Forum Logo




Terazi Burcu Kadını Aşık Olursa?


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Dua '

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Mart 2023, 00:04   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Terazi Burcu Kadını Aşık Olursa?




Terazi Burcu Kadını Aşık Olursa?
Www.TrendForum.Net



Terazi kadını aşık olursa ilk bakışta anlarsın, saçtığı gülücüklerden kısmetine çokça düşünce, plastik cerrahına veda edip, psikoloğuna elveda deyip, aşık olmaya kalkarsın! Terazi sevgisinin huzurunu tüm dünyaya yayar, savaşları gülüşüyle mutlu sona bağlar!
Yüzünde güller açar!

Ne oldu estetik mi yaptırdın?
Bu ara bir güzellik var sende hayır olsun; aşık mı oldun yoksa? ? Yanaklarına kan gelmiş ne yiyorsun sen? Bunları duyuyor, duydukça içinde bir hoşluk, yüzünde bir pembelik oluyor, midende kelebekler uçuşuyor, ellerin karıncalanıyorsa; öncelikle tebrikler çok aşıksın! Sonra mutluluğun yüzünden okunuyor, ne şanslısın! Terazi aşık olursa, sözlüklerde duygusunu aramaz, acaba mı deyip kuşkulara karılmaz, sevgisi gözlerinden taşar, sözlerinden okunur, ne yapsa belli olur!
Yapışık ikiz olur!

Artık sevgilisi nereye Terazi oraya!
Ne özel alan kalır ne yabancı ortam, her yerde el ele, her yerde birlikte! Yapışık ikiz oluverirler! Zamanla birbirlerine de pek benzerler! Ayakkabıları bir renkte, gömlekleri aynı desende, olaylara tepkide de birleşirlerse olur bu iş! Soranlara da çok sevmekten derler! Ne güzel aşk bulmuşlar, daha da bırakmaz, ellere kaptırmamak için diz diplerinden ayrılmazlar.

Tarafını seçer!
Bugüne dek adaletinin incecik çizgisinden milim şaşmayan, etkiye sütlüye pek karışmadan uzlaşımın yanında yer alan, kavgadan gürültüden uzak duran Terazi, oldu mu sana sevgili şakşakçısı, aşk taraflısı! O güne dek haksızın uzaklarına yaklaşmayan Terazi sırf sevgilisi azıcık daha mutlu olsun diye, haksızlığını göz göre göre, sen haklısın hayatım deyiverir! Yeri gelir sesi de çıkar, yanlışına kusuruna bakmaz en ön saflardan sevgilisini de savunur! Hem de herkesin duyacağı biçimde, en yüksek sesiyle!

Sevgilisinin mutluluğu için seferberlik ilan eder!
Kendi keyfine düşüp, bencil isteklerini ilişkisine dayatmak
filmin başrolünü kapıp gerisini figüran yapmak yerine, beraberce mutlu olabilecekleri mutlu bir birliktelik yaratır! Hediyeler alır, jestler yapar, sevgilisinin bir çift tatlı sözü, azıcık güler yüzü için elinden geleni yapar! Terazi aşık olduysa samanlıklar seyran, her yer aşk olur!

Huzurlu bir dünya yaratır!
Hemen sevgilimi halatlarla bağlamalı, bulduğum tüm fırsatları aleyhime çevirip tartışmalar yaratmalı, kavga, dövüş derken galip çıkmalıyım diye düşünmez! Barış elçisi Terazi, huzurlu bir dünya kurar, sesinin tonu, tavrının ayarı, salon çizgisi baki, aşk yuvası mutluluk diyarı olur! sevgilisine özgür alanlar yaratır, trip bilmez, kapris yapmaz, huysuzluk edip anlaşmazlık yapmaz, tüm dengelerin ayarını tutturur, huzurlu bir yaşam sunar!
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 06 Nisan 2023, 10:52   #2
Çevrimdışı
Yanıt: Terazi Burcu Kadını Aşık Olursa?




Tam aşık olacak burç ya, canım kendim
Asi Ruh bunu beğendi.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aşık, burcu, kadını, olursa, terazi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aslan Burcu Kadını Aşık Olursa Asi Ruh Aslan 0 26 Mart 2023 12:17
İkizler Kadını Aşık Olursa Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 18:36
İkizler Burcu Kadını Aşık Olursa Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 15:51
Yay Kadını Aşık Olursa Beatrice Yay 1 24 Mart 2023 13:51
Koç Burcu Kadını Aşık Olursa Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 13:05




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net