Forum Logo




WhatsApp Beta Birkaç Saat İçinde İki Kez Güncellendi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Temmuz 2023, 13:33   #1
Çevrimdışı
WhatsApp Beta Birkaç Saat İçinde İki Kez Güncellendi




WhatsApp Beta Birkaç Saat İçinde İki Kez Güncellendi
Www.TrendForum.Net

WhatsApp, kullanıcı deneyimi artırmak için yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Bu özelliklerden ikisi WhatsApp Beta sürümüne dahil edildi.



WhatsApp geliştirici ekibi, popüler anlık mesajlaşma hizmetini geliştirmek için aralıksız çalışıyor. Geliştiriciler, yeni özellikler sunmanın yanında kullanıcılar buldukça hataları düzeltiyor. Tüm bunlar daha da zengin bir kullanıcı deneyimi sunmak amacıyla yapıyor. Bununla birlikte WhatsApp beta Android uygulaması kısa süre içerisinde iki defa güncelleme aldı. Yeni güncellemeler 2.23.15.4 ve 2.23.15.6 sürüm numaralarını taşıyor.

Son haftalarda geliştiricilerin, yalnızca bir yöneticinin veya küçük bir kullanıcı grubunun mesaj gönderebileceği bir sohbette olduğunuzu daha belirgin hale getirmeyi amaçlayan topluluk duyuru grubu için yeni bir arayüz üzerinde çalıştıkları ortaya çıktı.

2.23.15.4 beta sürümü ile bu yeni özellik bazı kullanıcılar tarafından test edilmeye başlandı. Bu yeni arayüzle, mesaj balonları, balonun içinde görünen profil simgesiyle ekranın tüm genişliğini kaplıyor ve içeriğin okunabilirliğini büyük ölçüde artırıyor.



2.23.15.6 beta sürümüne geçecek olursak, bu sürümle birlikte geliştirici ekibin, Meta’nın geçtiğimiz saatlerde duyurduğu avatar paketinin animasyonlu bir sürümünü tanıtmayı planladığı görünüyor.

Hareketli avatarlar, çıkartmalara daha fazla hayat ve kişilik kazandırarak kullanıcıların daha anlamlı bir iletişim deneyiminden faydalanmalarını sağlayacak. Şu an beta kullanıcıları tarafından test edilen yeni gelişmelerin çok yakında tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.



Android için WhatsApp Beta’nın en son sürümlerini denemek istiyorsanız , bunu Google Play Store üzerinden, ilgili beta test kanalına abone olarak yapabilirsiniz. Bu bağlantıyı tıklayıp gerekli adımları izleyerek siz de beta kullanıcı olabilirsiniz. Bu sayede pek çok yeniliği çok daha öncesinde kullanabileceksiniz.


[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
beta, birkaç, güncellendi, kez, saat, whatsapp, İçinde, İki


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
WhatsApp Web Beta, Gönderilen Mesajı Düzenleme Özelliği Kazandı DeepSilence Whatsapp 2 10 Mayıs 2023 16:09
WhatsApp nasıl kuruldu? WhatsApp’ın kuruluş hikayesi DeepSilence Whatsapp 0 09 Nisan 2023 21:57
Kullanıcı Adı Değişiklik Koşulları Güncellendi Regex Duyurular 12 18 Ocak 2023 22:50
GPU-Z, 16-Pin Güç İzleme Özelliğiyle Güncellendi DeepSilence Bilgisayar ve Donanım 0 22 Kasım 2022 09:34
WhatsApp, Sohbetleri iOS’a Taşıma Özelliğini Daha Fazla Beta Kullanıcısına Açıyor KoJiRo Whatsapp 0 06 Temmuz 2022 20:42




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net