Forum Logo




Yay Burcu Nelerden Nefret Eder?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Mart 2023, 22:02   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yay Burcu Nelerden Nefret Eder?




Yay Burcu Nelerden Nefret Eder?
Www.TrendForum.Net

Yay Burcu Nelerden Nefret Eder?
Yay tükenmez bir nefret yerine uçsuz bir pozitif algıyla yaşar! Kimseleri öyle uzun boylu sevmez, yaşamayı sever, keşfetmeyi sever, mutlu olmayı seçer! Varlığı abartıp yokluğun acısını çekmez. Duygusal bağlarını derinleştirmez, dolayısıyla kopmaları sorun etmez, üzülme ihtimalinin olduğu sularda yüzmez. En güzelini yapar Yay, üç günlük dünyada kaygılarına değil, rahatına bakar! Peki Yay hiç mi bir şeyden nefret etmez? Sıra bu sorunun cevabında!
Mutsuzluk çıkmazında yaşayanlardan!

Abartılmış mutsuzlukları, dram enkazı altında kalıp kaybolmuş ruhları, ayrılıkları da sevmeleri, sevişmeleri gibi çılgınca yaşayanları anlamaz Yay! Halbuki kendi abartmayı pek sever, hikayelerini mantık sınırlarını zorlayana dek abartarak yaşar! Ancak mesele keder olunca, o bölgenin sınırını geçmez, kendine olmadık dertler edinmez. Zihnini en güçlü led ışıklarla aydınlatır, karanlık köşe bırakmaz; kaygıya, kuşkuya, yersiz kuruntuya Yay’ın zihninde yer olmaz! Hal böyle olunca etrafında mutsuzluk batağına saplanan, üstelik halinden de memnun olan insanları barındırmaz! Sarsılmaz bir nefret duygusu besleyip kimseyi sırtına yük etmez Yay, en kötü hoşlanmaz!
Varı yoğu para ve kariyer olanlardan!

Yay yaşamı; doğduğu ülkeden, yaşadığı semtten, eğitimi boyunca tanıştığı insanlardan, coğrafya dersinde karşılaştığı dünyadan ibaret saymaz, hayatını maraton koşan atlar gibi, okul, iş, kariyer, aile, sarmalında tek düze yaşamaz! Gözleri de algısı da açıktır Yay’ın, tüm dünyayı kendi gözleriyle görmek, kültürleri kurallardan arınmış zihniyle kavramak için inanılmaz bir heyecan duyar! Onun için kariyerinde herkesin imreneceği bir koltuk kazanmak, tapularını çerçeveletip duvara asmak, malına mülk katıp kendini bu yolla var etmeye çalışmak saçmadır ve zaman çok daha kıymetli uğraşlarla değerlendirilebilir. Yaşamını hırslarına adayan, gözü kendisine dayatılan kimliğe ulaşmaktan ötesini görmeyen insanlardan hiç haz etmez Yay, onların da Yay’ı sevdiği söylenemez!
Fazla garantici insanlardan!

Spontane yaşamayı tercih eden Yay çevresinde; biraz uçuk ve anında kararlarına ayak uyduracak, yaşamın getirdiği sürprizlere dört kolla sarılacak, maceracı insanlar görmek ister. Özgür ruhuyla atılacağı yepyeni serüvenlerde önünü kesecek, kısıtlayıcı tavırlarıyla motivasyonunu düşürecek insanlardan elbette hoşlanmazlar. Yapılacak listesini çok önceden yazıp önüne koymuş, kararlarını gerekli tedbirleri alarak vermeye alışmış, yaş tahtaya basmamak konusunda her gece andını bir yudumda içmiş insanlar Yay için fazla sıkıcıdır. Tedbirsiz yaşamayı düstur edinmiş Yay, fazla belirlenimci ve risk karşıtı insanlardan nefret eder.
Cin olmadan adam çarpanlardan!

Bünyesi kötü düşünce kabul etmeyen Yay, kimselerin kuyusunu kazmak için küreği elinde gezmez! Çok damarına basan, fazla üstüne giden olursa o anda öfkelenip kafa göz dalar, onu da herkesin gözleri önünde yapar! Arkadan iş çeviren, kurnaz geçinip insanların huzurlarına göz diken kıskanç insanlardan bir hayli nefret eder! Neyse ki koruyucu meleklerin her daim hazır beklediği Yay dünyasında böyle insanların pirim yapması beklenemez. Ancak yine de başkalarının yıkımından huzur çıkaran, gözleri velfecri okuyan insanlardan Yay nefret eder!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, eder, nefret, nelerden, yay


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Terazi Burcu Nelerden Nefret Eder? Asi Ruh Terazi 0 28 Mart 2023 23:54
Aslan Burcu Nelerden Nefret Eder? Asi Ruh Aslan 0 26 Mart 2023 14:16
Yengeç Burcu Nelerden Nefret Eder? Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 19:22
İkizler Burcu Nelerden Nefret Eder? Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 18:31
Koç Burcu Nelerden Nefret Eder? Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 14:41




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net