Forum Logo




Kurban Bayramı İçin Denemeniz Gereken 18 Nefis Et Yemeği Tarifi

Biribirinden lezzetli, özenle oluşturulmuş, özgün yemek tariflerini burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi
Adem, Allecra, Anna, Ardaa, Asi Ruh, Astrea, Bahtiyar, Beatrice, Bozkurt, compedan, coolbites, DELibaL, Derda, devriksekiz, Dua ', Efrasiyab, f8r7t, Fearless, Fiona, Freyja., gupse, heulwen, Huzur-u Kalb, ihaveanidea, Klaus, KoJiRo, Lareina, Leila, Lews Therin, Lyra, mamihlapinatapai, MaVi, Mona, mortal, MYNAK, Nelly, Pia, Roman, Roronoa Zoro, Salvatore, SerdaR, Siyah, Time, Tupac, Umay, xena, Üzüm, Zeytin

Like Tree14Beğeniler

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 26 Haziran 2023, 09:03   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Kurban Bayramı İçin Denemeniz Gereken 18 Nefis Et Yemeği Tarifi




Kurban Bayramı İçin Denemeniz Gereken 18 Nefis Et Yemeği Tarifi
Www.TrendForum.Net

Kuzu Haşlama



Yumuşaklığı ve lezzeti ile bilinen kuzu eti; kuzu kaburga veya kuzu incik gibi birçok tarifte kendine yer bulur. Protein bakımından zengin olan bu besin, lif kaynağı olarak da bilinir. Kas ve kemik gelişimini sağladığı için, çocuklara ve sporculara önerilen besinler arasındadır. Haşlama, ızgara veya kızartma tekniğiyle pişirilir. Diyet listelerinde de yer verilen kuzu eti, ayda bir kez tüketildiğinde sinir sistemini güçlendirir. Kuzu haşlama nasıl yapılır? Malzemeleriniz hazırsa, kuzu haşlama tarifine geçebiliriz.

1 Porsiyon Kuzu Haşlama Kaç Kaloridir?

Ev yapımı kuzu haşlamanın bir porsiyonu, yaklaşık 90 kaloridir. Besin değerleri yüksek olan bu tarifi, diyet listelerine ekleyebilirsiniz.

Siz de besin değeri yüksek olan tarifler arıyorsanız; pratik bir şekilde hazırlanan ve sebzelerle harmanlanan dana haşlama tarifine göz atabilirsiniz. Beğendiğiniz tarifleri sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayın.

Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik

Kuzu Haşlama için
Malzemeler


4 parça kuzu incik
2 soğan
3 patates
2 havuç
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı un
1 limonun suyu
Kıvırcık maydanoz
Tuz
Karabiber

Kuzu Haşlama
Nasıl Yapılır


İlk olarak kuzu incikleri, kabukları soyulmuş bütün soğanlarla birlikte orta boy tencereye alın. Üzerine 3 su bardağı su ilave edip, biraz yumuşayıncaya kadar haşlayın.

Başka bir tencerede tereyağını eritin. Kabuklarını temizlediğiniz havuçları ilave edip kavurun. Un ekleyerek 2-3 dakika daha kavurun.

Kavurduğunuz malzemeyi ete ilave edin. Patatesleri soyun ve büyüklüklerine göre ikiye veya dörde bölüp ekleyin. Limon suyu, tuz ve karabiberi ilave edin.

Patatesler yumuşayınca tencereyi ocaktan alın. Hazırladığınız haşlamanın üzerine kıvırcık maydanoz serpiştirin. Afiyet olsun.
Beatrice bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 26 Haziran 2023, 09:07   #2
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yanıt: Kurban Bayramı İçin Denemeniz Gereken 18 Nefis Et Yemeği Tarifi




Sebzeli Sac Kavurma



Kavurmanın birbirinden farklı çeşitleri bulunmaktadır. Bu çeşitler arasında çok sevilen tariflerden biri de sebzeli sac kavurma. Yumuşacık eti ve ince ince doğranmış sebzeleri ile sac kavurmanın yeri bir başkadır. İsmini pişirilme şeklinden alan bu yemek, sacın üzerinde doğranmış sebze ve etlerin harmanlanmasıyla hazırlanır. Özellikle geniş sofralarda sık sık tercih edilen bir yemektir. Peki, evde sebzeli sac kavurma nasıl yapılır? Malzemeler hazırsa, sebzeli sac kavurma tarifine başlayabiliriz.

