Forum Logo




Müller'den Tuchel sorusuna şaşırtan yanıt

Spor dünyasından en sıcak gelişmeler burada.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Şubat 2024, 08:43   #1
Çevrimdışı
Müller'den Tuchel sorusuna şaşırtan yanıt




Müller'den Tuchel sorusuna şaşırtan yanıt
Www.TrendForum.Net



Son Bundesliga şampiyonu Bayern Münih'te üst üste alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Thomas Tuchel ile sezon sonunda yolların ayrılacağı açıklandı. Kulüpten yayınlanan bildiride, "FC Bayern Münih ve Thomas Tuchel, 30 Haziran 2025 tarihinde sona ermesi planlanan iş birliğini 30 Haziran 2024 tarihinde sona erdirme kararı aldı. Bu karar, CEO Jan-Christian Dreesen ve Thomas Tuchel arasında yapılan dostane bir görüşmenin sonucudur" ifadeleri yer aldı.

YILDIZLAR SUSKUN

Bu ayrılığın ardından Alman gazetesi BILD'de yer alan haberde, Bayern Münih'in yıldızlarının Thomas Tuchel kararıyla ilgili konuşmaktan kaçındığı vurgusu yapıldı. Alman hoca ile yolların ayrılmasından sonra takımın futbolcularından adeta 'çıt' çıkmadı. Söz konusu haberde bu konuya değinilirken, Thomas Müller'in sözleri ise daha dikkat çekiciydi.

'BENİ RAHAT BIRAK!'

Bayern Münih'in yıldızı Thomas Müller, eşi Lisa ile birlikte perşembe akşamı Münih'in lüks bir otelinde düzenlenen bir partiye katıldı. Alman futbolcu, Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel'in sezon sonunda takımdan ayrılacak olmasıyla ilgili yorum yapmak istemedi. Tuchel'in adını ağzına bile almayan Müller, BILD muhabirinin konuyla alakalı sorusu üzerine, "Bugün burada özel bir davet için bulunuyoruz. Beni rahat bırak!" ifadelerini kullanarak serzenişte bulundu.

AA
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
müllerden, sorusuna, tuchel, yanıt, şaşırtan


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İsmail Kartal'dan Ali Koç sorusuna yanıt KoJiRo Fenerbahçe 0 04 Şubat 2024 09:47
Altay'dan "G.Saray'da oynar mısın?" sorusuna Fenerbahçelilerin uykusunu kaçıracak yanıt BBQ SAUCE Fenerbahçe 0 03 Ekim 2023 00:59
Cristiano Ronaldo'dan Lionel Messi sorusuna ilginç yanıt! DeepSilence Spor Dünyası 0 09 Haziran 2023 14:42
Pelin Öztekin'den şaşırtan Icardi itirafı DeepSilence Ünlülerin Dünyası 2 27 Mayıs 2023 15:45
"Barcelona'yı çalıştırır mısınız?" sorusuna Ancelotti'den tek kelimelik yanıt: İmkansız BBQ SAUCE Spor Dünyası 0 08 Nisan 2023 05:43




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net