Forum Logo




Google Art Selfie 2 Yapay Zeka İle Güçlendi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 26 Ocak 2024, 16:01   #1
Çevrimiçi
Google Art Selfie 2 Yapay Zeka İle Güçlendi




Google Art Selfie 2 Yapay Zeka İle Güçlendi
Www.TrendForum.Net



Google Arts & Culture tarafından kullanıcıların öz çekimlerini ünlü sanat eserlerine eklemek için yapay zekayı kullanan Art Selfie 2 adlı yükseltilmiş bir versiyonu tanıtıldı. Yeni deneyim, insanların kendilerini 25’ten fazla tarihi ve kültürel tarzda tasvir edildiğini görmelerine olanak tanıyor ve düzenli olarak yenileri de ekleniyor.

Google Art Selfie 2 Yenilikleri Neler?

En son sürüm, orijinal Sanat Selfie’si gibi resim arşivlerinde sadece benzer eşleşmeler bulmak yerine, öz çekimleri dönüştürmek için üretken yapay zekayı kullanıyor. Kullanıcılar, Everest Dağı’ndaki bir kaşif veya zırhlı bir ortaçağ şövalyesi gibi bir stil seçebiliyorlar. Google’a göre fotoğrafları analiz ediliyor ve saniyeler içinde seçilen bağlamda ayrıntılı yeni bir görsel seti halinde harmanlanıyor.

Yaratıcı bir görsel remiksin yanı sıra Art Selfie 2 her stil için eğitici bir bağlam sağlıyor. Sanatsal hareketler, tarihi dönemler veya ilham kaynağı olan yerler hakkındaki gerçekler görüntüleniyor. Kullanıcılar, Google Arts & Culture iş ortaklarının sunduğu ek hikayeleri, eserleri ve kültürel keşifleri keşfetmek için tıklayabiliyor.

Güncellenen deneyim, oyun yoluyla öğrenmeyi teşvik etmek için tasarlanmış durumda. Google, kullanıcıların sanat tarihine derin bir ilgi duyması ya da sadece farklı kültürleri deneyimlemek istemesi durumunda, Art Selfie 2’nin etkileşimli kültürel keşif sunduğunu söylüyor.

Art Selfie 2, aynı zamanda üretken yapay zekadan da yararlanan Google’ın Art Remix özelliğine katılıyor. Her iki araç da kullanıcılara teknoloji aracılığıyla dünyanın yaratıcı çalışmaları ve tarihiyle etkileşim kurmanın yeni yollarını sunuyor.

Art Selfie 2 artık Google Arts & Culture uygulaması aracılığıyla Android ve iOS platformları için mevcut.



[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
art, google, güçlendi, selfie, yapay, İle, zeka


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
djay Pro 5 Yapay Zeka İle Güçlendi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 10 Aralık 2023 16:28
Google, yapay zeka görselleri için özel filigran geliştirdi DeepSilence Bilim Dünyasından Haberler 0 31 Ağustos 2023 13:28
ChatGPT görse kıskanır: Google Chrome’a yapay zeka dopingi! DeepSilence Teknoloji Trend Haberleri 0 16 Ağustos 2023 11:18
Google, yapay zeka destekli yeni bir arama motoru geliştiriyor DeepSilence İnternet Tarayıcıları 0 17 Nisan 2023 12:56
Google, Arama Sonuçlarına Sohbete Dayalı Yapay Zeka Ekleyecek KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 08 Nisan 2023 20:22




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net