Forum Logo




Aslan Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Dolares

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 26 Mart 2023, 14:18   #1
Çevrimiçi
Diamond Üye
Aslan Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu




Aslan Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu
Www.TrendForum.Net





Aslan Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu


ASLAN ile KOÇ : Sekse duydukları büyük ilgi sayesinde bu ikili çok iyi anlaşır.Her ikisi de yapı olarak ateşli ve tutkuludur.Koç un önder olma merakı Aslan ın hükmetme isteğiyle çatışır.Gene de cinsel ilişkilerindeki büyük uyum öteki konulardaki sorunları çözebilir.Keyifli bir ilişki,hoş bir evlilik.

ASLAN ile BOĞA : Bu romantik ikili,birbirlerine düşman birer savaş tanrısına dönüşebilirler.Her ikisi de,işlerin kendi istedikleri gibi yürümesinde fazla sabit olabilirler ve bu istek çatışması bir patlayıcı madde kadar tehlikeli olabilir.Sevgi dolu bir cinsel beraberlik kurmaları mümkün ama coşkulu bir Aslan,Boğa nın her dakika cüzdanına bakmasına sinir olacaktır.İlişki yürüyebilir ama kalıcı bir birlikteliğe şüpheyle bakmak yerinde olacaktır.

ASLAN ile İKİZLER : Aslan uyumlu ve hoşgörülüdür ; ancak boynuzlanmak Kral imajına ters düşer.Bu yüzden İkizler akıllı davranmalıdır.Gerçi İkizler in insanlarla anlaşmak için kullandığı içgüdüsel yollar,bu ilişkide de işe yarar.İkizler insanı Aslan ı heyecanlandıracak,büyüleyecek,bazen de deliye çevirecektir.Aslan daha güçlü olan kişiliği sayesinde,çaba harcamadan dizginleri eline alacaktır.Eğlenceli bir ilişki,hoş bir evlilik.

ASLAN ile YENGEÇ : Aslan,derinlik isteyen Yengeç e oranla daha yüzeysel bir ilişki ister.Yengeç,cinsel tutkudan fazlasını arzulayacaktır.Ona göre bir ilişkide tutarlılık,kalıcılık ve aşkı gösterecek ufak tefek davranışlar olmalıdır.Aslan ona bunları verir ama karşılığında Yengeç in aşkını ve hayranlığını sunmasını bekler.Bu olduğu takdirde,yıldızlar onlara mutluluk ışıkları saçar. Olmadığındaysa fena.

ASLAN ile ASLAN : Her yerde olduğu gibi yatak odasında da Aslan birinci tekil şahısta düşünmeye eğilimlidir.İki "ben",bir "biz" olabilir mi?Kral ve Kraliçeler kendilerinden genellikle "biz" diye bahsettiklerine göre,neden olmasın?Bu ikili romantik ve cinsel yönden uyumludur.Her biri ötekinin parlamasına izin vermeli ve gerektiğinde spot ışıklarını paylaşmalıdır.Bu,elbette her zaman mümkün olmayabilir.Ama olduğunda da Yaşasın Kral!Yaşasın Kraliçe!

ASLAN ile BAŞAK : Aslan ın cinsel tepkiselliği yatak odasında sorun yaratabilir.Aslan ın kralvari harcamaları,tutucu ve tutumlu Başak ın içinden bir şeylerin kopmasına neden olabilir.Başak hükmedilmek istemezken,Aslan hükmetmekten başka bir şey istemez.Eğer Başak eleştirilere başlarsa, Aslan da kükremeye başlar.Gelgeç bir ilişki olabilir.Evlilik mi ? Aman ha!

ASLAN ile TERAZİ : Aslan ın sekse yaklaşımı Terazi ninkinden daha fiziksel ve dolaysızdır.Ama doğru bir yaklaşımla,Terazi kolayca ateşlenebilir ve böylece her ikisi de eğlenceli vakit geçirirler.Uyumlu Terazi,Aslan ın yatak odasındaki becerilerine gerekli saygıyı göstermeyi ihmal etmemeli ve dilini biraz tutmayı öğrenmelidir.Aslan da,öfkesini dizginlemelidir.Bunun haricinde,güzel bir beraberlik ve muhtemelen dayanıklı bir ilişki.

