Forum Logo




Yay Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Mart 2023, 21:58   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yay Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili




Yay Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili
Www.TrendForum.Net

Yay Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili!

Yay sonsuz bir iyimserlikle yaşadığı hayatında, merakını cezbeden yeni coğrafyalara seyahat etmeyi pek sever. Anlatısı keyifli, enerjisi tükenmezdir. Sevgilisi de sınır tanımayan maceracı kimliğine uyum sağlamalı, duygunun fazla derininde kaybolup Yay’ı da aşağı çekmemelidir. Peki Yay burcunun ihtiyacı olan sevgili profili nasıldır?
Güdüler bir yana rasyonel bakış geliştirmeli!

İç güdüsünün buyruğundan gayrısına kulaklarını tıkayan, mantığına zaten tümden sırt dönen Yay’ın cesareti fazlaca gözü karadır. Hiçbir işin önünü ardını düşünmez, hesabı kitabı sevmez, “Sonunu düşünen kahraman olamaz!” der, maceranın her türüne derhal atlar! Hal böyle olunca olaylara etraflıca bakıp, tedbiri elden bırakmayacak bir sevgiliye ihtiyaç duyar. Yeni bilgi ve kültürlerle tanışmaya bayılan Yay, öğrendiği ve kanıksadığı bilgilere dogmayla bağlanıp fanatikleşmeye, muhakeme etmeye gerek duymayıp tek bir görüşe kapılıp gitmeye meyillidir. Alternatifin en bolunu gören, tek bir bilgiye takılıp kalmak yerine henüz fikir sahibi olmadığı alanlarda bilgi sahibi olmaya kapı açan, her görüşe saygılı biriyle kuracağı birliktelik, Yay’a fikir boyutunda esneklik kazandıracak, derinlemesine sahiplenmek yerine çok bilmenin mutluluğuyla tanışmasını sağlayacaktır.
Bazen pes etmesi gerektiğini öğretmeli!

Yay dört elle sarıldığı, zihnine beton döküp sabitlediği kimi görüşler konusunda fazlaca saplantılıdır. Fikrini değiştirmekse imkansıza yakındır. Tüm karşı savlara karşı haklılığını gerekçelerini yitirse de elden bırakmayan Yay’a sonuna dek savunabileceği karşı argümanlar üretebilecek, fikrinde ısrarcı olup tabularını yıkmasını kolaylaştıracak, olaylara farklı bir pencereden bakmasına zemin hazırlayacak bir sevgili gereklidir. Yay sonunda sevgilisinin haklı savunmalarına dayanamayıp, fikirlerine pek de sağlam temelleri olmadan, lüzumsuz yere fazlaca bağlandığını görüp, pes etmeyi öğrenmelidir. Yay’ın sevgilisi; bilgisini ifade konusunda gelişkin bir izaha sahip olup konuşarak fikirlerini değiştirme gücüne sahip olmalıdır.
Sevgili değil arkadaş olmalı!

Yay yüzünü dünyaya dönmüş, duygusal ilişkilerin bağlayıcılığına karşı hep temkinli yaklaşmıştır. Sahip olduğu en kıymetli varlığı, sınırsız özgürlüğüdür! Aklına düşeni eyleme geçirmek konusunda kendine engelsiz bir hayat inşa etmek için tüm sabitleyici unsurlardan olabildiğince uzak yaşar. Duygusal ilişkiler de fazlaca sorumluluk ve aidiyet gerektirdiği için kuşatıcı bir aşk Yay’ın kolayca yaklaşabildiği bir ilişki değildir. Yay’ın birliktelik yaşayacağı kişi, ona ekstra sorumluluklar yükleyen bir sevgili değil önce en iyi arkadaşı olmalıdır. Onunla birlikte heyecana kapılmalı, dünyanın dört bir yanına birlikte seyahat edebilmeli, geleneklerin buyruklarını göz ardı etmelidir. Evlenip sonsuza dek mutlu yuvasında yaşamak arzusu olan bir sevgiliden ziyade, kendini dünya vatandaşı hisseden ve yuvası sırtında sevgilisiyle dünyanın her yerinde mutlu olabilen bir yol arkadaşı olmalıdır.
Risklerine düşünerek adım atmalı!

Yay başına bir şeyin gelmeyeceğini düşündüğü yaşantısında korkusuzca risk alır! içinde çağlayan sönmez ateşi sayesinde tehlikeleri üstüne çekse de bir şekilde her beladan kurtulur. Ama çekirge misali bilmem kaçıncı sıçrayışında başına bir şey gelmeyeceğinin garantisini verebilen olmaz! Yay mantıklı ve sorgulamaya açık bir sevgiliyle adımlarını güvenli hale getirebilir. Yay’ın aklına geleni çarçabuk kendi akıl süzgecinden geçirip, olası önlemleri alan bir sevgili; daha sağlıklı kararlar alıp, olası tehlikeleri bertaraf etmiş olacaktır.
Her yaşta ruhu çocuk kalmalı!

Büyüyünce sorumluluk alır abisi diyeli asır olmuş, Yay kocaman insan olmuş aklını başına henüz devşirmemiş, kendisine bağlanan umutlara da pek kulak asmamıştır. Yay her yaşta enerjik, hayat boyu sorumluluklardan uzakta yaşar. yaşam enerjisi başından saçılır, mutluluğu öyle kolay bozulmaz. Ruhu tek yaş almamış, eğlencesi en kara günde dinmemiş, keyfi bir gün kaçmamış bir sevgiliyle Yay’a karada ölüm uğramaz, bu çifte kara bulut, sert rüzgar rastlamaz!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcunun, olan, profili, sevgili, yay, İhtiyacı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aşk Avatarları - Sevgili Resimleri - En Güzel sevgili Avatarları 2023 Beatrice Avatarlık Resimler & Hareketli Gifler 19 17 Nisan 2024 14:27
Terazi Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili Asi Ruh Terazi 0 29 Mart 2023 00:08
Aslan Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili Asi Ruh Aslan 1 26 Mart 2023 15:22
Yengeç Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 19:28
Balık Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili! Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 22:59




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net