Forum Logo




Casa do Penedo (Portekiz)

Ülkemizin ve Dünyanın en Trend Turizm bölgelerini burada görebilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree3Beğeniler
  • 2 Post By Asi Ruh
  • 1 Post By PERDELER_

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Ağustos 2023, 19:28   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Casa do Penedo (Portekiz)




Casa do Penedo (Portekiz)
Www.TrendForum.Net



Casa do Penedo, Portekiz'in kuzeyindeki Fafe kasabasında bulunan ilginç bir taş evdir. "Penedo Ev" veya "Taş Ev" olarak da bilinen Casa do Penedo, doğal bir kayalık üzerine inşa edilmiştir ve mimarisiyle büyük ilgi çekmektedir.

Casa do Penedo, 1974 yılında inşa edilmiştir ve tamamen doğal malzemelerden yapılmıştır. Ev, büyük taş bloklardan oluşur ve hatta mobilyaları bile taştan yapılmıştır. Çatıda yer alan iki büyük kayanın üzerine yerleştirilen güneş enerjisi panelleri, evin enerji ihtiyacını karşılar.

Casa do Penedo'nun iç mekanı oldukça sade ve rustik bir tarza sahiptir. Odun sobası, taş lavabo ve doğal taş dokuları, evin karakteristik özelliklerindendir. Ayrıca, evin terasından çevredeki doğal manzaraları görmek mümkündür.

Casa do Penedo, turistlerin ilgisini çeken bir mekan haline gelmiştir. İlginç mimarisi ve benzersiz konumuyla fotoğrafçılar ve doğa severler için popüler bir cazibe merkezi olmuştur. Ziyaretçiler, evin dışını gezebilir, iç mekanı keşfedebilir ve etrafındaki doğal güzellikleri gözlemleyebilirler.

Casa do Penedo, ilginç ve eşsiz bir mimariye sahip olan bir taş ev olarak, Portekiz'in turistik cazibe merkezlerinden biridir. Ev, yerel kültürel mirası ve doğal güzellikleri keşfetmek isteyen ziyaretçiler için ilgi çekici bir durak olabilir.
MaVi ve PERDELER_ bunu beğendi.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 11 Ağustos 2023, 12:06   #2
Çevrimdışı
Silver Üye
Yanıt: Casa do Penedo (Portekiz)




Efrasiyab bunu beğendi.
__________________
Geleceği hayal ederken, zihin gözümüzün kör noktası gibi davranıyoruz ve bu eğilim de duygusal sonuçlarını tartmaya çalıştığımız gelecek olayları yanlış hayal etmemize neden oluyor. Sorun hayallerimize, düşünmeden, gerçeklerin doğru bir temsiliymiş gibi davranıyor olmamızda.. Daniel Gilbert
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
casa, penedo, portekiz


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Benagil Mağarası (Portekiz) Asi Ruh Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 0 05 Ağustos 2023 11:14
Nostaljik Lizbon tramvayı - Portekiz BBQ SAUCE Nostalji 1 12 Nisan 2023 16:52
Portekiz Usulü Biftek Beatrice Trend Yemek Tarifleri 1 01 Ekim 2022 20:57
Kaan Karaca Portekiz yolcusu KoJiRo Fenerbahçe 0 31 Mayıs 2022 21:12
Portekiz basını Seferovic'i duyurdu KoJiRo Fenerbahçe 0 23 Mayıs 2022 21:08




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net