Forum Logo




Trabzonspor'dan Selahattin Baki'ye sert tepki!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Mart 2024, 21:29   #1
Çevrimdışı
Trabzonspor'dan Selahattin Baki'ye sert tepki!




Trabzonspor'dan Selahattin Baki'ye sert tepki!
Www.TrendForum.Net



Trabzonspor'da başkan yardımcısı Taner Saral, Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi flaş bir açıklama geldi.

Taner Saral yaptığı açıklamada, "Hafta sonu oynayacağımız maçta 'hakem hatası istemiyoruz' çağrısı aslında 'bizi kurtarın, bu yarışın içinde tutmaya devam edin' çığlığıdır. Yani, yeni bir 'tavşan' beklentisidir. Buna müsaade edilir ise tepkimiz çok sert olur!" ifadelerini kullandı.

İŞTE TRABZONSPOR'UN SİTESİNDE PAYLAŞILAN O AÇIKLAMA

"Şampiyonun kim olacağı, kendi hedefleri doğrultusunda mertçe ve emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor'un umurunda değil" diyen Saral, Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki'nin Trabzonspor maçına yönelik ifadelerine sert tepki gösterdi.

Saral, "Bu hafta sonu evimizde ağırlayacağımız bir takımın yöneticisi olan bu arkadaş, Siltaş Yapı Pendikspor karşılaşmasının hemen ardından bizim maça yönelik olarak 'şapkadan tavşan çıkartma' örneklemesi yaparak, daha şimdiden hepimizin artık alıştığı, merkez hakem kurulunu ve federasyonu baskı altına alma çalışmalarına başladı. Madem 'şampiyon olacağım' diyorsun o zaman Trabzon'a gelirken başkalarından medet ummayacaksın. Bu tür ifadelerle böyle milleti kışkırtmayacaksın. Sahaya çıkıp futbolunu oynayacaksın ve 90 dakikanın sonunda iyi olan kazanacak. Hepsi bu kadar!" diye konuştu.

"HAKEM HATASI İSTEMİYORUZ"

Türkiye Futbol Federasyonu'na da çağrıda bulunan Saral, şunları söyledi:

"Trabzonspor yıllardır hakemlerin verdiği yanlış ve kasıtlı kararlar yüzünden mağdur olmuş, şampiyonlukları çalınmıştır. Hakemleri baskı altına almayı adet edinerek şampiyonluğa ulaşanların, özellikle de bu sezon bir çok maçını 'şapkadan çıkartılan tavşan' ile kazananların, utanmadan Trabzonspor maçında 'hakem hatası istemiyoruz' çağrısı aslında 'bizi kurtarın, bu yarışın içinde tutmaya devam edin' çığlığıdır. Yani yeni bir tavşan beklentisidir. Türkiye Futbol Federasyonu Trabzon'a atanacak hakemlere ve VAR'da oturacak arkadaşlara, hiçbir şekilde baskıya boyun eğmek zorunda olmadıklarını hatırlatsınlar. Onlar ligdeki bütün takımların maçlarını aynı özenle yönetmek ve özellikle bu sezon sıkça şahit olduğumuz ligin en tepesindeki iki takıma ayrıcalık tanıma refleksinden uzak durmak zorundadır. Bu maçın sonucunu etkileyecek herhangi bir hakem kararı istemiyoruz. Hem ligde hem kupada kendi hedeflerine kilitlenmiş büyük Trabzonspor camiasının tek beklentisi adaletin dışına çıkılmamasıdır. Haftalardır şahit olduğumuz tiyatroların Trabzon'da tekrarlanmasının camiamızda yaratacağı tepkiyi düşünmek dahi istemiyoruz. Eğer yaşanır ise bu işe bulaşanların hakemlik kariyerlerinin ne şekilde sonlandığını bütün futbol kamuoyu bilmektedir"

SELAHATTİN BAKİ NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki, Pendikspor maçının ardından "Bakalım Trabzon deplasmanında şapkadan nasıl bir tavşan çıkarmayı planlıyor TFF. Hep beraber göreceğiz." açıklamalarını yapmıştı.

__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bakiye, selâhattin, sert, tepki, trabzonspordan


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Trabzonspor'dan hakem kararlarına tepki KoJiRo Trabzonspor 0 29 Şubat 2024 20:35
Selahattin Baki: Tarihlerini bir kelime ile izah edenleri tebrik ediyorum KoJiRo Fenerbahçe 0 25 Şubat 2024 08:39
önetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki: Bu artık sürdürülebilir bir durum değil aXi Fenerbahçe 0 02 Ekim 2023 08:42
Yönetim Kurulu Üyelerimiz Selahattin Baki ve Can Gebetaş, Corendon Alanyaspor maçındaki hakem kararlarına ilişkin açıklamalarda bulundu aXi Fenerbahçe 0 25 Eylül 2023 10:25
Taliban kadınlara üniversite eğitimini yasakladı! Karara Türkiye'den sert tepki geldi Zeytin Dünyadan Haberler 2 21 Aralık 2022 12:50




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net