Forum Logo




Yay Burcunun Olmazsa Olmazları


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Mart 2023, 22:00   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yay Burcunun Olmazsa Olmazları




Yay Burcunun Olmazsa Olmazları
Www.TrendForum.Net

Yay Burcunun Olmazsa Olmazları!
Yay heveslerinin buyruğundan başkasına kulak asmayan, konu özgürlüğü olunca sınır tanımayan bir maceraperesttir. Dünyanın tüm felsefelerini doğduğu kültürde öğrenmek konusunda oldukça meraklı, seyahate düşkündür. Peki tüm bu karakteristik özelliklerinin yanında yaşamda olmazları nelerdir?
Özgürlük!

Kimselerin onayını gerektirmeyen, fikrine başvurulmayan bir yaşam içinde göz alabildiğine, sınırsız, limitsiz bir özgürlük olmazsa Yay olmaz. Yay hayatta kalmak için çalışır, yeterince parası olsa kendini hiçbir rutinin içine sokmaz, sorumluluk almaz! Bir sırt çantası olsun yanında bir de sonu gelmez merakı, gerisini hiç umursamaz! Duygusal bağlanmanın da çok uzaklarındadır. Aşk’ın tanımını yap deseler, “yüreği saran bir heyecan” der ve Yay’ın heyecanı çabuk harlayan, kolay sönen bir saman alevine benzer. İşler ciddiye biner, iki kişilik bir sorumluluk Yay’ın sırtına binerse, afakanlar basan Yay sonsuz özgürlüklerine yelken açar! Hiçbir sebep özgürlüklerinin kısıtlanmasına gerekçe olamaz!
Macera dolu seyahatlere çıkmak!

Jüpiter’in coşturduğu iyimserliğine, sahip olduğu elementten yadigâr ateş enerjisi eklenmiş, Yay’ı tutabilene aşk olmuş! Üstünden başından akan enerji Yay’ı neşeye doyurmuş, maceralara atılması kaçınılmaz olmuş! Yay hevesli olduğu kadar gözü karadır da! Ekstrem sporlarla uğraşıp yeni heyecanlar deneyimlemeyi, dünyanın dört bir yanını gezip merakını beslemeyi pek sever! Şehir merkezinde rastlanan sakin görünümlü Yay’lar muhtemelen sıradaki macera için deşarj oluyorlardır, şaşırmayınız. Aşk da yeni bir deneyim vadeden bir maceradır Yay için. Fazla derinleşmeden, heyecanı doruklardayken sonu gelen, tatlı, kısa bir macera!
Başka kültürlerle tanışmak!

Yay’ın hareket ettiricisi esasen doymaz merakıdır. Bir de inanmaya ihtiyacı vardır Yay’ın ve çeşitli inanç sistemlerini öğrenip, farklı kültürleri deneyimlemeye. Dünyanın bir ucunda henüz teknolojiyle tanışmayan bir kabilenin yemek yemeden önce yaptıkları şükür dansını öğrenmeye can atar mesela! Felsefelere de oldukça meraklıdır, öyle ki derinleşebildiği, değerler sistemini sahiplendiği, hatta fanatikleşebilme ihtimalinin dahi olduğu tek alan da farklı kültürlere ait felsefelerdir. Özgürlüklerine düşkün, sabitleşmenin karşısında dimdik duran Yay, gün gelip bir düşünce sistemine körü körüne inanabilir. Ateş zaten yüksek heves getirir, Jüpiter de sağ olsun Yay’ın hevesini üçe beşe katlar! Gazı alan Yay soluğu dünyanın bir ucunda, farklı bir kültürün kucağında alır!
İyimser bakış!

Yay’ın aklına kimseler karanlık fikirler, kötü düşünceler, kötümser senaryolar sokamaz! Yay korkuyla boyunduruk altına alınamaz! Her daim iyimserdir Yay, şansı da her zaman yanında! Herkesle aynı anda önüne çıkan engel, çevresindekileri bertaraf ederken, Yay’ın korkmadığı başına gelmez! Abartılı bir iyimserliği vardır Yay’ın, bazen burnunun dibindeki tehlikeyi umursamaz, herkes aynı yöne işaret etse görmez! Birçok sorumluluğu hallederiz diyerek savuştursa da işler kendiliğinden çözülür, Yay kimselere mahcup olmaz! Fazlaca rahattır Yay, herkes çekirge misali bu sefer son sıçrayışı olduğunu düşünse de o çoktan kanatlanıp uçar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcunun, olmazları, olmazsa, yay


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Terazi Burcunun Olmazsa Olmazları Asi Ruh Terazi 1 06 Nisan 2023 10:50
Yengeç Burcunun Olmazsa Olmazları Asi Ruh Yengeç 1 25 Mart 2023 17:37
İkizler Burcunun Olmazsa Olmazları Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 18:29
Başak Burcunun Olmazsa Olmazları! Gülümse Başak 0 14 Mayıs 2022 04:27
Balık Burcunun Olmazsa Olmazları! Gülümse Balık 0 13 Mayıs 2022 22:59




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net