Forum Logo




16 Ocak Günlük Burç Yorumları

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Ocak 2023, 09:29   #1
Çevrimdışı
I was quiet, but I was not blind.
16 Ocak Günlük Burç Yorumları




16 Ocak Günlük Burç Yorumları
Www.TrendForum.Net

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Başkalarını memnun etmek istemek geri tepebilir. Bir başkasını mutlu etmek için tamamen dürüst olmanız gerektiğini hissedebilirsiniz, ancak kalbinizden geçenleri ifade ettiğinizde, beklediğiniz gibi tepki vermeyebilirler. Duygularıyla aşırı özdeşleşmek kafa karışıklığına yol açabilir. Başkalarının duygularına kolayca kapılmaktan kaçınmak için güçlü sınırlar koyun ve onlara bağlı kalın. Herkesi memnun edemezsiniz ve açık sözlülük her zaman en iyi yol değildir.


BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gizli duygular vurgulanır. Kimseye söylemediğiniz eski sırlar, artık açığa çıkarılması gerekiyormuş gibi gelebilir. Etrafınızdaki insanların ne hakkında konuştuğunuzu anlama olasılığı daha yüksektir ve sizinle ve geçmiş mücadelelerinizle empati kurmaya isteklidirler. Ne yazık ki, kendiniz hakkında yersiz bir olumsuzlukla konuşursanız, sonunda kendi en büyük düşmanınız olabilirsiniz. Omuzlamanız gerekmediğinde suçlama yükünü kabul etmeyin.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Arkadaşlar bugün daha fazlası olabilir. Çevrenizde sadece tanıdık olarak düşündüğünüz biri olabilir, ancak fikriniz değişmek üzere olabilir! Sizinle konuşma biçimleri veya size arkadaş grubunun geri kalanından farklı davranma biçimleriyle ilgili bazı şeyler öne çıkabilir ve size olan ilgilerini daha belirgin hale getirebilir. Ancak, çok sert tepki vererek bunu başlamadan önce bitirebilirsiniz, bu yüzden siz de ilgileniyorsanız öyle davrandığınızdan emin olun.


YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Aile sırları açığa çıkmak üzere olabilir. Bazı aile üyelerinin sizin hakkınızda hissettikleri veya tam tersi, uyarı yapılmadan ağzından kaçırılabilir. Bu kadar uzun süredir tanıdığınız biri hakkında asla beklemeyeceğiniz bir şey öğrenmek sarsıcı olabilir, ancak daha fazla bilgi açığa çıktıkça bunun bir anlamı olmalı. Empatinin bu duygusal bağlantıda size rehberlik etmesine ve yeni bilgileri nasıl içselleştireceğinizi göstermesine izin verin. Sadece diğer kişiyi değiştirmeye çalışmayın!


ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Arkadaşlarınız veya kardeşleriniz her an gerçek duygularını açığa çıkarabilir. Belki de son zamanlardaki kişisel mücadeleleriyle size yük olmaktan kaçınmaya çalışıyorlar, ancak geride tuttukları her şeyin ayrıntılarını bir kez öğrendiğinizde, çelişkili hissedebilirsiniz. Onların yanında olma fırsatının elinizden alındığını hissedebilirsiniz, ancak aynı zamanda, bu konuda size karşı dürüst olmanın muhtemelen zor olduğunu da anlayın. İtirafı kabul etmeye çalışın, çünkü muhtemelen iyi bir sebeple geliyor.


BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Özdenetim eksikliği, sizi geri adım atmaya zorlayarak ayağınıza gelebilir. Bugün para harcamak söz konusu olduğunda zorlanabilirsiniz, özellikle gerçek olamayacak kadar iyi görünen fırsatlara veya indirimlere dikkat edin! Ayrıca, hayatınızdaki diğer insanların morallerini yükseltmek için cömert hediyeler vermek zorunda olduğunuzu da hissedebilirsiniz, ancak gerçekte, onların sizden bekledikleri bu olmayabilir. Onlara sevgi dillerinde hizmet ettiğinizden emin olun.


TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Dünyanın kendisi size karşıymış gibi görünebilir. Bilgilerinizi sır olarak saklayacağını düşündüğünüz birine güvenmek sizi dedikoduların merkezi yapmış olabilir! Arkadaşınızın yaptığı masum bir hata olsa da, başkalarının nezaketinizden faydalanmasına izin verme eğiliminde olabilirsiniz. Duygusal bir patlama, arkadaş grubunuzu yeniden değerlendirmeniz için ihtiyacınız olan motivasyonu size verebilir. Birisi çok kıskanç davranıyorsa, devam etmeyi düşünmenin zamanı geldi.


AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Sadece bir kişi ama yapacak çok şey var! Yapılacaklar listenizdeki çok sayıda görev, muhtemelen stresi davet ediyor ve aynı anda birden fazla iş yapmak zorundaymışsınız gibi hissetmenize neden oluyor. Ayrıca başkalarının, özellikle kardeşlerin ve çocukların görevlerini üstleniyor olabilirsiniz ve bu, bir kişinin idare etmesi için çok fazla. Tüm bunların üzerine kendinizi suçlama eğilimi, işlerin içinden çıkılmaz bir hal almasına neden olabilir, bu nedenle kendinize karşı nazik olun. Sonuçta, gerçekten çaba harcıyorsunuz.


YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Çok fazla eğlence beklenmedik itiraflara yol açabilir. Yaşanacak eğlenceli zamanlar olabilir ki bu iyi bir şeydi, ta ki kendinizi aşırı şımartana ve kendinizi ayıkken söylemek istemeyeceğiniz şeyler söylerken bulana kadar. Ayrıca, eğlenirken etrafınızdaki diğer insanlarla daha güçlü bir yakınlık hissedebilirsiniz, bu, parti bittiğinde hala orada olmayabilir. Aşırıya kaçmak yerine, eğlenmek ve gerçekçi olmak arasında bir denge bulmaya çalışın.


OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Aile üyeleri sonunda size açılıyor olabilir. Oda arkadaşları veya akrabalar, özellikle de normalde kendileri hakkında pek konuşmayanlar, duyguları konusunda daha açık hissedebilirler. Bu kadar uzun süre çok az şey duyduktan sonra bu kadar çok şey duymak şaşırtıcı olabilir, ama neyse ki, yeni keşfedilen paylaşma yetenekleri canlandırıcı olmalı. Bununla birlikte, kişiyi tanıdığınızı düşündüğünüz gibi tanımadığınız için endişelenebilirsiniz, ancak asıl önemli olan, şimdi açılıyor olmalarıdır.


KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Doğru veya yanlış bazı bilgiler hızla dolaşıyor! Topluluğunuzda bazı dedikodular yayılıyor olabilir ve siz dahil olmasanız da, daha fazla yaymayı seçerseniz yine de sizi etkileyebilir. Aranızdaki birinin başına utanç verici bir şey gelmesi, onun mahremiyeti hak etmediği anlamına gelmez veya durumu onlar için daha da aşağılayıcı hale getirmeniz gerektiği anlamına gelmez. İyiliğin sesi olarak kalabalığın arasından sıyrılmayı seçin.


BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Sevdiğiniz biri sizinle gerçek duygularını paylaşmaya hazırlanıyor olabilir. Bu, onlarla olan ilişkinizin kendine özgü doğası ne olursa olsun, muhtemelen uzun süredir tanıdığınız biridir. Bir süredir sakladıkları bir şeyi size anlatmak için bir anlam ifade edebilirler ve onu ortaya çıkarmak için ne kadar dikkatli düşündüklerini detaylandırabilirler. İster iyi ister kötü bir haber olsun, söyleyeceklerini anlamaya açık olmaya çalışın, çünkü muhtemelen onlar için çok önemlidir.

''Alıntı''
__________________
I don’t trust words, I trust actions..
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 16 Ocak 2023, 09:40   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: 16 Ocak Günlük Burç Yorumları




Ne bicim yorum hih
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, günlük, ocak, yorumları


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
13 Ocak Burç Yorumları Aykut Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 13 Ocak 2023 10:39
12 Ocak Burç Yorumları Aykut Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 12 Ocak 2023 10:15
11 Ocak burç yorumları Aykut Astroloji ve Burçlar Dünyası 2 11 Ocak 2023 17:08
14 Aralık Koç Burç Yorumları gupse Koç 3 14 Aralık 2022 16:13
13 Aralık Yay Burç Yorumları gupse Yay 0 13 Aralık 2022 13:03




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net