Forum Logo




Apple, 27 İnç Mini-LED Ekran Üretmekten Vazgeçmiş Olabilir


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Nisan 2023, 20:35   #1
Çevrimiçi
Apple, 27 İnç Mini-LED Ekran Üretmekten Vazgeçmiş Olabilir




Apple, 27 İnç Mini-LED Ekran Üretmekten Vazgeçmiş Olabilir
Www.TrendForum.Net



Apple Studio Display’in devamı olarak 27 inç mini LED bir ekran bekleniyordu ancak görünen o ki Apple bu kararından vazgeçmiş durumda. Display Supply Chain Consultants’ın (DSCC) kurucusu ve CEO’su Ross Young, attığı bir tweet ile 27 inç mini LED ekranın iptal edilmesinden bahsetti.

Ekranın mevcut Pro Display XDR’nin yerini alabileceği, Apple’ın yaratıcı profesyoneller ile içerik oluşturucular için amiral gemisi monitörü haline gelebileceği düşünülüyordu.

Monitörün 2022’de gelmesi gerekiyordu ancak Apple’ın bununla ilgili çok sayıda sorunla karşılaştığı ve bunun sonucunda şirketin ürünü ertelemeye zorladığı söyleniyor. Young, 27 inçlik ekranın iptali için herhangi bir neden belirtmemiş olsa da bunun muhtemelen üretim sorunları ve müşterilerin satın alma gücüne darbe vuran makroekonomik sorunlarla alakalı olduğu varsayılıyor.

Yakın zamanda, Apple’ın Mac tarafında 12 aylık bir süre içinde sevkiyatlarda yüzde 40’lık bir düşüş yaşadığını da hatırlatalım. Bu, birinci sınıf ekranın yüksek yenileme hızı gibi çekici özelliklerle gelmesine rağmen bu ekonomide iyi satılmamış olabileceğini gösteriyor.

Diğer taraftan Apple’ın özel işlemci içeren birden fazla ekran üzerinde çalıştığı söyleniyor. Bu nedenle önümüzdeki aylarda daha fazla bilgi öğrenme ihtimalimiz var.

Technopat
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
apple, ekran, miniled, olabilir, vazgeçmiş, İnç, Üretmekten


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Apple, M3 İşlemcili Yeni iMac Pro Üzerinde Çalışıyor Olabilir KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 06 Temmuz 2022 20:26
SteelSeries, Apex Pro Mini ve Apex Pro Mini Kablosuz Klavyelerini Tanıttı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 23 Haziran 2022 21:48
Intel Arc Ekran Kartları Beklenenden Zayıf Olabilir KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 19 Haziran 2022 10:45
Apple, 3nm M2 Pro İşlemcisi Üzerinde Çalışıyor Olabilir KoJiRo Tablet Bilgisayar Haberleri 0 10 Haziran 2022 14:30
Apple'ın ekran tedarikçisi hile yaparken yakalandı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 25 Mayıs 2022 21:41




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net