Forum Logo




Kiloları Eriten 4 Haftalık Yürüyüş Planı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Nisan 2023, 15:14   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Kiloları Eriten 4 Haftalık Yürüyüş Planı




Kiloları Eriten 4 Haftalık Yürüyüş Planı
Www.TrendForum.Net

Günün tek aktivitesi evden arabaya veya otobüs durağına yürümekse, bu yürüyüşe 10, 20 veya 30 dakikalık bir yürüyüş daha ekleyerek harika bir şey yapabilirsiniz.

Aşağıdaki planı okuyun, ardından artan sürelerle dört hafta boyunca tekrarlamaya çalışın. 4 hafta sonra 4 haftalık yeni bir tur yapın. Ayın sonunda, planı takip ederseniz yürüyüşün süresini, uzunluğunu ve hızını artırmak konusunda rahat olabilirsiniz. Planda ustalaştıktan sonra yürüyüşünüze dambıl gibi basit bir kuvvet egzersizi de ekleyerek kilolarınıza daha çabuk veda edebilirsiniz.

Haftalık plan:

1. Gün: 20-30 dakika hızlı yürüyüş

2. Gün: 40 dakika kolay yürüyüş

3. Gün: 20-30 dakika eğimli yürüyüş

4. Gün: 40 dakika kolay yürüyüş

5. gün: 20-30 dakika hızlı yürüyüş

6. Gün: 20-30 dakika eğimli yürüyüş

7. Gün: Dinlenme

Hızlı yürüyüş

5 dakikalık bir ısınma ile başlayıp ardından 20 dakikalık tempolu bir yürüyüş (yavaş yavaş hızlandırabilirsiniz) ve son olarak beş dakikalık bir soğuma ile tempolu bir yürüyüş egzersizi yapın. Zamanla, tempolu yürüyüş süresini artırabilirsiniz.

Kolay yürüyüş

Bu yürüyüşe vücudunuzu hareket ettirmek için beş dakika ısınarak başlayın. Ardından yarım saat yavaş tempoda yürüyün ve son olarak soğumaya beş dakika ayırın. Yürüdüğünüz tempo, kısa sohbetler yapabilecek şekilde olmalıdır.

Eğimli yürüyüş

Bir koşu bandına erişiminiz varsa eğimli bir yürüyüş yapmak kolaydır. Ancak bu tür bir egzersiz dışarıda, doğada da yapılabilir. Çevrenizde bir tepe bulun ve egzersizinizi tamamlayana kadar iniş ve çıkışları tekrarlayın.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
eriten, haftalık, kiloları, planı, yürüyüş


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Burçların Hafta Sonu Planı Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 05 Nisan 2023 13:30
İsmailağa Cemaati üyeleri yılbaşı gecesinde sokakta yürüyüş yapıp, kutlamaları eleştirdi Beatrice Ülkemizden Haberler 1 01 Ocak 2023 16:36
Ismael'in Gedson planı KoJiRo Beşiktaş 0 29 Haziran 2022 18:00
Kim Min-Jae planı belli oldu KoJiRo Fenerbahçe 0 09 Haziran 2022 12:16
Transferde Boupendza planı KoJiRo Beşiktaş 0 25 Mayıs 2022 22:28




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net