Forum Logo




Regex - Erşan Kuneri - Ramiz Karaeski

Üyelerimiz adına açılmış tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree69Beğeniler

 
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 25 Haziran 2022, 05:09   #4
Çevrimdışı
Charismax
Yanıt: Regex




Ortak noktamız var tek çocukluk'

Ne zaman'ki arkadaşım desem sağ'dan farklı kişilerle tanışıyorum' ne zaman'ki yermeye' kalksam sol'dan farklı kişilerle tanışıyorum' bence regex'e hayran olup çekemeyenler var' ve hayranı olmayıp yani tanışmışlığı olmayıp kulaktan duyma düşman olup sevenleri'de var' ilginç bir olay bu' ben böyle düşmanlık değil'de iki zıt tarafların ortasında olmayı tercih eden birisiyim' yani düşmanın düşmanımdır diyenlerden dostum dostum'dur diyenlerden değilim..

Regex hakkında bazı muhabbetlerim olduğu zaman çok sallarım ona ama bu küfür olarak değil eleştiri v.b şeyler aşırı kötü gaddar birisi değilim' ha ama bana düşman olarak gelenlerede regex'in düşmanlarına kendisini överim benimde öyle bir huyum var Yani ben birisini eleştiriyorsam laf gönderiyorsam o beni bağlayan birşeydir' kimse bana gelipte vay kanka ne güzel yazdın ne güzel laf soktun diyip bana kankalığını sunmasın' bu yalakalık ve iki yüzlülüktür'ki kendimi kullandırmam.. Heleki eski dosttan düşman olmaz' bu bana gelen dingolar' hep eskiden şöyleydik böyleydik diye hikayeler anlatıyorlar' eskiden öyleyseniz mutlaka yine öyle olursunuz bir şekilde sorun sende değilse neyse

Sevmediğim tarafları çok olan ama bir kaç sevdiğim yanı olan birisi' sevdiklerimide söylemem sevmediklerimle konuşurum onuda söylemem sırf yorum yapmak için yorum yapıyorum dsfsadfsdfg çünkü sanal algının sistemine kapılmış birisi değilim' yani insanları sanal aktivitelere göre değerlendirmem.. Zamanında bana yardımı dokundu Regex'in ... reel hayatta dokundu..şuan bile yardım istesem eder çünkü o kibir yok onda varsada bana karşı olduğunu düşünmüyorum.. Yaşım icabı ondan minicik azcık bi gıdım yaşlıyım ben kuşak farkımız yok aklımız biraz farklı biraz ama işte bende o birazcık tarafını ön plana atınca kendim'de ters oluyor bazı şeyler

Regex bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

 

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
erşan, karaeski, kuneri, ramiz, regex

« Beatrice | Zeytin »

Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 





TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net