Forum Logo




Google Pixel Tab detaylanıyor: Fiyatı belli oldu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Nisan 2023, 11:18   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Google Pixel Tab detaylanıyor: Fiyatı belli oldu




Google Pixel Tab detaylanıyor: Fiyatı belli oldu
Www.TrendForum.Net

Uzun zamandır sızıntılarla gündemde olan Google Pixel Tablet'in Mayıs ayında düzenlenecek I/O 2023 geliştirici konferansında görücüye çıkması bekleniyor. Hatırlayacağınız üzere Google Pixel serisine dahil olacak yeni tablet modeli, ilk kez altı ay önce düzelenen Pixel 7 serisi lansmanında karşımıza çıktı. Şimdi Google, yavaş yavaş sessizliğini bozmaya başladı. Bugün Google Pixel Tablet modelinin fiyatı ve depolama seçenekleri sızdırıldı.

Google Pixel Tablet fiyatı belli oldu

Sızıntılara göre Google Pixel Tab, ön tarafta 2560x1600 çözünürlük sunan 10,95 inç ekrana sahip olacak. Kaputun altında ise Tensor G2 platformundan destek alacak cihaza, 18W hızlı şarj desteği, Wi-Fi 6, Ultra Geniş Bant (UWB), ön ve arka tarafta 8MP Sony IMX 355 kamera sensörleri eşlik edecek. Ayrıca rakiplerine benzer şekilde Stylus kalem desteği ile vitrine çıkacağı belirtiliyor.

Diğer detaylar arasında ise alüminyum gövde, Android 13 işletim sistemi ve iki farklı depolama seçeneği yer alıyor. Gelen bilgilere göre Google Pixel Tab'ın 128GB'lık sürümü 600 eurodan başlayan fiyatlar ile satışa çıkacak. Ancak bu liste fiyatının, Google tarafından tanıtılan harici hoparlör istasyonunu içerip içermediği bilinmiyor.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
belli, detaylanıyor, fiyatı, google, oldu, pixel, tab


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Tesla Türkiye Fiyatı Belli Oldu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 04 Nisan 2023 10:37
Google Pixel 8 / Pixel 8 Pro KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 31 Mart 2023 14:31
Yeni Ford Tourneo Connect'in Türkiye fiyatı belli oldu Beatrice Otomobil & Modifiye Tuning 0 13 Aralık 2022 08:48
God of War Ragnarök Türkiye Fiyatı Belli Oldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 20 Temmuz 2022 20:13
Google’ın Pixel 7 Ve Pixel 7 Pro Modellerinin Ekran Özellikleri Sızdırıldı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 30 Mayıs 2022 04:38




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net