Forum Logo




İsmail Kartal: Erkek gibi futbol oynadık


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Şubat 2024, 11:11   #1
Çevrimiçi
İsmail Kartal: Erkek gibi futbol oynadık




İsmail Kartal: Erkek gibi futbol oynadık
Www.TrendForum.Net

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Rizespor galibiyetinin ardından "Böylesine zeminde iki takımın oyuncuları delikanlı gibi, erkek gibi futbol oynadık. Hiç bunlara sığınmadık. Rakip takımın ekibini, teknik heyetini, futbolcularını tebrik ediyorum" dedi.



Rizespor, Süper Lig'in 26'ncı haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi.

Heyecan dolu mücadele RizeStadyumu'nda oynandı. Fenerbahçe ilk yarısını geride kapattığı maçtan 3-1 galip ayrıldı.

Rizespor'un golünü 27'nci dakikada Martin Minchev kaydetti. Fenerbahçe'de fileleri 48'inci dakikada Serdar Dursun, 65'inci dakikada Edin Dzeko ile 90+3'üncü dakikada İrfan Can Kahveci havalandırdı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"Erkek gibi futbol oynadık"

İsmail Kartal, sözlerine şöyle başladı:

Öncelikle her iki takımın oyuncularını tebrik ediyorum. Böylesine zeminde iki takımın oyuncuları delikanlı gibi, erkek gibi futbol oynadık. Hiç bunlara sığınmadık. Rakip takımın ekibini, teknik heyetini, futbolcularını tebrik ediyorum. Oyunu çirkinleştirmediler. Bu kadar ağır sahaya, kötü zemine rağmen tüm oyuncular ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Futbol oynamaya çalıştık. Sonuçta ilk devre istediklerimizi yapamadık. Oynamaya çalışan bir takımız. Sahanın belirli bölümlerinde su birikintileri fazla olan yerlerinde oyuncularım matematiği algılayamadı. İyi bir görüntü sergileyemedik ve 1-0 geriye düştük. Buna adapte olabilecek, buna yatkın, maçı çevirebilecek oyuncuları oyuna alarak maçı dengeledik, üstünlüğü ele geçirdik.

"Rizespor'un hocasını ve futbolcularını tebrik ediyorum"

Rizespor'u tebrik eden Kartal, şunları dedi:

İkili mücadelelerde öne geçtik, ikinci topları aldık ve golleri bulduk. Sonuçta biz kazandık. Bu sahada iyi futboldan ziyade iyi mücadele, iyi strateji gerekiyordu. İkinci yarı iyi mücadele ettik, iyi strateji koyduk. Rizespor'un hocasını ve futbolcularını tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. Oyunu çirkinleştirmediler. Her iki takım oyuncularını ağır sahaya, kötü zemine rağmen futbol oynamaya çalıştıkları için tebrik ediyorum. Kazandığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum. 3 puan çok önemliydi.

"Baskı kurmamız gerekiyordu"

Zemin hakkında yorum yapan Kartal, şu sözleri sarf etti:

Böylesine ağır zeminde futbol, performans konuşmak doğru değil. İyi mücadele ettik, strateji ortaya koyduk. Sahada pas yapamıyorsunuz, top gitmiyor, bazı yerlerde kalıyor. İyi mücadele etmek gerekiyordu. Baskı kurmamız gerekiyordu. İkinci yarıda bunu yaptık ve kazandık.

"Rakip takım da gerçekten iyi bir takım"

Maçın ardından düzenlenen basın toplanışında konuşan İsmail Kartal, şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle iki takımın oyuncularını tebrik ediyorum. Kötü bir zeminde her iki takım oyuncuları da futbol oynamaya çalıştılar. Hiç kimse oyunu çirkinleştirmeye çalışmadı. İlk devrede biz sahanın belli bölümlerindeki su birikintilerini, ağır olan yerlerine bazı oyuncularımız adapte olamadı. Bu matematiği yapamadılar. İkinci yarıya bu sahaya daha elverişli oyuncuları oyuna sürdük. Sonuçta ilk yarıya oranla ikinci yarı ikili mücadele kazandık. Kazanmasını bildik. Bugün buradan 3 puan almak çok önemliydi. Rakip takım da gerçekten iyi bir takım. Teknik ekip de kazanmak için her şeyi yaptılar. Bugün iki takım da erkek gibi mücadele etti. Her iki takım da teknik heyet olarak da mücadele ettik.

KAYNAK: INTERNET HABER
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
erkek, futbol, gibi, kartal, oynadık, İsmail


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İsmail Kartal'dan Ali Koç sorusuna yanıt KoJiRo Fenerbahçe 0 04 Şubat 2024 09:47
Kartal Yuvası - İsmail Şener Makinist Şairler ve Şiirleri 0 20 Şubat 2023 10:26
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a sürpriz teklif KoJiRo Fenerbahçe 0 09 Haziran 2022 12:17
Kartal'da futbol yeniden yapılanıyor KoJiRo Beşiktaş 0 31 Mayıs 2022 21:04
İsmail Kartal zirvede bıraktı KoJiRo Fenerbahçe 0 23 Mayıs 2022 20:52




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net