1 Porsiyon Sebzeli Sac Kavurma Kaç Kalori?

Sebzeli sac kavurmanın bir porsiyonu, yaklaşık 195 kaloridir. Protein ve demir bakımından zengindir.
Sofralarınızda kolayca hazırlayabileceğiniz yemeklere yer vermek istiyorsanız; nefis tavuk kebabı ve orman kebabı tarifini deneyebilirsiniz.

Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik

Sebzeli Sac Kavurma için
Malzemeler


500 gr yağsız dana eti
2 soğan
2 diş sarmısak
1 havuç
1 su bardağı ayçiçek yağı
2 domates
1 patlıcan
2 yemek kaşığı salça
2 patates

Sebzeli Sac Kavurma
Nasıl Yapılır


İlk olarak sacın üzerine sıvıyağ ekleyin ve kızdırın. Ardından kuşbaşı doğranmış etleri sacın içerisine alın ve kavurun.

Etleri suyunu çekene kadar kavurmaya devam edin. Kızarmaya başladığında küp küp doğranmış soğanları ilave edin.

Bu esnada havuç, patlıcan, patates ve domatesleri de doğrayın.

Soğanlar piştikten sonra domatesleri ilave edin ve karıştırın.

Domatesler piştiğinde ise kalan malzemeleri ekleyin ve baharat ile harmanlayın. Birkaç dakika daha pişirin.

Son olarak pişen yemeği servis tabağına alın. Sebzeli sac kavurmayı pirinç pilavı ve turp salatası ile birlikte sunabilirsiniz. Afiyet olsun.
gupse bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 26 Haziran 2023, 09:09   #3
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Kurban Bayramı İçin Denemeniz Gereken 18 Nefis Et Yemeği Tarifi




Sebzeli çok sevmem pilav + kavurma + bol köpüklü ayran
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 26 Haziran 2023, 09:10   #4
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yanıt: Kurban Bayramı İçin Denemeniz Gereken 18 Nefis Et Yemeği Tarifi




Bayram Kebabı



Kuzu bonfile eti ile kolayca hazırlayabileceğiniz bir kebap tarifimiz var. Bezelye, havuç, soğan , biber ve kereviz ile hazırlanan bayram kebabı, sofraların renklenmesini sağlayacak. Peki, kalabalık sofralarda sunabileceğiniz bayram kebabı nasıl yapılır? Malzemeleriniz hazırsa, evde bayram kebabı tarifi için detaylara geçebiliriz.

Alternatif olarak orman kebabı ve tepsi kebabı tarifini de deneyebilirsiniz.

Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik

Bayram Kebabı için
Malzemeler


12 arpacık soğan
500 gr kuzu bonfile
2 patates
1 havuç
2 kırmızı biber
2 kereviz sapı
1 su bardağı dondurulmuş bezelye
Tuz

Bayram Kebabı
Nasıl Yapılır


Soğanların kabuklarını soyup kuşbaşı şeklinde doğranmış etlerle birlikte kavurun. Kapağını kapatıp bıraktığı suyu çekmesini bekleyin.

Sebzelerin kabuklarını soyup küp doğrayın. Sırayla patates, havuç, kereviz sapı ve kırmızıbiberi tencereye ilave edip kavurmaya devam edin.

Dondurulmuş bezelyeleri ekleyin. Üzerlerini geçecek kadar sıcak su ilave edin. Tuzla tatlandırın.
Sebzeler pişip, etler yumuşayıncaya kadar pişirip ocaktan alın. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.

 
Alıntı ile Yanıt

Alt 26 Haziran 2023, 09:14   #5
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yanıt: Kurban Bayramı İçin Denemeniz Gereken 18 Nefis Et Yemeği Tarifi




Etli Kuru Fasulye



Türk mutfağı denilince ilk akla gelen yemeklerden biri kuru fasulyedir elbet. İçine bir de et eklendi mi tadından yenmez. Özellikle bayram yemeklerinde ve kalabalık sofralarda mutlaka yer verilir. Peki, etli kuru fasulye nasıl yapılır? Malzemeleri hazırlayıp kolları sıvadıysanız, nefis mi nefis bir sofra için etli kuru fasulye yapımına geçebiliriz.

1 Porsiyon Etli Kuru Fasulye Kaç Kalori?

Etli kuru fasulyenin bir porsiyonu, yaklaşık 235 kaloridir. Ölçülü bir şekilde tüketilmelidir.
Etsiz sevenler için nefis kuru fasulye tarifini de buraya bırakıyoruz.

Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 45 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik

Etli Kuru Fasulye için
Malzemeler


2 su bardağı kuru fasulye
1.5 yemek kaşığı salça
1 domates
1 soğan
3 yemek kaşığı ayçiçek yağı
350 gr parça dana eti
3-5 tane kurutulmuş arnavut biberi
Sıcak su
Tuz, karabiber

Etli Kuru Fasulye
Nasıl Yapılır

Kuru fasulyeleri bir gece önceden suda ıslatın. Ertesi gün suyunu süzüp yıkayın.

Soğanları küçük küçük doğrayın ve bu esnada düdüklü tencere içerisine yağ ekleyerek kızdırın.

Dana etini kuşbaşı parçalar haline getirin ve soğanlarla birlikte düdüklü tencereye atın.

Eti suyunu çekene kadar pişirin. Ardından salça, tuz ve ıslatılmış kuru fasulyeleri üzerine ekleyin.

Fasulyelerin üzerine yaklaşık 3-3.5 su bardağı su ekleyin.

Arnavut biberleri de ilave edip baharatları ekleyin. Tencerenin kapağını kapatın ve ortalama 30 dakika pişirin.

Ardından fasulyelerin pişip pişmediğini kontrol edin. Afiyet olsun.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 26 Haziran 2023, 09:20   #6
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yanıt: Kurban Bayramı İçin Denemeniz Gereken 18 Nefis Et Yemeği Tarifi




Beyran Çorbası (Gaziantep)



Gaziantep'in meşhur lezzetlerinden biri olan beyran çorbası, kuzu etiyle hazırlanan bir yemektir. Bağışıklık sistemini güçlendirmesiyle bilinen bu besin, özellikle kış aylarında tüketilir. Sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi haline gelmiştir. Protein değeri yüksek olduğu için, kas gelişimini destekleyerek kemik erimesi riskini düşürür. Beyran çorbası faydaları yanı sıra lezzetiyle de meşhur bir tariftir. Özel lokantalarda yapımı 13 saat süren antep usulü beyran çorbası tarifi püf noktalarıyla birlikte sizlere sunuluyor.

1 Porsiyon Beyran Çorbası Kaç Kaloridir?

Standart malzemelerle hazırlanan beyran çorbasının bir porsiyonu, yaklaşık 360 kaloridir. Besin değerleri bakımından zengin olan bu tarifi, diyet listelerinde küçük porsiyonlarla tüketebilirsiniz. Dilerseniz, düşük kalorili işkembe çorbası tarifini de deneyebilirsiniz.
Türk mutfağının en özel yöresel yemekleri sizin de damak zevkinize hitap ediyorsa, akşam öğünlerinde sunabileceğiniz özdeşleşen çerkez tavuğu tarifine göz atabilirsiniz. Kış aylarının sevilen diğer çorbalarından soğan çorbası ya da kereviz çorbası yapmayı da düşünebilirsiniz.

Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat
Kaç Kişilik: 6 Kişilik

Beyran Çorbası (Gaziantep) için
Malzemeler


1 kg kuzu incik
2 çay bardağı pirinç
5~6 su bardağı su
1 yemek kaşığı tereyağı
2 tatlı kaşığı biber salçası
2 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
8 diş sarımsak
Tuz
Karabiber

Beyran Çorbası (Gaziantep)
Nasıl Yapılır


Öncelikle düdüklü tencereye kuzu etini, kabuklarını soyduğunuz bütün sarımsakları ve suyu ekleyip haşlayın.

Haşladığınız eti küçük parçalar halinde didikleyin.

Et suyunu ve yıkadığınız pirinci ekleyip pirinci haşlayın.

Üzerine tereyağı, salça, pul biber, tuz ve karabiberi ilave edip 2-3 dakika kaynatın.

Etleri ilave edip 1-2 dakika kaynattıktan sonra ocaktan alın. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 26 Haziran 2023, 09:24   #7
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Kurban Bayramı İçin Denemeniz Gereken 18 Nefis Et Yemeği Tarifi




2.tarif sanirim yiyebilceğim tarzda
__________________
"Her görüşünde ilk kez görür gibi.
Her bakışında son kez bakar gibi."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 26 Haziran 2023, 09:25   #8
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yanıt: Kurban Bayramı İçin Denemeniz Gereken 18 Nefis Et Yemeği Tarifi




Dana Haşlama



Bayram sofralarının vazgeçilmezi haline gelen dana eti, birçok tarifin içerisinde kendine yer bulur. Protein bakımından son derece zengin olan dana eti, kas ve kemiklerin gelişimine katkı sağlar. Zeka gelişimini arttırmasının yanı sıra içeriğinde bulunan demir minerali sayesinde kansızlığı da azaltır. Aynı zamanda hafızayı güçlendirici etkileri de mevcuttur. Peki, dana eti haşlama nasıl yapılır? Malzemeler hazırsa, bol sebzeli dana eti haşlama tarifi için detaylara geçebiliriz.

