Forum Logo




Yengeç Burcu Nelerden Nefret Eder?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Mart 2023, 19:22   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yengeç Burcu Nelerden Nefret Eder?




Yengeç Burcu Nelerden Nefret Eder?
Www.TrendForum.Net

Yengeç Burcu Nelerden Nefret Eder?
Duygularını hiçe sayıp yaşadıklarını küçümseyen, esasen hiç anlamayan insanlardan hoşlanmaz Yengeç. Zira böyle nezaketsiz insanlar onun yaşamını tümden anlamadıkları gibi varlıkları da mutsuzluk getirir. Duygular, eşyalar, insanlar, davranışlar; Yengeç mutlu olacak kadar çok anı biriktirdiği gibi mutsuz olacak kadar çok sebep de üretebilir. En duygulu yaşayan ilan edilen Yengeç’in takdir edersiniz ki tüm duyguları gelişmiştir. Buna az sonra sebeplerinden bahsedeceğimiz nefret de dahil.
Duygularla alay eden insanlardan!

Yengeç için varlığı hislerine eştir. Korunaklı kabuğunun altındaki yumuşacık kalbi, kırılmaya müsait, oldukça hassas yapıdadır. Herkes kararlarını mantıkla gerekçelendirir, olması gerektiği gibi verir, Yengeç vicdanıyla dertleşir, duygularıyla söyleşir. Çoğu insan tarafından göz ardı edilen, dalga konusu olan duygularını, hassas yapısını, gözyaşlarını, hislerini anlamayanlardan nefret eder. Zira bu türde gaddar insanlarla anlaşması da aynı masanın etrafında oturup ahbap olabilmesi de hiç mümkün değildir. Zira onlar sadece Yengeç’in duygularını küçük görmekle kalmaz, duygu zede hiçbir insanın derdini anlamaz, ihtiyacına kulak kabartmazlar!
Aile kavramını önemsemeyenlerden!

Aile Yengeç için, kök demektir, dünyada yaşayan varlığının temel sebebi, geçmişi, anıları, geleceği, çocukları, sevgi, bağlılık… türlü duygunun kaynağı da ifade bulduğu yer de ailedir. Güvenlik ihtiyacının en çok giderildiği yerdir aile, benliğini bulmanın, kendini gerçekleştirmenin, köklerini tanımanın ve kök salmanın yoludur. Bir tür kimlik keşfi, değerler bütünü, yaşamda kim olacağının kaynağıdır. Yengeç için aile her şeydir. Geleneklerini geçmişi tozlu anılarında bırakmakla kalmayıp üstünü de kilitli kapaklarla kapatan, biz olmak yerine ben olmayı seçen, anneliği sorumluluk görüp yaşam boyu tek tabanca kalmak isteyen insanları da takdir edersiniz ki hiç anlamaz. Böyle insanlarla bir araya gelince konuşacak konu bulamaz, biraz sohbet ilerleyince kulaklarına inanamaz, duyduklarını hazmedemez, dolayısıyla böyle insanlardan hiç hoşlanmaz.
Sadece kendini düşünen bencillerden!

Kabuğunu kırıp özgürlük denen sonsuzluk içinde yüzünü bir tek kendine dönmüş, başkalarının arzularını görmezden gelmiş insanlardan da hiç haz etmez Yengeç. Böyle insanlar Yengeç’in gözünde paylaşımı bilmez, fedakarlığı tanımaz, yaşamı sadece kendilerine ve gönlünce seçimlerine ayrılmış bir harikalar diyarı olarak tanımlar, kimselerin derdine bırakın derman olmayı kulak dahi kabartmazlar. Yengeç için önce kendi köklerine sahip çıkmak, onların korunağında kalmak, sonra sevgi bağı kurulabilen her insandan sorumlu olmak bir gerekliliktir. İnsan olmak kâinata karşı merhamet ve sevgiyle yaklaşmayı ve herkes için ortak doğruyu bulmayı gerektirir.
Değerli eşyalarının izinsiz kullanılmasından!

Yengeç bir tür canlı maddecidir. Onun için telefon 1980 yılında üretilmiş, x markanın y serisinin siyah renkli olanı, yeni modelleri çıkınca derhal kaldırıp atılacak bir aletten ibaret değildir. O karıncalı çizgi filmler izlediği bir çocukluk görür ekrana bakınca, dedesinin kanal değiştirmek için ondan sürekli destek istediğini, yılbaşı gecelerinde herkesin televizyon başında Nesrin Topkapı’yı heyecanla bekleyişini görür. Sahip olduğu eşyalar Yengeç için geçmişe uzanan duygusal bağlar, anılar demektir. Ananesinden yadigâr küpesi, çocukken en çok sevdiği lahana bebeği, bebeklik battaniyesi, annesinin ördüğü ilk okul ceketi; bunların hepsinin kıymeti paha biçilmezdir! Dolayısıyla Yengeç değer bilmeyen ellerle hunharca ellenen, hırpalanan değerlerini görmekten nefret eder. Kimi özel alanlarına izinsiz girilince deliye döner.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, eder, nefret, nelerden, yengeç


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İkizler Burcu Nelerden Nefret Eder? Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 18:31
Koç Burcu Nelerden Nefret Eder? Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 14:41
Koç Burcu Kadını Özellikleri - Koç Burcu Kadını Nelerden Hoşlanır? Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 13:00
Yengeç Burcu Olmak Asi Ruh Trend Sözlük 2 07 Mart 2023 13:20
Balık Burcu Nelerden Nefret Eder? Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 23:00




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net