Forum Logo




Terazi Burcunu Elde Etmenin Yolları


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Mart 2023, 00:07   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Terazi Burcunu Elde Etmenin Yolları




Terazi Burcunu Elde Etmenin Yolları
Www.TrendForum.Net

Terazi Burcunu Elde Etme Yolları!
İlişkilerin demirbaşı, aşkların aranan tarafı, neşeli, sosyal, zarif Terazi, tıpkı kendi gibi uyumlu bir sevgili ister. Alışkanlık geliştirmeye, sevgilisiyle huzurlu bir rutin oluşturmaya meyillidir. Her daim Terazi’nin yanında, önünde, arkasında, eşliğinde olmaktan hoşnut olacak, uyumla tüm zamanlarını birlikte geçirmeyi arzu edecek bir sevgili ister. Onu elde etmenin yolu önce ilk izlenimde olabildiğince estetik görünmek ve göze hitap etmek, sonra ise uzlaşımcı ve sevecen olduğunu göstermekten geçer!
Estetik ol!

Terazi’nin önce gözüne hitap etmeli gönül çeleni, tam bir salon erkeği/kadını olmalı, yürüyüşü zarif, davranışı nazik olmalı! Fazlasıyla şekilcidir Terazi, yeter ki yüreği pamuk olsun varsın göbeği olsun, saçı başı karışık oluversin asla demez! Tepeden tırnağa tek bir lisan konuşmalı görünümü, bir de güzel olmalı tabi ki! Terazi’yi tavlamak için ne üstün zekâ ne kabına sığmaz enerji ne de tuttuğunu koparan biri olmana gerek var, sadece sakin, uyumlu ve fit olman yeterli! Öncelikle üç kilometre koş, kendini bir güzel yor, harika bir duşun ardından miss kokan, en şık kıyafetlerini giy! Mühim olan ölçülülük unutma.
Uyumlu ol!

Terazi iki kişilik yaşamaya oldukça heveslidir. “Aman yemek içmek, gezmek tozmak birlikte bir rahat huzur yok!” demez, kendini hiç özlemez! Kolayını bulsa takar bir kelepçe koluna, hiç ayırmaz yanından da tabi mecburiyetler bazen birkaç saatliğine de olsa sevgilileri birbirinden ayrılmaya zorlayabiliyor. Yoksa Terazi çanta gibi yanında taşır, zihnini kapatır her şeyi sevgilisine danışır! İlk görüşte kararlarını hızlandırıp, içeceği kahveyi önerip, yanına bir tür tatlı tavsiye edip Terazi’yi seçim yapma külfetinden kurtardın mı o iş tamam! Bir sonraki randevu için konuşmaya başlayabilirsin.
Salon insanı ol!

Her ortama uygun davranış geliştirebilmelisin öncelikle. Hiçbir koşulda adaptasyon problemin olmamalı. Terazi’nin geniş çevresi içinde her telden çalmalı, daima onun yanında boy göstermelisin. Kapısını aç, sandalyesini tut, montunu zarifçe giydir! Terazi centilmen davranışlardan düşünülünden çok daha fazla etkilenir. Gösterişsiz bir asalet olmalı duruşunda, adabı muaşereti hatmetmeli, hiçbir durumda davranışının ölçüsünü kaçırmamalısın. Terazi çevresinin sözüne itimat eder, çevre ne der diye düşünür, herkesin onaylayacağı bir insan olmalısın.
Zevk sahibi ol!

Doğuştan estetik zevklerle donanmış olan Terazi, sanattan anlar ve muhakkak ayın sergilerinden birkaçını gezmiş, günün sanatçılarının eserleri konusunda fikir sahibi olmuştur. Ana akım moda hakkında bilgisi, müzik türlerine ilgisi vardır. Giyinmek konusunda oldukça iddialıdır ve sevgilisinin de her daim iyi görünmesini ister. Yemeğin her türünü yemez, karnını doyurmak için beslenmez! Alelade mekanlarda gününü geçirmez, sohbetini özenle dekore edilmiş yerlerde yapmak ister. Üstüne geçirdiğin birbirinden uyumsuz parçalardan oluşturduğun kombinin Terazi’yi mutsuz edecektir. Sanatsal bir dokunuşun mümkün olduğu her alanda itina ister, dikkat etmekte fayda var.
Adil ol!

Terazi’nin muhakeme yeteneği gelişkin, tespitleri oldukça hassas ve adildir. Çevresindeki her insan onun gelişkin adalet anlayışından nasibini alır ve uyumlu enerjisinden etkilenir. Yargısız infazlar, yersiz tartışmalar, egolu çekişmeler Terazi’ye göre değildir. Konuşurken kavga eden, ilişkilerinde huzur bozan insanlardan hoşlanmaz. İlk sohbette bakış açının oldukça adil olduğunu göstermek için fırsat yaratmalı, huzurlu bir alana davet konuşması yapmalısın.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcunu, elde, etmenin, terazi, yolları


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yengeç Burcunu Elde Etmenin Yolları Asi Ruh Yengeç 3 19 Nisan 2023 11:11
Rüyaları Kontrol Etmenin Yolları Asi Ruh Rüya tabirleri 0 06 Mart 2023 03:01
Bir erkeği burcuna göre aşık etmenin yolları Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 21 Eylül 2022 07:49
Ege Kökenli'den erkeği elde etmenin yolu KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 26 Mayıs 2022 22:13
Başak Burcunu Elde Etmenin Yolları! Astrea Başak 0 14 Mayıs 2022 04:26




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net