 Yayınlandı KoJiRo Oyun Haberleri 0 14 Haziran 2022 21:01
Forza Horizon 5 Hot Wheels DLC Resmen Duyuruldu KoJiRo Oyun Haberleri 1 14 Haziran 2022 12:21
Forza Motorsport Çıkış Tarihi Belli Oldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 13 Haziran 2022 20:42
Forza Horizon 5 Hot Wheels DLC’si Sızdı KoJiRo Oyun Haberleri 0 10 Haziran 2022 13:56




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net