Forum Logo




OLED iPad Pro Modellerinin Ekranları Üretilmeye Başlandı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Ocak 2024, 20:00   #1
Çevrimiçi
OLED iPad Pro Modellerinin Ekranları Üretilmeye Başlandı




OLED iPad Pro Modellerinin Ekranları Üretilmeye Başlandı
Www.TrendForum.Net



Koreli yayın The Elec tarafından yayınlanan yeni raporda, iPad Pro modelleri için OLED ekranların bu hafta içinde üretilmeye başlayacağı belirtiliyor. Elec’e göre LG Display kısa süre önce yeni 13 inç iPad Pro ekranları için ince film transistör (TFT) üretimine başlarken, Samsung da bu hafta benzer şekilde yeni 11 inç iPad Pro için kendi TFT üretimini başlatacak.

TFT esasen OLED piksellerini tek tek kapatıp açmak için bir anahtar görevi görüyor. OLED ekranlar iPad serisi için bir ilk olacak. Cupertino devi OLED teknolojisini iPhone ve Apple Watch için kullanıyor ancak daha büyük OLED ekranlar daha fazla maliyet gerektiriyor. LED veya mini-LED ile karşılaştırıldığında OLED daha derin siyahlar ve daha canlı renkler sunuyor.

Yeni ekranların yanı sıra OLED iPad Pro modellerinin, geçen yıl yeni MacBook Pro modelleriyle piyasaya sürülen Apple’ın en yeni M3 çipinden güç alması bekleniyor. M3, 3 nanometre teknolojisini ve M2 çipine göre kayda değer bir grafik iyileştirmesini beraberinde getiriyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başlandı, ekranları, ipad, modellerinin, oled, pro, Üretilmeye


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
HONOR PORSCHE DESIGN Modellerinin Adı Belli Oldu KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 05 Ocak 2024 21:01
Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5 Modellerinin Fiyatı Belli Oldu, Türkiye Fiyatları Uçacak KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 12 Temmuz 2023 16:07
OLED ekranlı iPad Pro İçin Tarih Verildi KoJiRo Tablet Bilgisayar Haberleri 0 09 Temmuz 2023 13:37
yemeye başlandı mı durulamayan yiyecekler Beatrice Trend Sözlük 11 24 Nisan 2023 08:01
2024’te Çıkacak iPad Pro Modelleri Hibrit OLED Panel Teknolojisi Kullanabilir DeepSilence Tablet Bilgisayar Haberleri 0 18 Nisan 2023 19:50




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net