Forum Logo




17 Ocak Günlük Burç Yorumları

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Ocak 2023, 09:20   #1
Çevrimdışı
I was quiet, but I was not blind.
17 Ocak Günlük Burç Yorumları




17 Ocak Günlük Burç Yorumları
Www.TrendForum.Net

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Arkadaşlar ve sevdikleriniz mevcut tutumları değiştirebilir. İlk başta olumlu ve iyileştirici sohbetler yaparak sevdiğiniz insanlarla zaman geçirmek için bolca fırsat var, ancak gün ilerledikçe, çok iyi bağ kurduğunuz aynı insanlarla duygusal çatışmalarla karşılaşabilirsiniz. Bir fikir farklılığı veya yanlış bir iletişim tartışmaları kışkırtabilir, birbirinizi dinlemek yerine savunmaya geçmek kolay olacaktır. Nezaketle koordine etmek ve birbirinizi dinlemek için elinizden gelenin en iyisini yapın.



BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Birlikte çalışmak göründüğünden daha zor olabilir. İster iş yerinize katılın, ister birinin taşınmasına yardım edin, ister başka bir grup projesi planlayın, ilk başta her şeyin yolunda gittiğini fark edebilirsiniz. Ancak daha sonra, grup içinde sorunlar ortaya çıkabilir veya kusurlu bir plan, hepinizin başa dönmesini gerektirebilir. Bundan hayal kırıklığına uğramanız anlaşılabilir, ancak herkesi sakin tutmak ve ortak hedefinizi hatırlamak, yoldaki tüm tümseklerin üstesinden kolayca gelmenize yardımcı olacaktır.



İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU



Drama, günümüzde nesiller arasında ortaya çıkabilir, özellikle de çok farklı yaş aralıklarından insanlarla vakit geçiriyorsanız. Çatışan görüşlere dikkat! İlk başta iyi anlaşıyorlar gibi görünebilir ve siz bir kuşağın üyesi olabilirsiniz ve onların tarafını tutma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ancak, alevleri körüklemek yerine soruna arabuluculuk yapmanın bir yolunu bulmaya çalışmak daha akıllıca olacaktır. Muhtemelen, aralarındaki herhangi bir sorun çözülebilir.



YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Uzun süreli ilişkiler biraz fazla sahiplenici olabilir. Arkadaşlarınız ve aileniz arasında veya size yakın olan iki kişi arasında bir anlaşmazlığa tanık olabilirsiniz. Fiziksel olarak değil, potansiyel olarak sizi aralarında seçim yapmaya zorlayarak sizin için savaşabilirler. Aynı anda iki yerde olamasanız da, dahil olan herkese onları eşit derecede önemsediğinizi ve etrafta dolaşacak kadar sevginiz olduğunu göstermenin bir yolunu bulmaya çalışın.



ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU



Destek sisteminiz uyarı yapılmadan geri çekilebilir. Arkadaşlarınız ve sevdiklerinizin birbirlerinin arkadaşlığından keyif almasıyla her şeyin normal başladığını fark edebilirsiniz, ancak sorumluluklar sizi hızla ayırabilir. Eğlenceli zamanları devam ettirmek cazip gelse de başkaları için dikkat dağıtıcı olabilir ve sorumluluklarını yerine getirmezlerse muhtemelen sonuçlara yol açabilir. Arkadaşlarınızın hata yapmasına neden olmanın içerlemeye yol açabileceğini anlayın ve eğlencenizi başka bir güne bırakın.



BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU



Tereddüt şu anda birçok şeye mal olabilir. Muhtemelen etrafınızda, özellikle de hâlihazırda yapacak çok işiniz varsa, yardım etmeye ve boşluğun bir kısmını almaya istekli insanlar vardır. Bununla birlikte, tekliflerinin süresi sınırlı olabilir ve yardımı erken kabul edemeyecek kadar gururlu olmak, daha sonra ihtiyaç duyduğunuzda alamamanıza neden olabilir. Başkalarının yardım etmesine izin vermek korkutucu olsa da bazen destek almak için savunmasız olmanız gerekir.



TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU



Kendinizi yalnız bırakmak, düşmesi kolay bir tuzaktır. İnsanlarla film izlemek, konsere gitmek veya birlikte video oyunları oynamak gibi eğlence yoluyla bağlantı kurmaya istekli olsanız bile, etkileşimi sizin için yumuşatan bir şey olmadan derin sohbetler zor olabilir. Duygusal olarak da daha hassas olabilirsiniz, kalbinizi kolunuzda taşırsınız, bu nedenle kişisel olarak duymadan duyamıyorsanız, birinin dürüst fikrini sormak istemeyebilirsiniz. Pozitife odaklanmak sorun değil.



AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU



Hayatınızdaki yaşlı insanlarla bağ kurmanın iniş çıkışları olabilir. İlk başta, daha yaşlı sevdiklerinizle olan bağlantınızın nesiller arası boşlukları aştığını ve minimum sorunla iletişim kurmanıza izin verdiğini fark edebilirsiniz. Bununla birlikte, zaman geçtikçe, farklılıklarınız çeşitli şekillerde ortaya çıkabilir, hatta kendinizi konuşmanın özellikle garip bir bölümünden sonra yeniden bağlantı kurmak için mücadele ederken bulabilirsiniz. Onlarla ilişki kurmak kolay olmayabilir, ancak ortak bir zemin bulmaya çalışın.



YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU



Yardım çığlıkları artık siz ve arkadaşlarınız için şaşkınlık ve kafa karışıklığı yaratabilir. Biriyle sohbet etmek için düzenli bir toplantı saatiniz veya yeni planlanmış bir kahve molanız olabilir. Yolunuza çıkmakla tehdit eden ani bir sorumluluk değişikliğine dikkat edin! Programınızda olmayan acil bir durum, verdiğiniz sözleri tutmanızın önüne geçebilir. Yine de her şeyi yoluna sokma şansına sahipsiniz.



OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU



Şu anda bir hiyerarşi düzeni geliyor olabilir. İş arkadaşlarınızdan veya arkadaşlarınızdan biri, uzun bir süre eğlenip şakalaştıktan sonra üzerinizdeki hakimiyetini kanıtlamaya çalışabilir ve çevrenizdeki diğer sizi istediğiniz şekilde desteklemeyebilir. Bu kişiyi gayri resmi lider olarak seçmeyi kabul etmeyebilirsiniz, ancak başkalarının desteği olmadan, nasıl geri püskürtüleceğini bilmek anlaşılır bir şekilde zordur. Endişelenmeyin, kibar olurken yine de kendinizi savunabilmelisiniz.



KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU



İnandığınız şey, bugün kendinizi nasıl gördüğünüzü değiştirebilir. Canlandırıcı benzersiz görünümler ve bakış açıları ile normalde olduğunuzdan farklı insanların yanında olabilirsiniz. Bu yeni arkadaşlar, belki de her zamanki görünümünüzü veya tarzınızı değiştirerek sizi alışılmışın dışına çıkmaya teşvik edebilir. Unutmayın, görünüşünüzde kalıcı bir değişiklik yapmayı seçerseniz, bunu yapacak kişinin ne istediğinizi anladığından emin olmak için iki kez kontrol edin. Bu alandaki yanlış iletişim, sorun yaratabilir.



BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU



Evren iç sesinizi yükseltiyor. Yakınınızdaki kişilerle, özellikle akıl hocalarınız ve örnek aldığınız hayatınızdaki yaşlı kişilerle derin ve tatmin edici konuşmaların tadını çıkarabilirsiniz. Bununla birlikte, arkadaşlardan gelen kafa karıştırıcı iletişim hatalara neden olabilir, başkalarının size söylediklerini biraz kuşkuyla karşılamayı düşünün. Bugün sezgisel bir gücünüz var, bu yüzden başkalarının sizi yanlış yola yönlendirmesine izin vermek yerine içinizdeki otoriteyi dinlemeye çalışın.


''Alıntı''
__________________
I don’t trust words, I trust actions..
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, günlük, ocak, yorumları


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
16 Ocak Günlük Burç Yorumları Aykut Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 16 Ocak 2023 09:40
13 Ocak Burç Yorumları Aykut Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 13 Ocak 2023 10:39
12 Ocak Burç Yorumları Aykut Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 12 Ocak 2023 10:15
11 Ocak burç yorumları Aykut Astroloji ve Burçlar Dünyası 2 11 Ocak 2023 17:08
14 Aralık Yay Burç Yorumları gupse Yay 0 14 Aralık 2022 15:12




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net