Dana Haşlama Yanına Ne Gider?

Dana haşlamayı, narlı karnabahar salatası, sebzeli bulgur pilavı ve fırın makarna ile birlikte sunabilirsiniz.

Alternatif olarak dana kavurma ve dana rosto tarifini de deneyebilirsiniz.

Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 50 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik

Dana Haşlama için
Malzemeler


1 kg kemikli dana eti (göğüs kısmı)
1 soğan
2 havuç
1 kereviz
5-6 patates
1 diş sarmısak
2-3 tane karabiber
1 yemek kaşığı tereyağı


Dana Haşlama
Nasıl Yapılır

Kemikli parça dana etini dibi kalın bir tencerede önce yağsız olarak, suyunu salıp çekinceye kadar hafif pişirin.

Biraz su ilave edip 50 dakika pişirin.

Patateslerin küçüklerini bütün olarak, kerevizi küp biçiminde, havuçları da jülyen doğrayın.

Tereyağını, dörde böldüğünüz soğanı tencereye ilave edin. 12 bardak su ve karabiber tanelerini ilave edin.

Kısık ateşte sebze yumuşayıncaya kadar yaklaşık 40 dakika daha pişirin. Sıcak servis yapın.

Dana Eti Haşlama Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?

Kemikli dana etini haşlamak için en iyi yöntem düdüklü tencere kullanmaktır.

Haşlamaya başlamadan önce etleri mühürlemeniz daha faydalı olacaktır.

Haşlarken içerisine birkaç diş sarımsak atmak haşlamayı lezzetlendirecektir.

Dana etini düdüklü tencerenin içerisine koyun ve üzerini 4 parmak geçecek şekilde su ile doldurun ve haşlayın.

Etinizi pişirirken aroma katmak istiyorsanız, tencerenin içerisine karabiber tohumu ya da defne yaprağı ekleyin.

Ayrıca soğan havuç gibi sebzeleri de haşlama suyuna atarak lezzetlendirebilirsiniz.

Eğer etler çok büyükse ve yumuşatmakta zorlanıyorsanız, bir çay kaşığı karbonat ekleyin. Bu sayede etiniz daha yumuşak olacaktır.

1 Porsiyon Haşlama Dana Eti Kaç Kalori?

Haşlanmış dana etinin bir porsiyonu, yaklaşık 95 kaloridir. Bir porsiyon, 100 gram et içermektedir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 26 Haziran 2023, 09:29   #9
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yanıt: Kurban Bayramı İçin Denemeniz Gereken 18 Nefis Et Yemeği Tarifi




Mangalda Kuzu Pirzola



Protein ve çinko bakımından zengin olan kuzu eti, dünyanın birçok yerinde kaburga kemikleri ile hazırlanıyor. Pirzolanın en sevilen çeşidi kuzu etidir ve kas gelişimini desteklediği için sporcu listelerinde yer alır. Bağışıklık sistemini güçlendirmesinin yanı sıra, kemik erimesi riskini de düşürür. Pişirdikçe yumuşayan bu besin, en az ayda bir kez tüketilmelidir. Özellikle gelişim çağındaki çocuklar için önerilen yemekler arasında yer alır. Malzemeleriniz hazırsa, mangalda kuzu pirzola nasıl yapılır gelin birlikte görelim:

Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik

Mangalda Kuzu Pirzola için
Malzemeler


12 kuzu pirzola
1 havuç
1 patlıcan
1 dolmalık kırmızı biber
4 kiraz domates
Biberiye

Marine sos için

Yarım çay bardağı ayçiçeği yağı
Yarım yemek kaşığı biber salçası
Yarım yemek kaşığı yoğurt
Yarım yemek kaşığı hardal
1 çay kaşığı tuz
1 çay karabiber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı kimyon

Mangalda Kuzu Pirzola
Nasıl Yapılır

Marine sos için ayçiçek yağı, biber salçası, yoğurt, hardal ve diğer baharatları derin bir kapta karıştırın.

