Forum Logo




20 Ocak Günlük Burç Yorumları

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Ocak 2023, 09:32   #1
Çevrimdışı
I was quiet, but I was not blind.
20 Ocak Günlük Burç Yorumları




20 Ocak Günlük Burç Yorumları
Www.TrendForum.Net

Günlük burç yorumları: 20 Ocak 2023 Cuma



KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Şimdi olmanız gerekenden de fazla temkinli davranıyor olabilirsiniz. Bir beyin fırtınası size mükemmel bir fikir verebilir, ancak her şeyi derinlemesine düşünmemek ileride sorunlara yol açacaktır. Konuşmanızın temelini bile hazırlamadan başkalarına harika fikrinizden ve onun için görebileceğiniz tüm potansiyelden bahsetmek de akıllıca olmaz. Önce planınızdaki engellerin üzerinden geçin, sonra herkesi buna dahil edin.


BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Sizi heyecanlandıran diğer insanlar, egonuzu hızla şişirebilir. Etrafınızın tüm fikirlerinizin harika olduğuna dair söz vermeye devam eden nsanlarla çevrili olması iyi hissettirse de, gerçek geri bildirim almak söz konusu olduğunda bu özellikle yardımcı olmaz. Gerçek işinizden ziyade itibarınızdan gelen övgünün yardımcı olması pek olası değildir. Gerçek bir rehberliğe ihtiyaç duyduğunuzda ancak belirsiz desteğin ötesinde hiçbir şey alamadığınızda, daha anlamlı içgörüler elde etmek için başka bir yere bakma olasılığını düşünün.


İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Kendinizi sabote etme ihtimali şu anda bir sorun olabilir. Oldukça iyi olduğunuz bir beceri veya yeteneğe sahip olabilirsiniz, ancak iş onu halkın gözünde veya kariyeriniz için kullanmaya gelince, kendinizi fırsatlardan kaçarken bulabilirsiniz. Bir sonraki adım için yeterince iyi olmadığınızı veya çok fazla insanla rekabet etmek zorunda kalacağınızı mı hissediyorsunuz? Her iki durumda da, yarış başlamadan kendinizi koşunun dışına çıkarmayın.


YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Yaratıcılık tüm şekil ve boyutlarda gelir! Üzerinde çalıştığınız benzersiz bir eser muhtemelen sizin için tatmin edici olmuştur, ancak onu sizin için önemli olan başka birine göstermeye çalıştığınızda, alay edebilir veya onda ne gördüğünüzü anlamadıklarını söyleyebilirler. Bu cesaret kırıcı olsa da sizin bakış açınız da onlarınki kadar geçerli ve kendi işlerinize bakış açınız değişmemeli. Böyle muhaliflerin gün ışığınızı gölgelemesine izin vermeyin.


ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Kişisel bir proje bugün sıfırdan başlamakta zorlanabilir. Bu muhtemelen kalbinize yakın ve değerli bir şeydir ve bu nedenle başarısına güveniyor olabilirsiniz. Ne yazık ki, üzerinde çalışırken kötü şans veya rastgele aksilikler sizi engelleyebilir ve hayal kırıklığına uğratabilir. Aileniz ve arkadaşlarınız da işinizi bölebilir veya yararsız yorumlarla dikkatinizi dağıtabilir. Tüm aksiliklere rağmen, yaratıcı hırslarınız mücadelenin üstesinden gelebilir. Endişelenmeyin, yarışa geri dönün ve tekrar deneyin!


BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Bir şey hakkında konuşmak, onu uygulamaya koymaktan daha kolaydır. Arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle birlikte, hakkında konuştukça daha da heyecanlı hale gelen harika bir fikir bulabilirsiniz. Ancak, acele etmeyin ve önemli ayrıntıları atlama dürtüsüne dikkat edin, bu muhtemelen baştan başlamak zorunda kalmanızla sonuçlanacaktır. Planlama aşamasındaki güçlüklerin cesaretinizi tamamen kırmasına izin vermeyin! Buna bağlı kalın ve gerekirse taviz vermenin sorun olmadığını unutmayın.


TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Şu anda kendinizde daha güvende hissetmek sizi büyük hayaller kurmaya yönlendirebilir. Geçmişte neler yapabileceğinizi gördünüz ve hatta harika bir şey başarmış olabilirsiniz. Bununla birlikte, bir sonraki projenizde çiğneyebileceğinizden daha fazlasını ısırabilirsiniz. Böylesine büyük bir girişim için kendinizi ne kadar hazır hissederseniz hissedin, yapmadığınız potansiyel araştırmalara veya kaçırdığınız bilgilere dikkat etmelisiniz. Ayrıntıları atlayarak galibiyet şansınızı riske atmayın.


AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Tüm gün sinir bozucu bir şekilde tüm gözler üzerinizde olabilir. Başkalarının bir sorunun cevabını aradığını fark edebilir veya yaratıcı bir proje kucağınıza atılabilir. Gergin enerji, acele etmeye ve hatta adımları tamamen atlamaya neden olabilir, ancak bu, sizin için yalnızca daha fazla baş ağrısına neden olur. Belki de tamamen vazgeçmek için cazipsin. Derin bir nefes alın, yavaşlayın ve kendinize bunu yapabileceğinizi hatırlatın!


YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU


İçinizdeki derin bir yaratıcılık kuyusu her an fışkırabilir. Yaratıcı fikirler üzerinize yağabilir ve içgüdüsel tepkiniz muhtemelen onlara göre hareket edecektir. Bununla birlikte, bir başkası kendinizden şüphe duymanıza neden olabilir. Yardım etmelerine izin verirseniz, onların iyi niyetli tavsiyeleri bile sizi yoldan çıkarabilir. Bu muhtemelen kendin için yaptığın bir şey ve detayları anlamayabilirler. Bugün kendi geminizin kaptanı olmaya ne dersiniz?


OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Diğer insanlar, sizin için doğru olmayan bir şeyle ilerlemeniz için sizi zorluyor olabilir. Size bir fırsat sunulabilir ve çevrenizdekiler bunu değerlendirmenizi isteyebilir, ancak siz bu konuda tereddütlü hissedebilirsiniz. Sezginiz size bir şeyin iyi bir uyum gibi gelmediğini bilmenizi sağladığında, ona dikkat edin. Kaç kişi seni kışkırtıyor olursa olsun, sana ulaşmalarına izin vermeyin. Bunun yerine içinize bakın ve iç sesinize güvenin.


KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Hayatınızdaki otorite figürleri sizi uyarmadan yüzüstü bırakabilir. Bu, ebeveynleriniz veya patronlarınızın onlar için bir şeyler yapmanız için sizi teşvik etmesi gibi görünebilir. Elinizden gelenin en iyisini yapsanız bile, size net talimatlar vermemiş olsalar, onlara sunduğunuz şey onların istediği şey olmayabilir. Daha sonra sonuçlarınızı, hatta tüm çalışma tarzınızı eleştirebilirler. Güvendiğiniz birinden olumsuzluk duymak zordur, ancak elinizden gelenin en iyisini yaptığınız için kendinizi hırpalamayın.


BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Büyük hayaller eğlencelidir ama şu anda beklentilerinizi düşürmeniz gerekebilir. İlham veren bir olay veya proje, eşit ölçekte bir şey yaratabileceğinize inanmanıza yol açmış olabilir, ancak buna dahil edilen planlamayı ve çalışmayı anlamayabilirsiniz. Hayalinizi gerçeğe dönüştürmek için yapmanız gerekenleri hafife almayın. Gerçekten elde edilebilir olması için onu biraz azaltmak sorun değil. Koşmadan önce yürümeyi öğrenmelisiniz.


''Alıntı''
__________________
I don’t trust words, I trust actions..
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, günlük, ocak, yorumları


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
19 Ocak Günlük Burç Yorumları Aykut Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 19 Ocak 2023 10:13
18 Ocak Günlük Burç Yorumları Aykut Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 18 Ocak 2023 13:15
17 Ocak Günlük Burç Yorumları Aykut Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Ocak 2023 09:20
16 Ocak Günlük Burç Yorumları Aykut Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 16 Ocak 2023 09:40
13 Ocak Burç Yorumları Aykut Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 13 Ocak 2023 10:39




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net