Forum Logo




Yengeç Burcu Erkeğini Çıldırtmanın 7 Yolu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Mart 2023, 19:19   #1
Çevrimiçi
Diamond Üye
Yengeç Burcu Erkeğini Çıldırtmanın 7 Yolu




Yengeç Burcu Erkeğini Çıldırtmanın 7 Yolu
Www.TrendForum.Net

Yengeç Burcu Erkeğini Çıldırtmanın 7 Yolu

Yengeç erkekleri; duygusallıkları, fedakarlıkları, evcimen halleri ve sadakatleri birçok kadın için ideal bir koca adayı olarak görülebilir. Fakat ideal bir aile babası olmaları seni sinir etmeyecekleri anlamına gelmez. Yengeç erkeğine kızdığında onu çıldırtarak intikam almak istersen aşağıdaki 7 maddeyi harfiyen uygulamalısın!
1. Sürekli dışarı çıkmasını iste!

Yengeç burcu insanları için cennet onların evleridir. Bir yengeç hiçbir yerde evinde olduğu kadar mutlu olamaz. Deprem olurken bile “evde iyiyiz, ne yapacağız dışarıda” diyebilecek insanlardan bahsediyoruz. Yengeç burcu erkeği de aynı şekilde evde vakit geçirmekten hoşlanır ve zorunlu olduğu zamanlar dışında dışarıda vakit geçirmek istemez. Bu yüzden yengeç erkeğini sürekli dışarıya çıkmaya zorlamak onu oldukça sinir edecektir.

2. Duygularını dikkate alma!

Yengeç insanlarının duygu dünyaları bir okyanus gibidir. Mevzu duygular olunca insanlar ikiye ayrılır; yengeçler ve diğerler. Onun her an, her durum için hissettiği bir şeyler vardır ve neler hissettiğini saatlerce anlatabilir. Yengeç erkeği de bu zengin duygu dünyasından nasibini almıştır. Ortalama bir erkeğe göre 100 kat daha fazla hisseder. Yengeç erkeğini kendinden uzaklaştırmak için duygusuz bir insan gibi davranmak ve onun duygularını dikkate almamak işe yarayabilir.

3. Sevdiği insanlar eleştir!

Yengeçler duygusaldır dedik, bu kadar duygusal insanların sevdikleri insanlara karşı objektif yaklaşabilmeleri zordur. Sevdikleri insanlar her zaman en haklı, en güzel ve en doğrudur.Sevdikleri insanların eleştirilmesinden hoşlanmazlar ve sevdiklerini savunmaya başlarlar. Yengeç burcu erkeğini delirtmek için onun yakın arkadaşlarını eleştirmek işe yarar. Onları sana karşı savunur ve içten içe de sana sinir olur.

4. Tembellik yapmasına izin verme!

Kusura bakmasınlar ama yengeçler Zodyak’ın en çalışkan burcu değil. Evde oturmaya bayılan Yengeç burcu insanları, fırsat buldukça tembellik yapmaktan da büyük zevk alır. Yengeç burcu erkeği, bir iş yapmak zorunda kalmaktansa yalnız kalmayı tercih edebilir. Bu nedenle Yengeç erkeğini kendinden uzaklaştırmak için ona sürekli iş çıkar ve bu işler için dışarı çıkması gereksin; markete gönder, pazara gönder, ayakkabını tamire gönder… sana üç günden fazla tahammül edemeyecektir.

5. Acımasız davran!

Yengeçler olmasa dünya yaşanmaz bir yer olabilirdi. Onlardaki merhamet ve şefkat dünyayı kurtarmaya yetebilir. Zor durumda olan birini gördüğünde ya da acıklı bir film izlediğinde gözleri dolabilir. Yengeç erkeği de çevresindeki insanlara karşı oldukça duyarlıdır ve elinden geldiğince başkalarına yardım etmek ister. Onun yanında kötü kalpli cadı gibi davranmayı öğrenmelisin. Kimseye acımamalı, şefkat ve merhamet göstermemelisin. Taş kalpliliğin onu senden uzaklaştıracaktır.

6. Çocukları sevme!

Yengeçlerin insan türünün devam etmesine katkıları yadsınamaz. Yengeç insanları, dünyaya evlenmek ve bir aile kurmak onlar için çok önemlidir. Yengeç erkeği de günü gelince kendi ailesine sahip olmak, çocuk sahibi olmak ister. Onun yanındayken sürekli olarak çocukları hiç sevmediğinden ve asla çocuk istemediğinden bahset. Çocuk görünce cin görmüş gibi irkil, bu tavrın yengeç erkeğini seninle bir gelecek hayali kurmaktan alıkoyacaktır.

7. Ailesini önemseme!

Yengeçler için hayattaki en önemli şey aileleridir. Aile bireyleri için her türlü fedakarlığı göze alabilirler. Eğer ilk 6 madde işe yaramadıysa yengeç erkeğini kendinden uzaklaştırmak için ailesine hiç değer vermediğini hissettir. “Hayatım evlenince anneni huzur evine yatırırız” tarzı laflar et. Duygulu ve fedakâr yengeç erkeği, bu tavra bir saniye bile tahammül edemeyecek ve deliye dönecektir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, Çıldırtmanın, erkeğini, yengeç, yolu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yengeç Burcu Kadını Asi Ruh Yengeç 9 20 Nisan 2023 09:59
Yengeç Burcu Erkeğini Etkilemenin 7 Yolu Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 19:13
Yengeç Burcu Yükseleni Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 18:36
Koç Burcu Erkeğini Çileden Çıkarmanın 7 Yolu Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 14:29
Yengeç Burcu Olmak Asi Ruh Trend Sözlük 2 07 Mart 2023 13:20




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net