Forum Logo




Yay Burcu Erkeğini Etkilemenin 7 Yolu


Kullanıcı Etiket Listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 30 Mart 2023, 21:32   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yay Burcu Erkeğini Etkilemenin 7 Yolu




Yay Burcu Erkeğini Etkilemenin 7 Yolu
Www.TrendForum.Net



Yay Burcu Erkeğini Etkilemenin 7 Yolu

İlk yardım çantasının yerine sırt çantanı ve çadırını koyduysan, acil çıkış kapısını kullanmaktan aşındırdıysan ve en önemlisi hadi deyince baş parmağın havada sıradaki araç için otostop çekebiliyorsan, müsaitseniz yarın akşam hayırlı bir iş için size gelmiyoruz, zira oğlumuz henüz evlilik düşünmüyor! Kabul mü? Bu kabını yırtan, maceranın gölgesine destursuz atlayan özgür ruhu tavlamanın birkaç püf noktası daha var. Hazırsan Yay’ın dünyasına kontak açıyoruz! E heyecan doruk yapacak diyoruz, motora da bineceksin tabi, jargonunu öğrenmen lazım!
Marjinal Değil Orijinal Ol!

Gözü çıkmış farklılıkları değil, şahsına münhasırların keşfine çıkacağı yeni dünyalarını sever. Pek sahiplendiğin çok da güvendiğin kendi üretimin bir özelliğin varsa durma koy masanın üstüne ama öyle bir tane var onu da şov amaçlı kullanıyorum dip notu eklenmiş olmasın. Bu yeni dünyada daha neler var neler mesajı içersin ki akıllara soru işaretlerini, önünüzdeki günlere randevuları doldursun. Ama olmayan özelliklerini benim diye yutturmaya kalkma.
Dogmatik Olma!

Benim inandığım bir tane gerisi teferruat dediğin anda son cümleni kurduğunu bil, böyle kısıtlı düşüncelerden kaçın! Tüm dünyayı evi bilen, farklı din, kültür, felsefe ne varsa bilmek öğrenmek isteyen Yay, hemen hemen hiçbir şeyi saçma bulmaz. İnsanlığın yarattığı her düşünce biçimine, göksel ya da bilimsel olsun her bilgiye yüksek saygı ve merak duyar! Yelkeni elinde rüzgar bekçisi Yay, yeni ufuk gördü mü durmaz, gider! Merakım yok kalsın dersen, kıyıda kalırsın!
Keşfetmesine Müsaade Et!

Merhaba, artık tanıştığımıza göre ben kendimi şöyle bir anlatayım deyip neyin var neyin yoksa bir çırpıda ortaya dökme! Gizle! Kaşif Yay, kendi bulduğu yollardan yeni yerlere çıkmaya, karşılaştığı ilginç bilgiyle yüksek heyecanlar yaşamaya bayılır. Labirentlerden sıkılsa da bulmacalara hayır demez. Büyük resmi görmek için biriktirdiği kağıt kırıntıları, belki de derin bir felsefenin ya da henüz tanımadığı bir kültürün görüntüsüdür. Yay hayata böyle tatlı bir merakla yaklaşır.
Seyyah Ol!

Seyyahı etkilemenin yolu şehir merkezinden, Avm’den geçecek değil ya, seyahatlerde onun yanında olmaktan geçer. Gezmek için yaratılmış Yay’lar, otobüs tepesi, kamyon kasası, acil çıkış kapısı yanı dinlemez, atlar, gider! Ben özel aracım olmadan gidemem, yedi yıldızdan aşağı ise yıldızı ben ona otel demem dersen bu iş olmaz. Yay tadından yenmez kültür turları, macera tatilleriyle gününü gün eder, çantanı hazır et, kalbe giden yolu bul.
Özgürlüğüne Sahip Ol!

Ben sevgilim için her şeyimden vazgeçerim diyen kadınlar Yay’a göre değildir. Dünyada kimse için özgürlük feda konusu olmamalı, hürriyet insanın baş tacında korunmalı. Ne yap, et özgür ruhuna zeval gelecek ilişki kısıtlarını gündem yapıp gitme heveslisi Yay’ı sonsuza kadar elinden kaçırma. Yalnız başına mutlu olmayı bilmeli, Yay’ın yalnızlığına el uzatamamalısın. Fazla ilgi beklentisi Yay usandırır!
Mutlu Olmayı Seç!

Yay’lar depresyon nedir bilmeyen, gördüğü depresyonluyu da çarçabuk kendine getiren, pozitif etkileri yüksek, mutlu insanlardır. Hayatta şakalarına yoldaş, kahkahalarına eşlik ister. İnsanları sürekli eleştiren, mızmız, devamlı huysuzlanan insanlara fazla dayanamaz, güldürüsü bol yaşamlarına dönerler. Hayatın en güzelliklerini göster, yüzünden gülücük eksik olmasın, gör bak neler oluyor!
Romantik Aşığı Değil Arkadaşı Ol!

Sırnaşık ilişkilerden, yapış yapış sevişlerden, onsuz olamam triplerinden zombi görmüş gibi kaçar. Yay için en güzel sevgili, keyfi bol, seyahati uzun olan en iyi arkadaştır. Yüzük takalım başımız bağlansın, herkese söyleyelim bir bakan olmasın, biz sevgiliyiz hep sarılalım dersen, Yay elini kolunu sallaya sallaya yaşayacağı kuzey rüzgarlarına yelken açar, arkasına bakmaz bile!
Son söz; Benim büyük dedem Maya imiş, aile yadigarlarımız hep çanak çömlek de, kenara çekil, Yay performansı izle!

Son düzenleyen Asi Ruh; 30 Mart 2023, 21:38.
 
Alıntı ile Yanıt

 

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, erkeğini, etkilemenin, yay, yolu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Terazi Burcu Erkeğini Çıldırtmanın 7 Yolu Asi Ruh Terazi 1 29 Mart 2023 00:26
Terazi Burcu Erkeğini Etkilemenin 7 Altın Kuralı Asi Ruh Terazi 0 29 Mart 2023 00:00
Aslan Burcu Erkeğini Çıldırtmanın 7 Yolu Asi Ruh Aslan 0 26 Mart 2023 11:48
Yengeç Burcu Erkeğini Çıldırtmanın 7 Yolu Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 19:19
Yengeç Burcu Erkeğini Etkilemenin 7 Yolu Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 19:13




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net