Forum Logo




Başantrenörümüz Dimitris Itoudis, Olympiacos galibiyetini değerlendirdi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Kasım 2023, 10:10   #1
Çevrimdışı
aXi
FΞNΞRB∆HÇΞ
Başantrenörümüz Dimitris Itoudis, Olympiacos galibiyetini değerlendirdi




Başantrenörümüz Dimitris Itoudis, Olympiacos galibiyetini değerlendirdi
Www.TrendForum.Net

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Dimitris Itoudis, Olympiacos karşısında alınan 79-77’lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren ve soruları yanıtlayan Itoudis, “ Öncelikle takımımı tebrik ediyorum. Maça çok ciddi başladık. Hücumları çok iyi uyguladık. Pierre 8 dakikada 14 sayı üretti. Sonrasında da sakatlandı. Bundan dolayı da Nigel’dan özür diliyorum. Değişim yapmak zorunda kaldık ve 40 dakika oynadı. Amacımız Olympiacos’un top kullanımını ve uzunlarla guardlar arasındaki bağlantıyı koparmaktı. Bu şekilde çalıştık. Üçüncü çeyrekte hücumumuz kötüydü. Olympiacos geri gelmeyi başardı. Canaan, Williams-Goos ve Milutinov sanırım 8/8 iki sayı attılar. Ama bizim derin kadromuz var. Yam Madar sakatlıktan döndü ve varlığını sahada gösterdi. Aynı şekilde Motley bir çok fedakârlık yaparak takıma destek oldu. Sertaç oynamasa bile destekleyiciydi. Derin kadro olmanın anlamı da bu. Duruma göre değişim ve zorluklara karşı savunabiliyorsunuz. Son topu savunmayı başardık. İyi ribauntlar aldık. Farklı bir sonuç olabilirdi ama çok iyi takıma karşı oynadık. Taraftarlarımızın da destekleri çok iyiydi, teşekkür ederiz. Daha iyi olacağız. Üçüncü çeyrek bize ders oldu. Çalışacağız. Ama ne olursa olsun galibiyet önemli.

Pierre’nin durumu henüz belli değil. Durumunun iyi olup olmadığını doktordan gelen veriler sonrasında göreceğiz.

Hakemlerle ilgili konuşmak istemiyorum zaten konuşmamız yasak. Onlara güveniyoruz, yaptıkları iş zor. Zaten onlara destek olan teknoloji var.

Taraftarlar maçta çok büyük rol oynadılar. Fenerbahçe Ailesi’nde hangi spor dalı olursa olsun birlik olmak gerekiyor. Destek çok önemli.

(Papagiannis) Buraya neden gelmek istediğini kanıtladı. Senelerce çalıştı ve büyük başarılar elde etti. Her gün ciddi bir şekilde çalışıyor. Bağlılığı, odağı ve performansı çok iyi. Üç sayıları bizim için çok önemliydi. Sadece hücumda değil savunmada da çok iyiydi. Bizimle olduğu için mutluyuz.

Aslında çok fazla şeye bakıyorum. Artık istatistik konusunda bize yardımcı olan birisi de var. Hücumlara bakıyorum, üretkenliğe bakıyorum. Rakibe de bakıyorum. Top kayıpları, asistler, ribauntlar. +17’de iken fark 20 olabilirdi ama her zaman öyle olmuyor. Kullanılan sürelere de bakıyorum. Antrenman var, maç var. Ona göre de hesaplamalar yapmam gerekiyor.

Fall’ı savunması gereken iki oyuncu vardı. Papagiannis ya da Sertaç’tı. Papagiannis daha iyiydi ve takım arkadaşı olarak Sertaç çok destekleyiciydi. Takım birliğinde bu çok önemliydi. Yarın belki Sertaç daha iyi oynar, Papagiannis oturur. Motley için de aynı şey geçerli. En önemli olan hepsinin sağlıklı olması. Sorun olmayan bir yerde sorunmuş gibi hayal kurmayalım.” dedi.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.


Sizi sevmediğimi düşünüyorsanız muhtemelen sevmiyorumdur. Sevdiklerimi şüpheye düşürmem.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başantrenörümüz, değerlendirdi, dimitris, galibiyetini, itoudis, olympiacos


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Futbolcularımız, Kasımpaşa galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 09 Ekim 2023 09:25
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Corendon Alanyaspor galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 25 Eylül 2023 10:26
Futbolcularımız, Twente galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 01 Eylül 2023 08:53
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Twente galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 25 Ağustos 2023 09:59
Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Yılport Samsunspor galibiyetini değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 22 Ağustos 2023 09:34




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net