Forum Logo




Futbolcularımız, Spartak Trnava galibiyetinin ardından konuştu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 06 Ekim 2023, 12:54   #1
Çevrimdışı
aXi
FΞNΞRB∆HÇΞ
Futbolcularımız, Spartak Trnava galibiyetinin ardından konuştu




Futbolcularımız, Spartak Trnava galibiyetinin ardından konuştu
Www.TrendForum.Net

Fenerbahçemizin, UEFA Konferans Ligi H Grubu ikinci hafta maçında Slovakya’nın Spartak Trnava takımını 2-1 yendiği maçın ardından oyuncularımız yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Joshua King: Buraya galibiyet için gelmiştik, bugün de bunu başardık

Maçın son anlarında yaşadığı sakatlık anına dair bir açıklama yapan Joshua King, “Sadece hamstring kasımda bir gerginlik hissettim. Riske etmemek için, emin olmak için oyundan çıktım. Çünkü sezon başından beri çok fazla süre almamıştım. Son maçta sonradan girmiştim. Bugün de 80 dakikaya yakın oynadım, dolayısıyla sadece emin olmak için çıktım. Doktorla durumuna bakacağız.” dedi.

Spartak Trnava karşısındaki galibiyeti değerlendiren King, “Rakibimiz bu kadar kompakt oynadığı zaman ve çok da iyi defans yaptığı zaman zor olabiliyor. Özellikle de ilk yarıda çok iyi savunma yaptılar. Ama biliyorduk ki süre ilerledikçe odaklarını kaybedip bizim istediğimiz boşlukları vereceklerdi ki iki tane de şans yakaladık. Maçın son bölümünde daha fazla da gol atabilirdik. Az farkla ofsaytla gollerimiz sayılmadı. Ama rakibin bir yerden sonra açılacağını biliyorduk. İlk yarıda iyi savunma yapmışlardı ama biz sabırla oyunumuzu oynadık ve istediğimiz anlarda da oyunu açmasını ve golleri atmasını bildik. Buraya galibiyet için gelmiştik, bugün de bunu başardık.” diyerek sözlerini noktaladı.

Miguel Crespo: Kalitemizle beraber atmış olduğumuz gollerle 3 puanı kazanmasını bildik

Takımın kalitesine ve kazanılan 3 puana değinen Miguel Crespo, “Güzel bir maçtı. Zaten biraz komplike bir maç olacağını bekliyorduk. Rakip defansif anlayışla hareket eden bir rakipti. Dolayısıyla bizim sabırlı bir şekilde topa sahip olarak oynamamız gerekiyordu. Biz de sakin ve sabırlı bir şekilde kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık. Maalesef ilk yarı gol atamadık ama ikinci yarıya başlarken elbette ki aynı sakinlikle, sükunetle devam etmemiz ve kendi oyunumuzu oynamamız gerekiyordu. Kalitemizle beraber atmış olduğumuz gollerle 3 puanı kazanmasını bildik. Elbette çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Kendisine forma şansı verildiğinde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını dile getiren Crespo, “Hocam bana şans veriyor, güveniyor. Ben de onun güvenini boşa çıkarmamaya çalışıyorum. Elimden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışıyorum çünkü benim amacım takıma yardımcı olabilmek. Almış olduğumuz galibiyetlerle beraber özgüvenli bir şekilde hareket ettiğimizi düşünüyorum. Evet, rekabet gerçekten çok önemli çünkü rekabet varsa eğer oyuncular kendilerini çok daha fazla geliştirme imkanı bulur. Dolayısıyla bu açıdan bunu önemsiyorum. Burada asıl önemli olan şey, Fenerbahçe ve Fenerbahçe’nin kazanmaya devam etmesi.” diye bir açıklama yaptı.

Portekizli futbolcu, sözlerini şu şekilde noktaladı:

“Bizim hedefimiz basit, bu grubu birinci olarak tamamlamak istiyoruz ve Avrupa’da oynayacağımız maçları da aynı şekilde kazanmak istiyoruz. İstediğimiz noktalara ulaşabilmek adına elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız. Fenerbahçe olarak bizler çalışmaya devam edeceğiz.”

