Forum Logo




Yengeç Burcunu Elde Etmenin Yolları


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 1 Post By Asi Ruh
  • 1 Post By Nimâ

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Mart 2023, 19:44   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yengeç Burcunu Elde Etmenin Yolları




Yengeç Burcunu Elde Etmenin Yolları
Www.TrendForum.Net

Yengeç Burcunu Elde Etmenin Yolları!
Kulağından annenden yadigar küpe, cebinden dedenin köstekli saati ayrılmıyorsa, yüreğin ailene olan sevgiyle dolup taşıyor, düşlerinde yumuk elli bir bebek tatlı tatlı gülümsüyorsa, merhametinden sual olunmuyor, yaşamının en önemli kararlarını duyguların veriyorsa Yengeç’i elde edememen için hiçbir sebep yok! Ancak özgürlüğüne düşkün, geleneklerinden bihaber ve bazen acımasız da olsa mantığınla yaşıyorsan arzu ettiğin uyum biraz zor yakalanır bizden söylemesi! Yine Yengeç için her şeyi yapabilecek güçteysen sözlerimize kulak ver!
Bir ömür sev!

Yengeç sevgi dolu kalbine dünyalar sığdırır. Kuru kuru sevmez Yengeç, yaşamının rahatını, yüreğinin sıcağını düşünür, sevdikleri için yapmayacağı şey yoktur! tıpkı böyle bir fedakarlığa kalkışabilecek biri Yengeç’in kalbine girebilir. Ben değil, biz olmayı becerebilmeli! Tıpkı kendi gibi sevdiğinin maddi ya da manevi tüm ihtiyaçlarını gözetmeli ve eksiklerini canını dişine takıp gidermeli. Yengeç’i elde etmenin yolu çok sevmekten ve onun için de yaşamaktan geçer!
Sağanak yağmurdan, pastırma sıcağından koru!

Yengeç hayatını birleştireceği insanda, sığınacak bir göğüs, korunacak liman, güven dolu bir yuva arar! Her durumda sırtını yaslamayabileceği, derdini paylaşabileceği bir kahramanla bir ömür birlikte olmak ister! Gönlü gel geç ilişkilere kapalı, derinlemesine kenetli birlikteliklere hazırdır. Duygularının çokluğuyla sıkça herkes adına kaygılanmaya eğilimli olan Yengeç, kendisini rahatlatacak birini sevmek ister!
Empati kurmayı öğren!

Bazen bir bakışından, söylemeye dili varmadığı duygunun etkilediği hali tavrından ne hissettiğini anlamaya çalış. önce etraflıca tanı! Nelerden hoşlanmaz, kaygı alanları nelerdir, en çok neyi önemser tüm detaylarıyla bil ve Yengeç’in ihtiyacı olan yaklaşımı keşfetmeye çalış! her daim hoşgörülü ve nazik ol! Yengeç kabalıktan, anlayışsız insanların keskin sözlerinden, yargılarından nefret eder! Her ne olursa olsun anlamaya çalış, yargılama! Onun için her zaman en iyisini dilediğini hissettir ve sana tümüyle güvenmesini sağla! Ve tabi ki güvenine layık ol!
Güçlü olduğunu hissettir!

Evinin direği de çocuklarının vefalı annesi de Yengeç’tir. Yaşamı boyunca tüm sevdiklerine yetecek kadar erzağı, herkesin geleceğini güvence altına almak için kenarda yeteri kadar birikmişi, kimseleri sokakta bırakmayacak kadar döşeği muhakkak olur Yengeç’in. Bir de herkesi koruyacak büyüklükye bir çatısı! Yengeç yaşam ortağından tıpkı kendi gibi koruyucu kanatlara sahip olmasını, bir ailenin yükümlülüğünü alabilecek özveri ve güçte olmasını ister! Ne zenginlik ne güç sevdalısıdır Yengeç, herkese yetecek kadar büyük bir yürek sevdalısıdır! Onun için sevgilinin sorumluluk sahibi olanı, en çok ailesini kuşatıp sahipleneni makbuldür. Gerisi hikaye!
Merhametli ol!

Sokakta sağanağa yakalanmış, kendini koruyacak sıcak bir kuytu bulamamış yavru kediye de evsiz kalmış bir aileye de okul harçlığını yetiremeden günün sonunu getiren öğrenciye de mağduriyeti olan tüm canlıya gücün yettiğince kucak aç! Tüm bu manzaralar karşısında yüreğin burkulmuyor, kendini ihtiyaç sahibinin yerine zorlamadan koyamıyorsan, mevzu çıkarların olunca gözün kararıp, acımasızlaşıyorsan Yengeç için doğru insan olabilmenin yolu, merhametini keşfetmekten geçiyor.
gupse bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 06 Nisan 2023, 10:54   #2
Çevrimdışı
Yanıt: Yengeç Burcunu Elde Etmenin Yolları




Yok bunlar yetmez.
__________________



Hepimiz bir bataklıkta yaşıyoruz ama bazılarımız yıldızlara bakıyor.


 
Alıntı ile Yanıt

Alt 06 Nisan 2023, 11:08   #3
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Yengeç Burcunu Elde Etmenin Yolları




Yengecin seni sevgisiyle cikardigi göklere sende cıkar .))
__________________
"Her görüşünde ilk kez görür gibi.
Her bakışında son kez bakar gibi."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 19 Nisan 2023, 11:11   #4
Çevrimdışı
Lübbetülayn
Yanıt: Yengeç Burcunu Elde Etmenin Yolları




Yengeç istemediği sürece onu elde etmeniz kolay değildir. Ama o istediğinde sizi kolaylıkla elde edebilir.

Yengeç - Yengeç ilişkileri %85 oranla geç başlayıp hiç bitmeme evresindedir. Aksi durumda burç haritanızı gözden geçirmeniz gerekebilir.
gupse bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcunu, elde, etmenin, yengeç, yolları


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yengeç Burcunu Gözünden Tanı Asi Ruh Yengeç 1 25 Mart 2023 17:41
Rüyaları Kontrol Etmenin Yolları Asi Ruh Rüya tabirleri 0 06 Mart 2023 03:01
Bir erkeği burcuna göre aşık etmenin yolları Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 21 Eylül 2022 07:49
Ege Kökenli'den erkeği elde etmenin yolu KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 26 Mayıs 2022 22:13
Başak Burcunu Elde Etmenin Yolları! Astrea Başak 0 14 Mayıs 2022 04:26




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net