Forum Logo




Terazi Burcunun Olmazsa Olmazları


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Dua '

 
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 29 Mart 2023, 00:10   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Terazi Burcunun Olmazsa Olmazları




Terazi Burcunun Olmazsa Olmazları
Www.TrendForum.Net

Terazi Burcunun Olmazsa Olmazları
Yürüyüşünde zarafet, duruşunda asalet olan, oturup kalkmasıyla hareketin estetik olanını herkese gösteren, her ortama uyum sağlayacak kadar geniş bir görgüsü olan Terazi, ilişkisi olmadan duramaz! Biraz kararsız çokça dengeli olan Terazi’nin hayatındaki olmazsa olmazlarda sıra!
Bol bol ilişki kurup, sürekli sosyalleşebilmek!

Terazi oldukça sosyal, neşeli ve konuşkan biridir. Özellikle duygusal ilişkisi olmayan Terazi’ye çokça rastlanmaz, flörtü olmadan duramaz. Oldukça sevecen olan Terazi, huzur veren bir ilişki vaat eder ve çevresine uyum sağlamak konusunda hiçbir sorun yaşamaz. Kararsızdır biraz da sürekli onaylanma ihtiyacı duyar. Birçok sebepten ötürü yalnız kalmaktan korkar. Sevgilisinin de kendi gibi şık, bakımlı ve zarif olmasını ister. Sevgilisiyle yapışık ikiz olmaya soyunan, yanından bir an bile ayırmayan ancak sosyal ortamlarından da geri kalmayan Terazi
Her zaman bakımlı ve şık olmak!

Terazi estetik ve zarif görünmelidir her anda ve her yerde! Son derece zarif bir duruşu, salon insanı imajı vardır! Her zaman derli toplu giyinir, vücudunda taşıdığı tüm kıyafetlerinde bütüncül bir hava, net bir uyum gözlenir. Renkleri kullanmak konusunda da oldukça iddialıdır Terazi ve tabi ki güzelliğine de düşkün! Saçı başı dağınık, giysisi ve cildi bakımsız görünen Terazi yok denecek kadar azdır. Cilt bakımı, el ve ağız bakımı, saçlarının canlı ve parlak görünmesi, Terazi’nin ise dimdik, bir ve bütün görünmesi kaçınılmazdır.
Huzurlu ve uyumlu bir yaşantı!

Terazi huzurlu ve keyifli bir yaşam sürmeyi arzular zira genelde yüzünde güller açar, neşesi kabından taşar! Ölçülüdür Terazi, hayatına hiçbir şeyin kendi başına yük getirmesine, karmaşa içinde kaosa sürüklenmeye göz yummaz! Uyumludur, herkesle anlaşmasının sırrı ise kimseleri eleştirip kırmamasında, haksız ilan etmemesinde saklıdır. Simetri takıntılıdır genelde Terazi’ler. Dengede kalabilmek için tüm düzensizliklerden kaçınırlar, kaotik olana tahammül edemezler. Çatışmadan hoşlanmaz, barışçıl yaşarlar.
Adalet duygusu!

Uzlaşının bittiği, tarafların anlaşmakta güçlük çektiği, belli ki birinin diğerine gizlice zarar verdiği bir meselede hassas Terazi; haklı ile haksızı herkesten önce ve açıkça tayin edebilir. Sahip olduğu adil yargı kabiliyeti sayesinde, bazen huzursuzluk çıkmasın diye herkese haklı olduğunu söyleyip konunun üstünü örtse de toplumda adaletin sağlanabilmesi için kilit isimdir Terazi! Savaş sevmez, kaos içinde olmayı istemez, haklıyı haksızdan ayırmak için taraf olmayı huzursuzluk çıkmaması için tercih etmez ama aslında gerçek yargıya istese de istemese de çoktan kanaat getirir.
Sanatla çevrili bir yaşam!

Harika bir ressam olup adını çağlar boyunca güncelliğini koruyan resimlere kazır, yaptığı yaratıcı tasarımlarla cümle aleme dudak uçuklatır demiyor ancak sanatın birçok dalında, sahip olduğu estetik bakışla sanat eserini gözünden tanır, olmayanı çarçabuk ayırır. Kendinde sergilediği dengeli şıklık ve renk kullanımında yeteneklerini de gösterir, iddialı bir modacı olabilir. Ancak genelde güzel olan her şeyin peşinden giden Terazi, yaratıcı alana doğrudan temas etmez, yaşamından harika dizaynları da eksik etmez.
 
Alıntı ile Yanıt

 

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcunun, olmazları, olmazsa, terazi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aslan Burcunun Olmazsa Olmazları! Asi Ruh Aslan 0 26 Mart 2023 14:15
Yengeç Burcunun Olmazsa Olmazları Asi Ruh Yengeç 1 25 Mart 2023 17:37
İkizler Burcunun Olmazsa Olmazları Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 18:29
Başak Burcunun Olmazsa Olmazları! Astrea Başak 0 14 Mayıs 2022 04:27
Balık Burcunun Olmazsa Olmazları! Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 22:59




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net