Forum Logo




Terazi Burcu Erkeğini Çıldırtmanın 7 Yolu


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Razor

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Mart 2023, 00:01   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Terazi Burcu Erkeğini Çıldırtmanın 7 Yolu




Terazi Burcu Erkeğini Çıldırtmanın 7 Yolu
Www.TrendForum.Net

Terazi Burcu Erkeğini Çıldırtmanın 7 Yolu

Terazi burcu erkekleri, genel olarak sakin ve uyumlu insanlar ama yeterince çalışırsan onları da çileden çıkarabilirsin. 7 adımda terazi burcu erkeğini çıldırtmaya hazır mısın?
1. Sosyalleşme!


Terazi burcu insanları sosyalleşmek için doğmuştur. İlişki kurmadan mutlu olamazlar, romantik ya da değil illa bir ilişki içinde olmaları gerekir. Terazi burcu erkeğini sinir etmek istiyorsan “ben insan sevmiyorum” deve ne olursa olsun sosyalleşme. Bu durumu anlamakta zorlanacağı gibi senin sosyal ortamlardan kaçan, içine kapanık haline de ayar olacaktır.

2. Rüküş giyin!


İster terazi kadını ister terazi erkeği olsun, tüm teraziler için güzel giyinmek, şık ve bakımlı olmak çok önemlidir. Hatta metroseksüellik akımına terazi burcu erkekleri öncülük etmiş olabilir. Terazi burcu erkekleri kadar kendine özen gösteren, bakımlı ve şık bir güruh bulmak imkansızdır. Metroseksüel terazi erkeğini sinir etmek için rüküş giyin ve bakımsız ol,terazi sevgilin Tarkan’ın “Kıl oldum abi” şarkısını senin için söyleyecektir.

3. Kaba saba davran!

Zarafetin ve nezaketin vücut bulmuş hali, terazi burcu insanıdır. Terazi erkekleri de bu incelikten nasiplerini alır. Terazi burcu erkeğini delirtmek istiyorsan tam bir odun olmalı ve her durumda kaba saba davranmalısın. Mesela şık bir restoranda yemek yiyorsunuz, çatal-bıçak kullanma, on parmağınla yemeğe dal. Bu tür davranışlar onu çileden çıkaracaktır.

4. Karar vermeye zorla!

Teraziler iyidir, hoştur ama biraz kararsızdır. Genelde de uyumlu insanlar olduklarından başkalarının kararlarına uymakta pek sorun yaşamazlar. Terazi, arkadaş ortamında hiçbir konuda karar vermeyip her şeye “bana uyar” diyen insanların burcudur. Terazi erkeği de karar vermek konusunda çok istekli değildir, ilişkinizle ya da günlük rutinlerinizle ilgili tüm kararları ona bırak. Bu konuda oldukça zorlanacak ve kendini rahatsız hissedecektir.

5. İlgisiz ol!

Teraziler, oldukça toleranslı insanlardır ama ilgisiz bir sevgiliye ya da arkadaşa tahammül edemezler. Onlar için her tür ilişkinin temelinde paylaşım vardır. Mesela bir terazi burcu erkeği, gününün nasıl geçtiğini anlatmak ister, arkadaşları ile arasındaki sorunları anlatmak ister…kısacası anlatmak ister. Sana düşün de ne olursa olsun, ilgisiz kalmak ve onu dinlememek.

6. Kavgacı ol!


Terazi burcu insanları, kavga gürültüden hiç hoşlanmaz ve sorunlarını uzlaşarak çözmeyi tercih eder. Bir kavganın içinde olduğunda ya da gergin bir ortamda bulunduğunda kendini çok huzursuz hisseder. Terazi burcu erkeğinin huzuru kaçırmak istiyorsan incir kabuğunu doldurmayacak meselelerden kavga çıkart. Her küçük anlaşmazlığı büyük bir kavgaya dönüştür.

7. Çirkinleş!

Terazi, estetik kaygısı en yüksek burçtur ve “gel gelelim, ruhlar aleminde de yaşamıyoruz” diyecek kadar dış görünüme önem verir. Onu delirtmek istiyorsan kendini çirkinleştirmek için elinden geleni yap, sadece kötü giyinmekle falan sınırlı kalma, saçına sana hiç yakışmayan bir model verdir, kaşlarını değiştir falan. Ayrıca içsel olarak da çirkinleşebilir, kötü kalpli planlar yapabilir, insanlar hakkında kötü şeyler düşünebilirsin. Bunlarda işe yarayacaktır.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 29 Mart 2023, 00:26   #2
Çevrimiçi
Raiden
Yanıt: Terazi Burcu Erkeğini Çıldırtmanın 7 Yolu




10 yola yuvarlayalım biz onu.
Asi Ruh bunu beğendi.
__________________
Daha çok gülümse,kronik kötümser.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, Çıldırtmanın, erkeğini, terazi, yolu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Terazi Burcu Erkeğini Etkilemenin 7 Altın Kuralı Asi Ruh Terazi 0 29 Mart 2023 00:00
Aslan Burcu Erkeğini Çıldırtmanın 7 Yolu Asi Ruh Aslan 0 26 Mart 2023 11:48
Yengeç Burcu Erkeğini Çıldırtmanın 7 Yolu Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 19:19
Yengeç Burcu Erkeğini Etkilemenin 7 Yolu Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 19:13
Koç Burcu Erkeğini Çileden Çıkarmanın 7 Yolu Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 14:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net