Forum Logo




Yeşil Çayın Faydaları


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Mart 2023, 06:29   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yeşil Çayın Faydaları




Yeşil Çayın Faydaları
Www.TrendForum.Net



Zayıflamaya yardımcı bitki çayları denilince akla ilk gelen bitki çayı şüphesiz ki yeşil çaydır. Zayıflamaya yardımcı çaylar arasında ilk sırada yer alan yeşil çay, içeriğindeki antioksidanlar sayesinde metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye yardımcı olur. Metabolizmayı hızlandırıcı etkiye sahip olan yeşil çay, bu sayede yağ yakımını da hızlandırmaktadır. Pek çok araştırmaya konu olan yeşil çayın düzenli tüketilmesi halinde kilo vermeyi hızlandırdığı gözlemlenmiştir. Yapılan araştırmalarda yeşil çayın özellikle aşırı kilolular üzerinde etkisinin daha fazla olduğu belirtilmiştir. Yeşil çay, zayıflamaya yardımcı etkisinin yanı sıra vücut sağlığına da önemli katkılarda bulunmaktadır. Ancak her bitkisel üründe olduğu gibi yeşil çay tüketiminde de çok dikkatli olunmalıdır. Yeşil çay, bir bardak kahvenin yarısı kadar kafein içermektedir. Bu nedenle çarpıntı sorunu olanların yeşil çay tüketiminde çok dikkatli olmaları önerilmektedir. Hamilelerin ve emziren annelerin yeşil çay tüketiminden kaçınmaları tavsiye edilir. Ayrıca kan inceltici ilaç kullananların, kalp, tansiyon ve depresyon ilacı kullananların yeşil çay tüketmemeleri önerilir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
çayın, faydaları, yeşil


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Biberiye Çayının Faydaları Asi Ruh Sağlıklı Beslenme 0 10 Mart 2023 06:27
Hacamatın Faydaları Nelerdir? Beatrice Alternatif Tıp - Şifalı Bitkiler 3 02 Mart 2023 17:42
Kediotu faydaları Beatrice Alternatif Tıp - Şifalı Bitkiler 0 27 Eylül 2022 17:51
Sobanın üstünde demlenen çayın sesi Candres Trend Sözlük 3 05 Ağustos 2022 10:43
İşte Sumağın Faydaları Beatrice Alternatif Tıp - Şifalı Bitkiler 0 11 Mayıs 2022 22:50




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net