Forum Logo




Microsoft, Teams İçin Yeni OneDrive Uygulamasını Kullanıma Sunacak


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Aralık 2023, 19:31   #1
Çevrimiçi
Microsoft, Teams İçin Yeni OneDrive Uygulamasını Kullanıma Sunacak




Microsoft, Teams İçin Yeni OneDrive Uygulamasını Kullanıma Sunacak
Www.TrendForum.Net



Microsoft, Ekim ayında Windows ve Mac için yeni Teams uygulamasını resmi olarak kullanıma sundu. Ayrıca yine Ekim ayında OneDrive bulut depolama uygulaması ve hizmetlerinde büyük bir yenileme yapıldığını da duyurdu. Şirket bu hafta ise, yeni Teams uygulamasına çok yakında yeni bir OneDrive uygulaması ekleyeceğini açıkladı.

Microsoft bir blog gönderisinde, yeni Teams uygulaması için yeni OneDrive uygulamasının Aralık ayının sonlarında kullanıma sunulacağını duyurdu. Ayrıca bu uygulamanın mevcut Dosyalar uygulamasının yerini alacağını söylüyor. Konu hakkında Microsoft’un açıklaması şu şekilde:

“Yeni OneDrive uygulaması, Microsoft 365’in neresinde olursa olsun üzerinde çalışmanız gereken tüm dosyaları, döngüleri, panoları ve tasarım panolarını tek bir yerde toplar. Uygulama, oluşturduğunuz tüm içeriğe geri dönmenizi kolaylaştırır. Doğrudan Teams üzerinden Microsoft 365’te sizinle paylaşılanların yanı sıra, yeni görünümler ve filtreler, ilgili sonuçları hızlı bir şekilde bulmanızı sağlayarak dosya yönetimi deneyiminizi daha etkili hale getirir.”


Teams’deki yeni OneDrive uygulaması kullanıcılar için yeni birtakım özellikler içerecek. AI tarafından önerilen dosyaların bulunduğu bir bölüm ve ayrıyeten belirli kullanıcılar tarafından paylaşılan dosyaları görebileceğiniz ayrı bir bölüm bulunuyor. Ayrıca Teams toplantılarında paylaşılan dosyalar için de filtreler olacak ve sık kullanılan dosyalar için ayrı bir filtre bulunacak.



Eski klasik Teams uygulaması da bu ay yeni Teams uygulamasının alacağı yeni dosya özelliklerinin aynısını alacak. Ancak bu özellikler 2024 yılının başında eklenecek. Şirketin mobil Teams uygulamasında ayrıyeten Dosyalar uygulaması için herhangi bir güncellemesi bulunmuyor. Ayrıca Microsoft kullanıcıların kendi uygulamaları aracılığıyla Teams’deki üçüncü taraf dosya depolama hizmetlerine erişmesine de izin verecek.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
kullanıma, microsoft, onedrive, sunacak, teams, uygulamasını, İçin, yeni


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
AMD, HYPR-RX Teknolojisini Çok Yakında Kullanıma Sunacak KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 04 Haziran 2023 16:53
Microsoft Teams İçin Snapchat AR Lensleri Geldi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 11 Nisan 2023 21:03
Microsoft Teams can sıkıcı özelliğini duyurdu! DeepSilence Teknoloji Trend Haberleri 0 11 Kasım 2022 10:15
Microsoft Teams için Excel Live Tanıtıldı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 20 Temmuz 2022 21:09
Microsoft Teams Arka Plan Gürültü Bastırma Özelliği iOS ve Mac’e Geldi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 09 Haziran 2022 12:24




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net