Forum Logo




GTA 6, Rockstar Games’in web sitesine eklendi!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Mart 2024, 16:40   #1
Çevrimiçi
GTA 6, Rockstar Games’in web sitesine eklendi!




GTA 6, Rockstar Games’in web sitesine eklendi!
Www.TrendForum.Net

Rockstar Games, yıllardır merakla beklenen GTA 6 oyununu resmi web sitesinde yer alan Games sayfasına ekledi.



Rockstar Games, yıllardır merakla beklenen GTA 6 için ilk tanıtım fragmanını geçtiğimiz aylarda yayınladı. Oyun dünyasının gündemine bomba gibi düşen bu gelişmenin ardından yeni yapım için beklentiler giderek artmaya başladı. Hatta oyuncular, fragmanda keşfettikleri ilginç detaylar ile daha da heyecanlanmaya başladı. Bugün ise yeni bir gelişme daha yaşandı. Öyle ki GTA 6, Rockstar Games’in Oyunlar sayfasında listelendi.

GTA 6, Rockstar Games’in oyunlar sayfasına eklendi

Rockstar Games’in resmi web sitesinde Games adında bir sayfa bulunuyor ve şirket, geliştirdiği tüm oyunları bu sayfada sıralıyor. Burada Red Dead Redemption 2‘den GTA 5’e, Bully’den Max Payne 3’e kadar birçok yapım yer alıyor.



Rockstar Games, bu sayfada GTA 6‘yı da göstermeye başladı. Tanıtım görselinde oyunun 2025 yılında yani önümüzdeki sene piyasaya sürüleceği bilgisi göze çarpıyor. Tabii bu tarihin zaten daha önce duyurulduğunu belirtelim. Yani sürpriz değil.

GTA 6 nasıl olacak?

Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen GTA 6, Lucia adlı bir kadın ve Jason adlı bir erkek karakteri merkezine alacak. Hikaye, sevgili olduğu tahmin edilen bu ikili üzerinden yürüyecek. Bir hayli büyük haritaya sahip olacak yapım, Vice City‘yi de içerecek. Büyüklüğü daha anlaşılır şekilde ifade etmek gerekirse, GTA 5 haritasından 2.5 kat daha büyük olacağı öne sürülüyor. Bu da en heyecanlandıran noktalardan birisi.



Yeni nesil konsolların gücünden faydalanacak oyun, daha gerçekçi grafikler, sürüş dinamikleri ve özellikle de yapay zeka ile dikkat çekecek. Rockstar Games, geliştirdiği oyunlarda detaylara önem veren bir firma. Bu doğrultuda GTA 6 için beklentiler büyük.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
eklendi, games’in, gta, rockstar, sitesine, web


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Whatsapp'a yeni arama özelliği eklendi BBQ SAUCE Whatsapp 0 03 Ekim 2023 01:16
Klasik Bethesda Oyunları, Xbox Game Pass’e Eklendi KoJiRo Oyun Haberleri 0 20 Ağustos 2022 15:52
Rockstar Games, GTA 6 için Vites Yükseltiyor KoJiRo Oyun Haberleri 0 12 Temmuz 2022 10:36
Mobil Oyun Devi Zynga, Rockstar ile Aynı Çatı Altına Giriyor: Gözler Mobil GTA V'te! KoJiRo Oyun Haberleri 0 25 Mayıs 2022 22:07
Mobil Oyun Devi Zynga, Rockstar ile Aynı Çatı Altına Giriyor: Gözler Mobil GTA V'te! KoJiRo Oyun Haberleri 0 23 Mayıs 2022 19:45




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net