Forum Logo




Terazi Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Mart 2023, 00:08   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Terazi Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili




Terazi Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili
Www.TrendForum.Net

Terazi Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili!


Terazi öz benliğini bir kenara bırakmış, aynaları ortadan kaldırmış, yüzünü insanlığa dönmüştür. İlişkilerdeki huzurun temsilcisi, dünyanın barış elçisi olmak için tüm çubuklarını yakmış, kendini zeytin dallarına sarmıştır. Terazi’nin ihtiyacı olan sevgili ise arzu ettiğinden bambaşkadır. O kolundan ayrılmasın, dibinden bir an olsun uzaklaşmasın, çantasının yanında yerini alsın ve mümkünse sadece sevsin; dünyalar yıkılsa bir defa kızmasın isterken, ona biraz dişli, azıcık uzak ve eser miktarda agresif bir sevgili gereklidir.
Ben demeyi öğretmeli!

Terazi’nin ne uğruna dağlar deleceği bir egosu ne de azmini kökleyebileceği hırsları vardır. Herkesin haklı olduğu bir dünyada tüm uzlaşı kuvvetiyle sorunsuz yaşam mücadelesi varır, hayattan tek istediği huzur ve keyifle kurulacak ilişkilerdir. Sanatsal bakışı, estetik algısı kuvvetlidir ancak iddiası sıfırın altında seyreder. Bazen bizden çıkıp, kendini sahnelere atıp sıra benim demeli, bunun için ise yarış sever bir sevgili edinmelidir. Öyle ki Terazi’nin tahammül sınırlanmalı zorlanmalı, koskoca bir egonun karşısında kendininkini zaruri olarak ortaya çıkarabilmelidir. Bu noktada kendini önlere iten, Terazi’yi de yanına çeken bir sevgili, bireyselliğinin vücuda gelmesinde etkili olacaktır.
Cesaretlendirmeli!

Terazi Adalet’in en hassasını taşır doğasında ve herkesin gözünden dünyaya bakabilmeyi başarır. Kendi adına karar vermekte ürkek davranırken başkalarının hayatlarına koçluk edebilir. Adaletin hissi olsa da sesi olamaz! Savunma kalkanı da atağa geçmek için gerekli gücü de çoğu kez kendinde bulamaz. Hiçbir alanda tartışmayı sevmez, haklıyla haksızı birbirinden kesin çizgilerle ayırabilse de bu uğurda mücadelesi herkesi kendi koşullarında haklılandırıp huzur içinde sessiz kalmaktan öte geçmez. Terazi’nin koluna takacağı gözü pek, kendi cevval bir sevgili ile hakkını elde bırakmamayı öğrenmesi gerekir.
Diplomasiye bir son vermeli!

Arabuluculuk özelliğiyle namlı Terazi, tüm barıştırmalarını huzur ortamlarında gerçekleştirir. Yöntemi tatlı dilinin uzlaştırıcı sözünde saklıdır. Ancak bazen bu denli diplomasi konunun çözülmesinde işlemez, yalnızca konuşmak tarafların hırını dağıtmaya yetmez! O zaman sevgilinin de motivasyonuyla masaya vurulacak güçlü bir yumruk meseleyi çözebilir. Terazi davasını savunacak gürlükte bir ses ve cesaret için yine kendinin aksine hırslı ve kazanma tutkunu bir sevgiliye ihtiyaç duyar.
Karar vermeye motive etmeli!

Birey olamamasının en kilit sebebi karar vermekte çektiği zorluktur. Sevgilisini her an yanında istemesi ise attığı her adımında duyduğu onaylanma ihtiyacından kaynaklanır. Akıl yürütme süresini olabildiğince uzatan Terazi, yemeğini nerede yese, peki menüden neler seçse, bugün ne giyse, şimdi nasıl bir yol izlese; her adımında bolca düşünür ancak hamle yaptığı nadir görülür. Tam da bu noktada ani kararlar almasıyla müstesna, sabırları çoktan tükenmiş, tahammül depoları kısıtlı bir sevgili Terazi’nin sonunu düşünmeden kahramanlıklar yapmasına yardımcı olacaktır. Zamanı bollaştıran, her adımında yanında olan bir sevgili Terazi’nin kendi olmak için ihtiyaç duyduğu ortamı daha da daraltacakken, hızlı yaşayan biri kendisine yetişmesi için Terazi’nin çabuk düşünüp hemen harekete geçmesini sağlayacaktır.
İnisiyatif almayı öğretmeli!

Adil dedik, uzlaşmacı dedik! Herkesi her durumda haklı yapan, etliye sütlüye dokunmayacağım, hır gürün içine kendimi sokmayacağım derken bitaraf olmak da var kaderde! Tüm kötülükleri temize çıkarıp, ceza sistemini sekteye uğratıp, ödüllere boğulacağını düşünmüyordur herhalde, bu işin sonu yalnızlık bu da böyle biline! Bu yüzden sevgilisinin de motivasyonu ve dayandığı güçlü sırtıyla artık tercih yapmaya başlamalı, herkesin fikrini alıp, milyonların aynı anda mutlu olacağı bir dünya hayalinden sıyrılıp, haksızlığa karşı tahammülsüzleşip, elini taşın altına koymalı. Uyumsuz olmaktan çekinen Terazi, sevgilinin keskin çizgilerinden feyz alıp, kendine makul ancak kararı bir yol çizmeli. Zira herkesin haklı olduğu bir dünyada hiçbir aksaklık onarılamaz!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcunun, olan, profili, sevgili, terazi, İhtiyacı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Terazi Burcunun “En İyi” Özellikleri! Asi Ruh Terazi 0 28 Mart 2023 21:47
Terazi Burcunun “En Kötü” Özellikleri! Asi Ruh Terazi 0 28 Mart 2023 21:45
Aslan Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili Asi Ruh Aslan 1 26 Mart 2023 15:22
Yengeç Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 19:28
Balık Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili! Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 22:59




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net