Forum Logo




Yay Burcu Nasıl Aşk Acısı Çeker?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Mart 2023, 21:57   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yay Burcu Nasıl Aşk Acısı Çeker?




Yay Burcu Nasıl Aşk Acısı Çeker?
Www.TrendForum.Net

Yay Burcu Nasıl Aşk Acısı Çeker?

Duygusal bağlılıktan biraz yoksun, birlikte zaman geçirip çevresini keyiflendirmek konusunda uzman olan Yay, aşktan duygusal doyum arayanlar için hüsran, aşkı keyif alanı olarak görenler için biçilmiş kaftandır! Yay fazla meraklı ve merakını cezbeden her konuda oldukça heveslidir. Aşk da bunlardan biri! Sürekli kendini yenileyen, her gün yeni bir heyecanla yola devam eden bir ilişkinin içinde Yay, mutluluktan dört dönecek ancak rutine girince kaçıp gitmek isteyecektir. Peki Yay kapana kısılmış hissetse dahi ilişkisini sürdürürken bir gün terk edilirse ne olur?
Umarsız bir şaşkınlık!

Yay fazla iyimser oluşuyla tüm diğer burçlardan ayrılır! bir ilişkiden sıkılıp kaçmak isterse koşarak uzaklaşır! Yani içinde bulunduğu ilişki onu haddinden fazla zorluyorsa Yay uzun ayrılık konuşmaları hazırlayıp konuyu geciktirmez, ya üzülür kahrolursa diye düşünmez! Olacak olan olur! Uzatmanın bir anlamı yoktur! Kendisi üzüntüleri pek tanımadığı ve empati kabiliyetinin de hatırı sayılmadığı için acı çekmekten anlamaz! Hal böyle olunca beklenmedik bir anda terk edilen Yay sadece şok denemeyecek bir şaşkınlık yaşar! Zira böyle bir şey aklına gelmemiştir!
Anlamsız bir rahatlık yaşar!

İlişkisi birçok yönden yolunda gitse, hiçbir tutsaklık hissi yaşamasa, keyifleri yerinde olsa da içten içe bir sıkışmışlık hissi hep olan Yay, anlamsız bir rahatlama yaşar! uzak diyarlara uçmasını sağlayan özgürlük kanatları gün yüzüne çıkan Yay, demek o kadar da mutlu değilmişim hissine kapılsa da kendini fazla sorgulamaz! Sadece içinde olduğu bu yeni durumun tadını çıkarır, rahat bir nefes alır!
Arkadaş kalmak ister!

Özgürlüğüne düşkün Yay biriyle ilişki yaşıyorsa, o kişiyle keyif alanları ortaklaşıyor, duygusal bağları güç gösterisi yapmıyor demektir. Aksi halde kendini haddinden fazla kapana sıkışmış hissedecek olan Yay, terk edilmeyi beklemez çoktan çekip giderdi. Hal böyleyken sevgililik konusunda ayrılık bir yandan Yay’ın hoşuna gitse de arkadaşını kaybettiği için üzgündür Yay! Eski sevgilisine madem sevgili kalmak istemiyor, o zaman arkadaş olmayı teklif etse de giden gitmiştir bir kere!
Uzaklaşır ve gözden kaybolur!

Yay arkadaşını kaybetmemek için elinden geleni yapar. Hayatında açılan boşluk görünür olmuş, Yay biraz uzaklaşmanın herkese iyi geleceği fikrine kapılmıştır! Ne arkadaş kalan ne sevgili olmayı başaran Yay, kendine macera dolu bir tatil planlar, eşe dosta da tatile çıkacağının haberini salar! Ama kalabalık ama tek başına ama Yay her koşulda özgürlüğüne kanat çırpar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
acısı, aşk, burcu, çeker, nasıl, yay


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Terazi Burcu Nasıl Aşk Acısı Çeker? Asi Ruh Terazi 0 28 Mart 2023 23:52
Yengeç Burcu Nasıl Aşk Acısı Çeker? Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 19:26
Koç Burcu Kadını Nasıl Bir Sevgildir? Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 16:04
Zıt kutuplar birbirini neden çeker? Never Give Up Kafamıza Göre 7 24 Kasım 2022 23:30
Neden canınız aniden bir şeyler çeker? Beatrice Sağlıklı Beslenme 3 26 Eylül 2022 21:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net