Forum Logo




Bir haftada 5 kilo vermek mümkün mü?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Ocak 2024, 19:08   #1
Çevrimiçi
Bir haftada 5 kilo vermek mümkün mü?




Bir haftada 5 kilo vermek mümkün mü?
Www.TrendForum.Net

1 Haftada 5 Kilo Vermek Artık Çok Kolay!


Fast-Food sektörünün hızlı bir şekilde büyümesiyle birlikte ister istemez kilomuzda da değişmeler ortaya çıkmaktadır. Tabi bu değişmelerde genelde kötü yöndedir. Aşırı kilo almalar sonucu insanlar pek çok sorunla karşılaşmaktadır. Bu açıdan kilolarınızdan kurtulmanız için uygulayabileceğiniz kolay bir diyet vardır.

Bu diyette tükettiğiniz yiyecekler hem aç kalmamanızı sağlayacak hem de sağlıklı bir şekilde kilo vermenizde etkili olacaktır. Bu diyeti düzgün bir şekilde uygulayıp, yanına birde egzersizleri eklerseniz bir haftada 8-10 kilo bile verebilirsiniz. 1 haftada 5 kilo verdiren diyet listesi aynı zamanda her türlü besin maddesini almanızı sağlayacaktır.

Diyet Listesi

İlk üç gün sabah ve öğlen 2 adet haşlanmış patates yemeniz yeterlidir. Akşam ise 1 fazla haşlanmış patates yiyerek patates sayısını 3’e çıkarın.

Dördüncü gün ise değişiklik yaparak sabah 1 adet yeşil elma, 1 adette armut yemeniz gerekir. Öğlen ise gene 2 adet haşlanmış patates yemelisiniz. Akşam ise et yeme vakti geldiğinden dolayı 200 gr tavuk ızgara yanına salat iyi olacaktır.

Beşinci gün ise hem sabah hem öğlen birer dilim karpuz yerken akşam olduğunda 2 adet alabalık yemeniz yeterli olur.

Altıncı gün ise sabah 2 tane haşlanmış patates yemelisiniz. Öğlen ise 1 bardak portakal suyu ve 2 adet muz yeterli olacaktır. Akşam olduğunda ise 2 adet alabalık veya kırmızı et yemelisiniz.

Son gün ise sabah 1 bardak portakal suyu yanında tost yiyebilirsiniz. Öğlen olduğunda ise limon, sıvı yağ ve yeşil soğandan yapılmış olan patates salatası yemelisiniz. Akşam olduğunda ise 3 yumurta ile yapılmış yağda yumurta ve ayran yeterli olacaktır. Bu sayede kolay diyet listesi de tamamlanmış oluyor.

alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, haftada, kilo, mümkün, vermek


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yüzden kilo vermek mümkün mü? Beatrice Kilo vermek istiyorum 0 17 Aralık 2023 15:01
Salatalık diyeti ile haftada 13 kilo zayıflatan diyet listesi! Beatrice Kilo vermek istiyorum 14 04 Kasım 2023 16:52
Aç kalmadan kilo vermek mümkün! Zayıflamaya yardımcı muhteşem besinler DeepSilence Kilo vermek istiyorum 1 10 Ağustos 2023 22:09
1200 Kalorilik Diyetle Haftada 2 Kilo Verebilirsiniz Beatrice Kilo vermek istiyorum 1 08 Ocak 2023 21:46
Hızlı Kilo Alma Diyeti ile Haftada 5 Kilo Alın Beatrice Kilo Almak İstiyorum 1 18 Kasım 2022 18:00




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net