Kuzu pirzolaları bu sosun içerisinde 3-4 saat kadar bekletin.

Pirzolalar marine edilirken mangalı yakın ve ızgara telini üzerine yerleştirip soğan halkası ile silin.

Sos ile harmanlanan pirzolaları ızgara telinin üzerine yerleştirin ve pişirin.

Önceden dilimlenmiş patlıcan, havuç ve kırmızı biberi mangalda közleyin. Sebzeleri servis tabağına alın ve üstüne pirzolaları yerleştirip kiraz domates ve biberiye ile süsleyin.

Kuzu pirzolayı, sebzeli bulgur pilavı ve yemeklerin yanına çok yakışan kıl biber turşusu ile birlikte servis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Mangalda Kuzu Pirzolanın Püf Noktaları Nelerdir?

Tarife başlarken ızgara telini soğanla temizlemek oldukça önemlidir. Bu sayede tel temizlenir ve soğan aroması etlere daha kolay geçer.
Marine işlemi sırasında mangalı yakmalı ve ızgara telinin ısısını arttırmalısınız.
Pişirme işlemi sırasında ete çatalla dokunmamaya dikkat edin.
Pirzola suyunun akmaması için, pişirirken üzerine bastırmayın.

1 Porsiyon Mangalda Kuzu Pirzola Kaç Kaloridir?

Besin değeri oldukça yüksek olan kuzu pirzolanın bir porsiyonu, ortalama 315 kaloridir. Yağ bakımından zengin olduğu için diyet listelerinde küçük, sporcu listelerinde ise orta porsiyonlarla tüketilmesi önerilir.

Öğle ve akşam öğünlerinde hem sağlıklı, hem de doyurucu tarifler hazırlamak için et yemeklerine göz atabilirsiniz. Beğendiğiniz tarifleri sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayın.
gupse bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 26 Haziran 2023, 09:32   #10
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yanıt: Kurban Bayramı İçin Denemeniz Gereken 18 Nefis Et Yemeği Tarifi




Edirne Köftesi



Kuzu kıyması ile hazırlanan Edirne köftesi, Trakya mutfağında sık sık tüketilen bir yemektir. Malzemeleriniz hazırsa, nefis Edirne köftesi nasıl yapılır sorusu için tarife başlayabiliriz.

Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik

Malzemeler

500 gr kuzu kıyması
1 beyaz soğan
3 dilim bayat ekmek içi
Tuz
karabiber
2 yumurta
10 gr zeytinyağı

Piyaz için

200 gr haşlanmış kuru fasulye
1 tatlı kaşığı sumak
2 kırmızı soğan
5~6 dal maydanoz
1 çorba kaşığı zeytin yağı

Nasıl Yapılır
Piyaz için haşlanmış fasulyeler, zeytinyağı, sumak, doğranmış kırmızı soğan, kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiberi harmanlayın.

Beyaz soğanı soyup rendeleyin. Ekmek içlerini soğuk suyla ıslatıp ufalayın.

Kıyma, kıyılmış soğan, ekmek içi, tuz ve karabiberi derin bir kapta yoğurun.
Yumurtaları ekleyip tekrar yoğurun.

Cevizden biraz daha büyükçe parçalar koparıp avucunuzun içinde yassılaştırarak köfteler hazırlayın.
Köftelerin her iki tarafına zeytinyağı sürüp ızgarada kızartın. Servis tabağına alıp piyaz ile birlikte servis yapın.

gupse bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bayramı, denemeniz, gereken, kurban, nefis, tarifi, İçin, yemeği


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kurban Bayramı Mesajları 2023 - Yeni Kurban Bayramı Mesajları Beatrice Güzel Sözler 12 28 Haziran 2023 12:57
Ağlayan Kek Tarifi ENFES Tatlı Sütlü tatlılar Borcamda Yaş Pasta Nasıl Yapılır Nefis DeepSilence Tatlılar 11 12 Mayıs 2023 19:16
Kurban Bayramı’nın peşine kırmızı ete zam geldi. dont have life^ Ülkemizden Haberler 1 19 Temmuz 2022 08:16
İnkaların Kurban Edilecek Çocuklara 'Sakinleşmeleri İçin' Kokain Verdiği Keşfedildi KoJiRo Bilim Dünyasından Haberler 1 02 Haziran 2022 20:41
2022 Kurban Bayramı ne zaman? Beatrice İslam ve Din 0 05 Mayıs 2022 14:47




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net