Forum Logo




Google Bard'a Arama Sonuçlarıyla İlgili Görüntü Desteği Geldi: Peki Ne İşe Yarayacak?

Bilim dünyasından en son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 27 Mayıs 2023, 10:41   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Google Bard'a Arama Sonuçlarıyla İlgili Görüntü Desteği Geldi: Peki Ne İşe Yarayacak?




Google Bard'a Arama Sonuçlarıyla İlgili Görüntü Desteği Geldi: Peki Ne İşe Yarayacak?
Www.TrendForum.Net

Google'ın ChatGPT rakibi yapay zeka aracı Bard'a görsel desteği geldi. Kullanıcılar artık, yapacakları aramalarla ilgili gerçek görseller de görebilecekler.
ABD merkezli teknoloji devi Google, bundan kısa bir süre önce ChatGPT rakibi yapay zeka aracı "Google Bard"ı duyurdu. Şirket, geçtiğimiz haftalarda düzenlediği Google I/O 2023 etkinliklerinde ise bu hizmet ile sunacağı tüm özellikleri açıkladı. Bugünse açıklanan özelliklerden bir tanesi ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Google I/O 2023 etkinliklerinde bahsedilen özelliklerden bir tanesi, arama sonuçlarının görsellerle desteklenmesiydi. Bu özellik, Google Bard aracılığıyla arama yapılan bir terimle ilgili görsellerin de sunulmasını içeriyordu. İşte bu özellik, an itibarıyla Google Bard kullanıcılarına ulaştı. Artık yapılan aramalar, görsel sonuçlarla da desteklenecek.

Yapay zeka tarafından üretilen değil, gerçek görseller kullanılacak

Google Bard, ilerleyen dönemlerde yapay zeka destekli görseller oluşturmak için Adobe Firefly entegrasyonu sunacak. Ancak bugün kullanıma sunulan özellik, yapay zekanın oluşturduğu görsellerle ilgili değil. Diyelim ki bir yer ile ilgili Google Bard araması yaptınız. Asistan, o lokasyonun gerçek görüntülerini size ulaştıracak.

Şunu da belirtmeden geçmeyelim; Google Bard'ı kullanırken illa ki bir arama sonucunu destekleyen görsellere ulaşmak zorunda değilsiniz. Asistana doğrudan görüntü bulması için de talimat verebileceksiniz. Evet, Google Bard ile Google Arama, büyük oranda benzer deneyimler sunacak. Birkaç hafta sonra ise Google Bard ile Google Lens entegrasyonu tamamlanacak. Bu sayede Google Bard üzerinden bir görselle ilgili aramalar da yapılabilecek.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
arama, barda, desteği, geldi, google, görüntü, peki, sonuçlarıyla, yarayacak, İlgili, İşe


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Google Bard herkesin kullanımına açıldı DeepSilence Teknoloji Trend Haberleri 0 11 Mayıs 2023 10:01
ChatGPT rakibi Google Bard “yalancı, işe yaramaz ve utanç verici” DeepSilence Teknoloji Trend Haberleri 0 21 Nisan 2023 11:17
Google Mesajlar’dan internetinize yarayacak yeni özellik! DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 11 Nisan 2023 19:55
Google, Arama Sonuçlarına Sohbete Dayalı Yapay Zeka Ekleyecek KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 08 Nisan 2023 20:22
Google'da kişisel bilgiler arama sonuçlarından kaldırılabilecek ! Beatrice Arama Motorları 0 19 Ekim 2022 11:00




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net