Forum Logo




Nigel Hayes-Davis’ten Eurohoops’a: “Antrenörümü Nusret’e Götüreceğim, Ben Et Yemiyorum Ama Cömert Bir Adamım”


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Mart 2024, 08:56   #1
Çevrimiçi
Nigel Hayes-Davis’ten Eurohoops’a: “Antrenörümü Nusret’e Götüreceğim, Ben Et Yemiyorum Ama Cömert Bir Adamım”




Nigel Hayes-Davis’ten Eurohoops’a: “Antrenörümü Nusret’e Götüreceğim, Ben Et Yemiyorum Ama Cömert Bir Adamım”
Www.TrendForum.Net



Nigel Hayes-Davis rekorlar gecesinin ardından Eurohoops’a konuştu.

by Eurohoops Team / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Turkish Airlines EuroLeague 29. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, Valencia‘yı sahasında 118-88 mağlup etti.

Fenerbahçe Beko, Ataşehir’de belki de sezonun en etkileyici gününü geçerken kulüp EuroLeague sayı rekorunu kırdı. Sarı-lacivertliler sayı rekorunun yanında EuroLeague tarihinde bir takımın en çok üçlük isabeti bulduğu maçı oynadı.

Fenerbahçe Beko’nun yıldızı Nigel Hayes-Davis karşılaşmanın ardından Eurohoops’un sorularını cevapladı.

Eurohoops: Bugün Valencia‘dan çok daha üstündünüz, maçın anahtarı da bu oldu. Saras döneminde üst üste ikinci kez takım sayı rekorunu kırdınız. Aynı rekoru üçüncü kez kırdığınız için bu bana tesadüf gibi gelmiyor. Bunun hakkında ne düşünüyorsun.

Nigel Hayes-Davis: Sadece bazı şeyleri doğru zamanda ortaya koyuyorum. Play-off’lar yaklaştıkça kişisel olarak ve takım olarak oyunun seviyesini yükseltmeyi konuşmuştuk. Tüm oyuncularımız sağlıklı oluyor ve antrenmanlara katılmaya başlıyorlar. Bu yüzden bazı şeyleri doğru zamanda inşa ediyoruz. Mart yaklaşırken bu olmasını isteyeceğimiz bir şey. Daha yukarıya çıkmak. Bu yüzden doğru zamanda doğru bir iş yapıyoruz.

S: İlk yarıda spesifik bir an hatırlıyorum. Top sendeyken seni savunan oyuncu seni üç-dört adım geriden savunarak şutu atmana müsaade etti. Üçlüğü atıp sadece arkanı dönüp yürüdün. O anda aklından ne geçiyordu?

Nigel Hayes-Davis: “Charlie burada. Charlie benim hocam, iyi bir çalışmamız oldu. Charlie gel buraya! Charlie çok iyi bir basketbol aklı, senin favori basketbolcularını çalıştırdı. Gerçekten öyle, rastgele bir oyuncu söyle. Mesela Kevin Durant.”

S: Kevin Durant?

Nigel Hayes-Davis: “Evet çalıştırdı. Herkesi çalıştırdı. Dün akşam çok iyi bir antrenmanımız oldu. Tamamen karanlıkta 15 dakika boyunca antrenman yaptık. Elektrikler gitti ve ışıklar tamamen kapalıydı. Ama biz şut atmaya devam ettik. Şaka yaptığımı düşünüyorsun di mi? Videografikerim her şeyi kaydetti. Bu yüzden bugün bu kadar iyi hissettiğimi düşünüyorum.”

S: Tamamen karanlıksa nasıl video çektiniz?

Nigel Hayes-Davis: “Yetecek kadar çok az bir ışık vardı. Kas hafızası için çok iyiydi. İnsanlar her zaman kas hafızasından bahseder ama bu harbiden gerçek bir şey. Etrafta koştum, topu aldığımda şutu atmam gerektiğini hissediyordum. Hep şöyle düşünüyordum ‘Tamam topu aldım çember burada ve top içinden girmeli.’ Charlie’ye iyi hissettiğimi söylemiştim. Dünkü antrenmanımızın ardından güvenim yerinde.”

S: Charlie’den sanırım medya günündeki röportajda da bahsetmiştin?

