Forum Logo




Microsoft PowerToys, Kayıt Defteri Ön İzleme Özelliği Kazanıyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Nisan 2023, 20:34   #1
Çevrimiçi
Microsoft PowerToys, Kayıt Defteri Ön İzleme Özelliği Kazanıyor




Microsoft PowerToys, Kayıt Defteri Ön İzleme Özelliği Kazanıyor
Www.TrendForum.Net



Windows için bir dizi özelleştirme seçeneği sunan açık kaynaklı Microsoft PowerToys yazılımına kayıt defteri dosyalarını ön izleme özelliği geldi. Bu sayede kayıt defterinde yapılacak işlemler daha kolay ve güvenli hale gelecek.

Bilindiği üzere Reg uzantılı kayıt defteri dosyalarıyla Windows’un görünüm, performans, güvenlik ve uyumluluk gibi birçok ayarını değiştirebiliyorsunuz. Ancak burada yapılacak ilaveler sistemin kararlılığını etkilediğinden dikkatli olmakta fayda var. Bu noktada Microsoft PowerToys’a gelen güncelleme, kayıt defteri dosyalarını not defteriyle açmadan veya direkt içe aktarmadan yeni bir arayüzle görüntülemeyi sağlayacak. Böylece kayıt dosyalarını kayıt defterindeki mevcut değerlerle karşılaştırabilmek de mümkün hale gelecek.



Söz konusu yenilik, hala geliştirilme aşamasında olduğu için hatalar içermekle beraber Microsoft PowerToys minimum v69 ya da sonraki sürümlerde kullanılabilecek. Öte yandan, özelliği denemek isterseniz PowerToys > Eklentiler > kısmından Kayıt Defteri Ön İzleme özelliğini açabilirsiniz. Microsoft PowerToys’u GitHub üzerinden indirebilirsiniz. Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

Technopat
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
defteri, kayıt, kazanıyor, microsoft, powertoys, İzleme, özelliği


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yeni Microsoft Özelliği: “Adli Delil Toplama” DeepSilence Bilgisayar ve Donanım 0 01 Aralık 2022 10:02
Microsoft 365 Kullanıcıları İçin Microsoft Defender Çıktı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 17 Haziran 2022 21:28
Microsoft Teams Arka Plan Gürültü Bastırma Özelliği iOS ve Mac’e Geldi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 09 Haziran 2022 12:24
Microsoft Edge İçin Yeni Dosya Paylaşım Özelliği: Edge Drop KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 08 Haziran 2022 14:36
Microsoft, Windows 11 kullanıcılarının uzun zamandır istediği özelliği sunacak KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 26 Mayıs 2022 20:20




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net