ASLAN ile AKREP : Yatak odasında inanılmaz bir ateş,göz kamaştırıcı,parlak bir beraberlik.Bu durum,diğer konulardaki sorunların bir çoğunu çözebilir.Akrep in kıskanç öfkesi Aslan ı incitir.Ayrıca Akrep Aslan ın ihtiyacı olan saygı ve hayranlığı göstermez.Akrep sahiplenmeye çalışacaktır ; Aslan ise buna dayanamaz.Her ikisi de hükmetmeye çalışacaktır.İlişkileri heyecan verici olabilir ama evlilikten uzak durmalılar.

ASLAN ile YAY
: Her iki burcun da aşkı macera gibi görmeye büyük eğilimi vardır.Dışa dönük ve ateşlidirler.Her ikisi de karşısındakini düşünmeden kendi cinsel ihtiyaçlarını gidermeye bakar.Her ikisi de sık sık cinsel birleşmeye girmek isterler.Yay,Aslan ı heyecanlandırıp tahrik eder ve Aslan,Yay dan bu burcun izin verdiği ölçüde sadakat görür.Çok eğlenceli bir ilişki ve mutlu bir evlilik garantidir.

ASLAN ile OĞLAK : Oğlak ın maddi yaklaşımı,Aslan ın savurgan ve iyimser kişiliğine engel teşkil edebilir.Aralarında temelden gelen farklılıklar vardır.Aslan ın parlaklığı bu ilişkide azalacak ve hatta tamamen sönecektir.Oğlak,Aslan kadar romantik ve duygusal değildir ve fazla talepkar da olabilir.Aslan ın aşırı harcamaları Oğlak ın canını sıkacaktır.Kısa bir ilişki hoş olabilir ama evlilik muhtemelen gerçekleşmez.

ASLAN ile KOVA : Kova,Aslan ın cinsel kişiliğinin ilgisini çeker ve sevişmelerine heyecan katar.Aslan,Kova nın çözümleme ve ortaya çıkarma eğilimine hem ilgi duyar,hem de kızar.Çünkü bu,Aslan ın kendi hükmetme gücüne duyduğu güvenin sarsılmasına yol açar.Aynı zamanda,yatak odasında Kova nın gelenekselin dışına çıkma isteği de Aslan ın sinirlerini bozabilir.Geçici bir seks arkadaşlığı,imkansız bir hayat arkadaşlığı.

ASLAN ile BALIK : Gösterişli,ateşli Aslan,utangaç ve içine kapanık Balık ın sinirlerini bozar.Aslan, Balık ın yatak odasındaki gizemini çözmeye pek meraklı değildir.Her ikisi de vermekten çok almaya düşkündürler.Başlangıçtaki tensel çekim gerçek bir patlamaya dönüşür.Balık en zayıf burçtur ve hiçbir şey için hırsının olmaması Aslan ı rahatsız eder.Balık somurttuğunda,Aslan ın gururu,ona sempati göstermesine engel olur.Zor bir ilişki,en mutsuz evlilik.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 26 Mart 2023, 15:22   #2
Çevrimdışı
Gold Üye
Yanıt: Aslan Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu




Kesinlikle aslan aslan ya da aslan balık evliliği yapmam. ;d
Evleneceğim konusu da şüpheli ya hadi neyse
Asi Ruh bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aslan, burçlarla, burcunun, diğer, uyumu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aslan Burcunun Olmazsa Olmazları! Asi Ruh Aslan 0 26 Mart 2023 14:15
Aslan Burcunun Hayat Mottosu Asi Ruh Aslan 0 26 Mart 2023 14:12
Aslan Burcunun “En İyi” Özellikleri! Asi Ruh Aslan 0 26 Mart 2023 11:30
Aslan Burcunun “En Kötü” Özellikleri! Asi Ruh Aslan 0 26 Mart 2023 11:29
Aslan Burcu Kadını Aslan Burcu Erkeği Uyumu mamihlapinatapai Aslan 0 06 Mayıs 2022 10:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net