Nigel Hayes-Davis: “Evet! Çevremdeki insanlara sevgi göstermeye çalışırım. İnsanlar çiçekleri hâlâ koklayabilecekleri bir yerdeyken onlara çiçek vermeye çalışıyorum. Charlie ile de bunu yapmaya çalışıyorum buraya gelirken biraz utangaçtı. İnsanlara hayatınızda iyi şeyler yaptıklarını, önemli bir yeri olduklarını söylemeniz gerekiyor. Bunu söylemek için özel günleri beklemenize gerek yok. Bu yüzden bir teşekkür olarak onları bugün yemeğe götürüp gerçek anlamda besleyeceğim. Takım iyi durumda bunu yapmaya çalışmayı denemeye devam edeceğiz. Şutumuza ve skorlarımıza dikkat etmemiz gerekiyor çünkü bilirsin şut bir anda gelir ve gider. Doğru şekilde oynayarak kendimizi gururlandırıyoruz. İyi alışkanlıklar edinmeye ve savunma yönlü düşünmeye çalışıyoruz.”

S: Charlie ile nereye yemek yemeye gideceksiniz?

Nigel Hayes-Davis: “Sanırım Nusret’e gideceğiz. Bu sinir bozucu çünkü ben et yemiyorum. Ama bir et restoranına gideceğiz. Fakat bu benimle alakalı değil, ben diğerkam bir adamım. Charlie oraya gitmek istiyor ve ben de onu hoş bir yere götürmek istiyorum. Bu benim ne kadar cömert olduğumu gösteriyor.Bugün sadece iki saat uyudu bu yüzden jetlag ama olsun bugün çok iyi bir uyku çekecek.

S: Son bir soru Nigel. Sezonun başında takım deplasmanlarda playoff takımlarına karşı maç kazanmakta zorlanıyordu. Maça iyi başladığınız deplasmanlar oldu ancak rakip takım işleri toparladığında onlara cevap veremiyordunuz. Geçen hafta ligin puan durumundaki en iyi takımını yendiniz, bu sezon evlerinde sadece ikinci yenilgilerini aldılar. Maçtan önceki mantaliteniz neydi?

Nigel Hayes-Davis: “Maçtan önce kaybedecek bir şeyimiz yoktu. Evlerinde fantastik oynuyorlardı ve oraya gidip… Dürüst konuşmam gerekirse bu yalan bir cevap oldu. Evet yalan bir cevap oldu. Sadece onlarla mücadele edebileceğimizi hissettik. Onların ne kadar iyi olduğunu anladık, göstermemiz gereken saygı seviyesini anladık. Ancak onlara karşı oynarken herhangi bir korkumuz yoktu. İnanıyorduk çünkü yeteneğimiz vardı, oyuncularımız vardı ve staffımız vardı. Onlarla mücadele edip maçı kazanmaya çalıştık ve maçı kazandık. Staffımız iyi bir maç planıyla geldi, sahaya çıkıp onu uygulamamız gerekiyordu. 40 dakika boyunca iyi bir performans ortaya koyduk ve deplasmandan galibiyetle dönmeyi başardık. Kişisel olarak beni motive bir şekilde tutan tek kelime ise ‘fikir birliği.’ Bu yüzden oynamaya ve oynarken elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Size galibiyetler veya mükemmel performanslar garanti edemem ama tüm maçlarda sağlam oynayıp takımıma yardım edeceğimin garantisini verebilirim.”
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
adamım”, ama, ben, bir, cömert, eurohoops’a, götüreceğim, hayesdavis’ten, nigel, nusret’e, yemiyorum, “antrenörümü


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Saras Jasikevicius: “Nigel Hayes-Davis’in Durumu Net Değil, Transfer Piyasasını Takip Ediyoruz” KoJiRo Basketbol 0 20 Ocak 2024 14:38
Nigel Hayes-Davis: “Sadece 25 Dakika Oynadım, Bençte Oturmak İlginç Bir Duyguymuş” KoJiRo Basketbol 0 06 Ocak 2024 08:08
Lizge Cömert Resimleri Asi Ruh Yerli Ünlü Resimleri 1 03 Temmuz 2023 14:22
İstanbul'da Bir Kayıp Anne - Çağla Cömert DeepSilence Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 09 Nisan 2023 19:43
EuroLeague’de 3-4. Hafta: Nigel Hayes-Davis, Muhteşem Olympiakos ve Problemli Virtus KoJiRo Basketbol 0 23 Ekim 2022 15:59




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net