Forum Logo




Mi Smart Band 7, Avrupa’da Piyasaya Sürüldü


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Haziran 2022, 21:14   #1
Çevrimiçi
Mi Smart Band 7, Avrupa’da Piyasaya Sürüldü




Mi Smart Band 7, Avrupa’da Piyasaya Sürüldü
Www.TrendForum.Net



Mi Smart Band 7, Avrupa’da piyasaya sürüldü. Xiaomi’nin yeni giyilebilir cihazı, yakın zamanda Infocomm Media Development Authority (IMDA) ve NCC gibi çeşitli sertifika sitelerinde görülmüştü.

Xiaomi, yeni fitness bilekliğini Mayıs ayı içerisinde Çin’de piyasaya sürmüştü. Çinli şirket, şimdi cihazın NFC olmayan versiyonunu Avrupa’da piyasaya sürdü. Smart Band, 1.62 inç AMOLED “Always-On” ekrana sahip olacak. Ayrıca cihazın, tek bir şarj ile 14 güne kadar pil ömrü sağladığı iddia ediliyor.



Xiaomi’nin yeni giyilebilir cihazının NFC’siz standart versiyonu, Avrupa’da 59.99 €’luk fiyat etiketiyle kullanıcılara sunuluyor. Xiaomi, yeni giyilebilir cihazını altı farklı renk seçeneği ile piyasaya sürüyor. Bu renk seçenekleri; siyah, mavi, yeşil, turuncu, pembe ve beyaz olacak şekilde sıralanıyor.

Mi Smart Band 7, 192×490 piksel çözünürlük, 500nit tepe parlaklık ve 326ppi piksel yoğunluğu ile 1.62 inç AMOLED Always-On ekrana sahip olacak. Giyilebilir cihaz, yüzün üzerinde özelleştirilebilir bant yüzü içeriyor. Cihazda ayrıca, kalp atış hızı sensörü, kadın sağlığı takibi ve uyku izleme özelliklerinin yanı sıra, SpO2 sensörü de dahil olmak üzere çeşitli sağlık izleyicileri yer alıyor. Cihaz aynı zamanda, atlama, jimnastik ve tenis gibi sporlar da dahil olmak üzere 120 spor modunu destekliyor.

Son olarak giyilebilir cihazın, NFC ve Bluetooth v5.2 bağlantısı özellikleriyle birlikte geleceğini belirtelim. Cihazın ayrıca 5ATM’ye kadar suya dayanıklı olduğunu da ekleyelim.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
avrupa’da, band, piyasaya, smart, sürüldü


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Plaj Voleybolu Dünya Pro Tour Balıkesir Etabı'nın Heyecanı D-Smart'ta KoJiRo Voleybol 0 18 Haziran 2022 08:25
Marcus Smart: “Gökküşağını Görebilmek İçin Fırtınalı Yollardan Geçmemiz Gerekiyordu” KoJiRo Basketbol 0 09 Haziran 2022 12:00
Marcus Smart: “Sahaya Çıkmayı Bırak Yürüyebildiğim İçin Şükrediyorum” KoJiRo Basketbol 0 02 Haziran 2022 21:27
Mi Smart Band 7 Pro, Temmuz’da Satışa Sunulacak KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 31 Mayıs 2022 20:36
Xiaomi Mi Band 7 Duyuruldu Özellikleri Ve Fiyatı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 24 Mayıs 2022 19:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net