Forum Logo




Terazi Burcu Erkeğini Etkilemenin 7 Altın Kuralı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Mart 2023, 00:00   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Terazi Burcu Erkeğini Etkilemenin 7 Altın Kuralı




Terazi Burcu Erkeğini Etkilemenin 7 Altın Kuralı
Www.TrendForum.Net

Terazi Erkeğini Etkilemenin 7 Altın Kuralı

İşte aranan kan; zarif, nazik, kadın ruhunun bilir kişisi Terazi karşınızda. Elinde mis gibi çiçek demeti, bahara karışmış şık kokusu ve seçtiği kıyafetlerinde yakaladığı renk uyumuyla “vay be!” dedirten, çalımda noksan, alımda bir numara Terazi. Karşınızda çok yakışıklı, aşırı karizmatik, bastığı yeri sallayan, bulduğu kadını tavlayan biri yok! Doğduğu değil, harika zevklerini kullanarak olduğu kişiyle, her zaman en güzellerin dikkatini çekmiş bir Terazi erkeği var. O halde buyurun Zodyak’ın hassas dengesine giriş dersiyle başlayalım.
Düşünme Davran!

Bulunmaz Hint kumaşı arıyorsanız, tebrikler buldunuz! İşte bekar, tavlanmayı bekleyen bir Terazi! Yalnızlığının ilk ve son beş dakikasında olabilir, elinizi çabuk tutun! Avınıza yavaş yavaş, emin adımlarla… gibi ağar kanlı olma önerileri tabi ki Terazi severlere göre değildir. Siz strateji düşünürken, o birinin elini tutup gidiverir, siz de arkasından “uçtu kuşum” der, Adile ablamız gibi bakakalırsınız.
Önce Arkadaş Ol!

Hayatının tümüne yayılma ve göz açtırmamanın yolu, birkaç güne onu tavlayacağınız sıkı bir arkadaşlıktan geçer. Sevgilisiyle tüm “couple date”lere katılsın, en şık unisex terliklerden çifter çifter alsın, hayatını eşiyle yaşasın, Terazi daha ne ister! He bir de, kısa sürede ilişkiniz salondan, sokaktan çıkıp, yaşamınızı sallasın, değmeyin terazinin keyfine. “Biz” olmaya bayılan Terazi, sadece birlikte ortamlarda boy gösterebileceği bir vitrin kadını değil, hayatında etkisi olan duygusal ve doyurucu bir birliktelik ister.
Her Halini Anlamaya Çalışma, Sev!

Dengesi çabuk şaşan, hissi yüzünden okunan Terazi’nin tüm ruh hallerini anlamlandırmaya, ciddiye almaya, sorgulamaya kalkmayın! Saniyeler içinde birkaç hal göreceğiniz bir dalga kuşağına denk gelmiş olabilirsiniz. Sahici olup olmadığını anlamak için biraz bekleyin, fazla etkilenip her şeyi üstünüze alınıp aman polemik yaratmayın. Onun dengeleme egzersizlerinden mutsuzluk çıkarırsanız, kendini ilişkilerde mutlu olmaya adamış Terazi, bakışlarını yeni ilişkilere çevirebilir.
Yönlendirmekten Kaçınma!

Hayatında hep dengeyi arayan Terazi, kararlarında desteklenmeye ihtiyaç duyar. Aklıma bir şey geldi ama söylemesem daha iyi, ona fazla müdahale ettiğimi düşünebilir! İç sesinizi ani bir manevrayla değiştirin. Terazi bol bol onaylanmak, yönlendirilmek hatta çekiştirilmek ister. Doğası gereği aklı hep seçmediğinde kalır. Seçtiğinin en iyisi olduğunun onaylanması ise ona rahat bir nefes aldırır. Kararlarındaki rolünüz, hayatındaki yerinizle eş değerdir.
Ömürlük Diye Kendini Bırakma!

Vizyonu geniş, zevkleri hayranlık uyandırıcıdır. Doğuştan moda ikonu Terazi, kendine özenir, bezenir. Kokusuyla mest eder, fiziğiyle göz alır. İlişkilerinde, güzellik, bakım ve eser miktarda romantizmle duygusal doyumu arayan Terazi, henüz bulamadığı mutluluğu aynı kadında arayıp ömrünü yakmaz. Sabırla devlerin aşkını bekleyip, yaşlanmaz, sıradakine geçer! Uzun bir ilişki istiyorsanız, özverili, şık, bakımlı ve vizyonlu olmalısınız. İtinanızı kaybettiğiniz anda, Terazi yeni ve mutlu ilişkisi için harekete geçer.
Tarzınla Büyüle!

Estetik algısıyla modaya yön veren, harika zevkiyle ne giyse yakıştırıyor denilen ancak aynı renkleri bir başkası kullansa Çarşamba pazarına dönen, yani kendine özgü tarzıyla fark yaratan Terazi, pek tabi yolları podyuma çeviren, moda haftalarında kendisine eşlik eden bir kadın arzular. Her gün onlarca “Like” aldığı günlük yaşamda, eşiyle de sükse yapmak ister. Her şeyi sevgilisi, elbette onun yüksek zevkinin en önemli temsilcisi olacaktır.
Zarif Ol!

Kabalık, züppelik alerjisi olan Terazi’ler, hoyrat davranışlardan hiç haz etmezler. Onlar sizin kapınızı açacak, sandalyenizi tutacak, duygusal nöbetlerinizde ürkütmeden yaklaşıp ruhunuzu okşayacak, ya siz? Bu zarif sevgili karşısında, yapmanız gerekenler belli. Alerjik reaksiyona sebep olacak her tür nobranlık Terazi’yi şaşkına çevirir. Ne yap et, Audrey Hepburn zarafetinden şaşma.
Son söz: Huzurlu ve uyumlu olmanın yaşamsal olduğu Terazi sularında fazla çırpınıp dalga yapmayınız!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
altın, burcu, erkeğini, etkilemenin, kuralı, terazi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aslan Burcu Kadını Etkilemenin Yolları Asi Ruh Aslan 1 26 Mart 2023 15:06
Yengeç Burcu Erkeğini Çıldırtmanın 7 Yolu Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 19:19
Yengeç Burcu Erkeğini Etkilemenin 7 Yolu Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 19:13
Koç Burcu Erkeğini Çileden Çıkarmanın 7 Yolu Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 14:29
Dünyanın en ünlü motivasyon koçundan değişimin 5 altın kuralı DeepSilence Kişisel Gelişim 0 10 Kasım 2022 13:57




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net