İrfan Can Eğribayat: Herkes bu forma için mücadele ediyor

Karşılaşmaya dair görüşlerini paylaşan İrfan Can Eğribayat, “Öncelikle tüm takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Maça gelirsek de ilk yarıda belki %80 top bizdeydi. Biraz beklediler, biraz belki bizden korktular. İlk yarı gerçekten çok soğudum. İçeri girdiğimizde de devre arasında tekrar hocamızla birlikte ısınma hareketleri yaptık. Çünkü ikinci yarıya çıktığımız zaman ani bir top gelebilir. Büyük takımda oynadığınız zaman bir kere geliyor, iki kere geliyor onlara her zaman hazır olmamız lazım. Takıma katkı vermek için ben her zaman mücadelemi veriyorum. Şanssız bir gol yedik. Tabii ki olabilir. Böyle hatalar olacak. Nitekim ne hocamız ne takım arkadaşlarımız ne de taraftarımız buna takılacaktır, öyle bir durumumuz yok. 15’te 15 yaptık. İnanılmaz iyi gidiyoruz. İnşallah bu seriyi devam ettirebiliriz. Gidebildiğimiz yere kadar bu seriyle devam etmek istiyoruz. Tüm takım arkadaşlarımı tekrardan tebrik ederim. Rakip takımı da tebrik ederim, iyi mücadele verdiler. Ellerinden geleni yapmaya çalıştılar.” dedi.

Takım içindeki rekabet ortamına ve bunun takımı başarıya götürdüğüne değinen Eğribayat, “Livakovic ile aramız gerçekten çok iyi. Geldiği günden beri güzel sohbetlerimiz oluyor. Sohbet anlamında birkaç ortak özelliğimiz de var. Keyifli antrenmanlarımız oluyor. Bu kulüp için kim oynarsa tabii ki elinden gelen mücadeleyi veriyor. Hocamız da bunun farkında. Bugün ben oynuyorum, yarın o oynayacak, belki o devam edecek belki ben devam edeceğim. Ama burada güzel olan bir şey var ve bütün takım için konuşuyorum; kim oynuyorsa, kim oynamıyorsa herkes birbirine destek oluyor. Ben 5 maç arka arkaya oynamadım, Livakovic’e sonuna kadar destek oldum, şimdi bu maçta ben oynadım geldi bana destek oldu. Bir ihtiyacımız olup olmadığını hep birbirimize soruyoruz. Görüyorum diğer mevkilerde de öyle. Ferdi oynamıyor, Jayden ile konuşuyor. Çok güzel bir ortamımız var. Böyle olduğu için de başarı geliyor. Birbirine ya da hocaya trip atmak yerine herkes bu forma için mücadele ediyor. Hocamız da sağ olsun hakkaniyetli bir şekilde formayı dağıtmaya çalışıyor. Az önce ifade ettiğim gibi çok güzel bir ortamımız var, güzel bir rekabetimiz de var. Rekabet her zaman başarı getirmiştir. İnşallah bu rekabeti koruyabiliriz. Bu kazandığımız maçların da devamı gelir. İnşallah mutlu sonlara ulaşabiliriz.” diyerek röportajı noktaladı.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.


Sizi sevmediğimi düşünüyorsanız muhtemelen sevmiyorumdur. Sevdiklerimi şüpheye düşürmem.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ardından, futbolcularımız, galibiyetinin, konuştu, spartak, trnava


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Spartak Trnava'yı 2-1 yendiğimiz maçın ardından açıklamalarda bulundu aXi Fenerbahçe 0 06 Ekim 2023 12:54
Spartak Trnava 1–2 Fenerbahçe aXi Fenerbahçe 0 06 Ekim 2023 12:53
Futbolcularımız, Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından konuştu aXi Fenerbahçe 0 02 Ekim 2023 08:47
Futbolcularımız FC Twente galibiyetinin ardından açıklamalar yaptı 24 Ağustos 2023 Perşembe 22:56 aXi Fenerbahçe 0 25 Ağustos 2023 09:59
Futbolcularımız, Maribor galibiyetinin ardından konuştu aXi Fenerbahçe 0 18 Ağustos 2023 10:14




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net