Forum Logo




Beyazsu (Türkiye, Mardin)


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Ağustos 2023, 08:32   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Beyazsu (Türkiye, Mardin)




Beyazsu (Türkiye, Mardin)
Www.TrendForum.Net



Beyazsu, Türkiye'nin Mardin ilinde bulunan doğal bir güzelliktir. Mardin, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan tarihi ve kültürel zenginlikleriyle ünlü bir şehirdir. Beyazsu ise bu bölgenin doğal güzelliklerinden biridir.

Beyazsu, Mardin ilinin Derik ilçesine bağlı olan bir köyün yakınlarında yer alır. Adını, kaynak suyu ve çevresindeki beyaz kalkerli kayaların oluşturduğu berrak ve beyaz görüntüsünden almaktadır. Bu doğal güzellik, serin ve temiz suyuyla ziyaretçilerine ferahlatıcı bir deneyim sunar.

Beyazsu, bir dere boyunca akan suların oluşturduğu şelaleler ve küçük göletlerden oluşur. Berrak suyunun yanı sıra etrafındaki yeşillikler ve doğal kayalık alanlar, doğa tutkunları ve fotoğraf severler için büyüleyici bir manzara sunar. Ziyaretçiler, burada yürüyüş yapabilir, piknik yapabilir ve doğal güzelliklerin tadını çıkarabilirler.

Mardin'in tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra Beyazsu, doğa ile iç içe bir kaçış ve dinlendirici bir deneyim sunar. Ziyaretçiler, şehrin kalabalığından uzaklaşarak doğanın sessizliğini ve serinliğini hissedebilirler. Beyazsu, Mardin'i keşfedenler arasında doğa severler ve keşifçiler arasında popüler bir durak haline gelmiştir.

Beyazsu, Mardin'in doğal güzelliklerini ve bölgenin doğal çekiciliğini keşfetmek isteyenler için önerilen bir mekandır. Burada doğanın tadını çıkarırken Mardin'in büyüleyici atmosferini hissetmek mümkündür.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
beyazsu, mardin, türkiye


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Mor Gabriel Manastırı (Türkiye, Mardin) Asi Ruh Güneydoğu Anadolu Bölgesi 1 05 Ağustos 2023 10:05
Deyrulzafaran Manastırı (Türkiye, Mardin) Asi Ruh Güneydoğu Anadolu Bölgesi 0 02 Ağustos 2023 07:36
Kasımiye Medresesi (Türkiye, Mardin) KoJiRo Güneydoğu Anadolu Bölgesi 2 01 Ağustos 2023 23:21
Zinciriye (İsa Bey) Medresesi (Türkiye, Mardin) Asi Ruh Güneydoğu Anadolu Bölgesi 0 22 Temmuz 2023 16:50
Mardin Ulu Cami (Türkiye, Mardin) Asi Ruh Güneydoğu Anadolu Bölgesi 0 21 Temmuz 2023 05:26




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net