Forum Logo




Yengeç Burcu Erkeğini Etkilemenin 7 Yolu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Mart 2023, 19:13   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yengeç Burcu Erkeğini Etkilemenin 7 Yolu




Yengeç Burcu Erkeğini Etkilemenin 7 Yolu
Www.TrendForum.Net

Yengeç Erkeğini Etkilemenin 7 Altın Kuralı

Güzel bir kadınsan, şefkatle bakan gözlerin, hafif uyarıcı sözlerin varsa, yol kenarındaki yavru kediciği kendine dert edecek kadar duyarlı, sık sık telefonlarını anneciğim diye açan hayırlı bir evlatsan, tebrikler Yengeç erkeğinin gözü gözünde, aklı dizlerinin dibinde. Asıl mesele şimdi başlıyor! İlk intibaya itibar eden Yengeç erkeği, zamanla aşık olur! Gireceğin onlarca duygu sınavında seni bekleyen kalabalık akraba jürisine hazırsan başlıyoruz.
Tanımadan Sana Uyku Yok!

Önce doğru sohbet zeminini getir, uzun günler yanında olmasını istiyorsan, doğumundan bugüne dek tüm öyküsünü yala yut, ezber et! Sadece dinleme, hikâyenin içindeki ürün yerleştirmeleri dikkatle takip et, doğru mesajları al, vakti geldiğinde ihtiyacı kadar vermek üzere, günlük hafızanda beklet. Hoşlanmadığı şeyleri kara kutulara kitle, sevdiklerini elinin altında istifle. Zamanı gelince bağlılık olarak geri dönecekler, demedi deme!
Evine Olan Sevgisine Ortak Ol!

En güvenli alanı, biricik canı yuvası evine davet ettiyse seni, kaderin hikmetinden sual olunmaz bu çocuk seni sevdi. Yatak odası, mutfak, salon diye işlevlerine göre odaları kayırmaz Yengeç, her yeri mahremdir, tüm evi çok özel. Nerede olduğunun kıymetini bil! Doğru gözlem yap, saygı duyduğu alanlarının yanından geçerken muhakkak hikâyesine kulak kabart, Yengeç’i evinde tanı. Dokunulmazlığı olan bu alanda bu güzel insanın saygıyla tadını çıkar.
Önce Hayat Arkadaşı Ol!

Yengeç arkadaşlarını, ailesini, ilişkisini birbirine sıkı sıkıya organik iplerle bağlar, onunla ilişkide olmak demek hayatına ortak olduğun arkadaşı olman, sonsuz yardım talebini merhabanla göndermen, sığınağında kendine yer açman demek. Tüm şefkatini eşit oranda dağıtır Yengeç sevdiklerine. Onun sevdiği olmak, koryucu kanatlarının altında yerini almak ve devamlı olmak dünyanın en zor şeyi olmasa da kolay değildir. Hassasiyetlerine duyarlı bir arkadaş, en iyi sevgilidir.
Nazik Ve Kırılgan Ol!

Maddesel tüm duyumlarını çıkarmış, hepsinin yerine duygularını yaymış, bir güzel rahat etmiştir Yengeç. Duygularının sesine kulak veren birine, fizik bilginle ulaşamayacağın malum! Onun hassasiyet gösterdiği olaylara tepkisel yaklaşıyor, şefkat yerine öfke, sevgi yerine tutku beslersen ilişkinin çok geçmeden kırmızı alarm verir. Kocaman kucaklarca sarılarak sevilmek, yumuşacık öpülmek ister.
Kontrolü Tamamen Kaybetme!

Sudan nem kapan, ne dersen alınan halleriyle henüz karşılaşmadıysan şanslısın. Onun duyguları en kıymetli, tümü saygıdeğer, hepsi en gerçek dersen fazla abartıp yanılırsın. Zaman zaman dengesi şaşan Yengeç, abartılı duygu dönemlerinde geçiştirilmek, toparlanmak, sevdiği tarafından silkelenmek de isteyebilir. Sabahlara kadar onunla ağlaman yerine, kimi zaman güldürmeni yeğler.
Kalbiyle Annesinin Mutfağı Arasında Gezin!

Tuzunun oranı, baharatının gramı çoktan damağına yerleşmiş, leziz anne yemeklerini tez elden öğren, dua et elinin lezzeti olsun da, ellerin onu ballı lokmalarla doyursun. Mutfakla hiç aram yok, yemek değil mi, söyleriz bir tost hepsinin sonunda karnımız doyuyor ne olsa, kafasındaysan çık oradan mutfağa gel. Müstakbel kayınvalidenin söyleyecekleri var. Pilavların onun gibi tane tane olmasın diye elinden geleni yapacak. Biricik oğlunu elkızı mı doyursun?
Ailesiyle Güvenini Kazan!

Yengeç güvensiz kalırsa, evsiz, annesiz, babasız kalır. Kendini doğru sığınakta, tehlikeden uzak hissetmesi ve sevdiklerine yanında yer açması, onu sonsuza kadar huzur içinde yaşatmaya yetecek kadar kıymetlidir. Kişisel olarak dürüstlüğün, vicdanın, merhametin, sağduyun ile güvenini kazanmanın ardından, akrabalarının en tatlı gelinleri statüsüne çabucak yükselmeli, Yengeç’in kalbinde kısa yoldan taht kurmalısın.
Son söz; Harika bir gelin olduğuna önce kayınvalideni ikna et!

Son düzenleyen Asi Ruh; 25 Mart 2023, 19:20.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, erkeğini, etkilemenin, yengeç, yolu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Koç Burcu Erkeğini Çileden Çıkarmanın 7 Yolu Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 14:29
Yengeç Burcu Olmak Asi Ruh Trend Sözlük 2 07 Mart 2023 13:20
Yengeç ve ayrılma bahanesi Beatrice Yengeç 2 07 Ocak 2023 21:33
Rüyada Dağ Yolu Görmek DeepSilence Rüya tabirleri 0 28 Kasım 2022 10:41
Brad Pitt, Dünyanın En Yakışıklı Erkeğini Açıkladı! Beatrice Ünlülerin Dünyası 10 24 Eylül 2022 15:37




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net